Air Serbia

Šokantna izjava američkog ambasadora: Grešite, Tesla je Amerikanac (video)

Pravda pre 16 dana
Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri danas je, uoči prvog leta novog aviona u floti Er Srbije ka Njujorku, izrazio zadovoljstvo što je na avionu lik Nikole Tesle za koga kaže da je simbol odnosa SAD i Srbije. Naveo je da je Tesla simbol inovacije… »

Ispraćen novi avion Er Srbije na letu do Njujorka (FOTO)

Danas pre 16 dana
Novi avion Er Srbije na letu do Njujorka sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle, ispraćen je danas sa Aerodroma „Nikola Tesla“ u Beogradu. Novi avion Er Srbije na letu do Njujorka sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole… »

Avion "Er Srbije" sa likom Tesle svečano ispraćen na prvi let ka Njujorku

RTS pre 16 dana
Premijerka Ana Brnabić poručila je na, svečanom ispraćaju novog aviona "Er Srbije" erbas A330 sa likom Nikole Tesle na prvi let za Njujork, da će Vlada Srbije nastaviti da podržava nacionalnu aviokompaniju, koja je podržala Srbiju i građane u… »

Ispraćen novi avion Er Srbije na letu do Njujorka

Novi magazin pre 16 dana
Novi avion Er Srbije na letu do Njujorka sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle, ispraćen je danas sa Aerodroma "Nikola Tesla" u Beogradu. "U svakom trenutku mogli smo da se oslonimo na našu aviokompaniju. Hvala im što ponosno nose… »

“Tesla” poleteo za Njujork: Novi avion Er Srbije ispraćen na nivou

BizLife pre 16 dana
Osim nje, prisustvovali su i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Republike Srbije Tomislava Momirovića, ministarka trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije Tatjane Matić, ambasador SAD u Srbiji Entonija Godfrija… »

Brnabić o štampanju „Nove“: Ovo je slobodna zemlja, ne znam šta mogu da učinim

N1 Info pre 16 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je da je Srbija "slobodna zemlja i da ona ne kontroliše štamparije i ne zna šta može da učini" da neka štamparija prihvati da štampa dnevni list Nova. „Zaista ne znam šta mogu tim povodom, imate toliko… »

Brnabić: Vlada će nastaviti da podržava Er Srbiju

RTV pre 16 dana
BEOGRAD - Premijerka Ana Brnabić poručila je danas na, svečanom ispraćaju novog aviona Er Srbije erbas A330 sa likom Nikole Tesle na prvi let za Njujork, da će Vlada Srbije nastaviti da podržava nacionalnu aviokompaniju, koja je podržala Srbiju i… »

Meni inspirisan Teslinom ishranom: Avion sa likom našeg naučnika na prvom letu za Njujork

B92 pre 16 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je svečanom ispraćaju novog aviona "Er Srbije" na prvi let za Njujork. Brnabić je novi avion ispraća na aerodromu "Nikola Tesla", a prenos događaja mogli ste da pratite na B92.net. Očekuje se da… »

Ana Brnabić ispraća novi avion Er Srbije na prvi let za SAD

RTV Novi Pazar pre 16 dana
Generalni direktor Er Srbije Dankan Nejsmit poručio je da će avion na prvi let do NJujorka krenuti za oko 4 sata. NJujork je najprofitabilnija destinacija Er Srbije, napomenuo je. – Želim da izrazim zahvalnost predsedniku Aleksandru Vučiću i Vladi… »

Tesla poleteo za Njujork: Novi avion Er Srbije, sa likom velikog naučnika, svečano ispraćen sa beogradskog aerodroma

Blic pre 16 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvovala je danas svečanom ispraćaju novog aviona "Er Srbije" na prvi let za Njujork. Ana Brnabić je novi avion "Er Srbije", koji je oslikan likom Nikole Tesle, ispratila u 9 časova, na istoimenom beogradskom… »

Vesti dana »