Air Serbia

Er Srbija pojačava avio-saobraćaj ka Crnoj Gori tokom praznika

Novi magazin pre 14 dana
Er Srbija će povećati kapacitete za putovanja izmedju Srbije i Crne Gore, uvodjenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, saopšteno je danas. Srpska nacionalna avio-kompanija… »

Er Srbija uvodi dodatne letove do Crne Gore tokom praznika

RTV pre 14 dana
BEOGRAD - Er Srbija povećava kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika. Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom… »

Er Srbija povećava broj letova ka Crnoj Gori tokom praznika

Nova ekonomija pre 14 dana
Nacionalni avio-prevoznik Er Srbija će povećati svoje kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, saopštila je… »

Er Srbija pojačava avio-saobraćaj ka Crnoj Gori tokom praznika

Beta pre 14 dana
Er Srbija će povećati kapacitete za putovanja izmedju Srbije i Crne Gore, uvodjenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, saopšteno je danas. Srpska nacionalna avio-kompanija… »

Er Srbija: U maju 24 leta nedeljno do Podgorice i Tivta

Dnevnik pre 14 dana
BEOGRAD: Er Srbija će povećati kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici, tokom prvomajskih i uskršnjih praznika. Srpska nacionalna avio-kompanija planira da… »

Više letova ka Crnoj Gori tokom praznika

RTS pre 14 dana
Er Srbija saopštava da će tokom prvomajskih i uskršnjih praznika uvesti dodatne letove i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici. Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedeljno do Podgorice, obavljajući dva… »

Er Srbija uvodi dodatne letove ka Crnoj Gori tokom praznika

N1 Info pre 14 dana
Er Srbija povećava kapacitete za putovanja između Srbije i Crne Gore, uvođenjem dodatnih letova i više od 3.000 dodatnih sedišta ka Tivtu i Podgorici tokom prvomajskih i uskršnjih praznika, saopštila je ova kompanija. Srpska nacionalna… »

Pogledajte kako izgleda nova letelica srpske avio kompanije: Avion sa Teslinim likom danas sleteo u Beograd (foto)

Srbija danas pre 17 dana
Na beogradski aerodrom sleteo je danas avion sa likom srpskog naučnika Nikole Tesle. Novi avion Er Srbije "Erbas A330", koji će pod imenom i s likom slavnog naučnika Nikole Tesle leteti do Njujorka, stigao je danas u podne na beogradski aerodrom koji… »

Avion Er Srbije sa likom Nikole Tesle sleteo u Beograd

Radio 021 pre 16 dana
Novi avion "Erbas A330" sa likom i imenom Nikole Tesle, koji će nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" koristiti na letovima do Njujorka sleteo je danas na beogradski aerodrom. Iz Er Srbije je ranije saopšteno da je novi avion svoj izgled dobio u Šenonu… »

Avion Er Srbije sa likom Nikole Tesle sleteo na beogradski aerodrom

N1 Info pre 16 dana
Novi avion "Erbas A330" sa likom i imenom Nikole Tesle, koji će nacionalna avio-kompanija "Er Srbija" koristiti na letovima do Njujorka sleteo je danas na beogradski aerodrom koji nosi naziv po slavnom naučniku. Iz „Er Srbije“ je ranije saopšteno… »

Vesti dana »