Air Serbia

Posle Hrvata, teslu prisvajaju i Amerikanci: Nesmotrena izjava ambasadora Godfrija - loša šala ili pokušaj provokacije?

Večernje novosti pre 17 dana
Foto: Tanjug/Rade Prelić/Depositphotos/Vikipedija Podsetimo, Tesla je do juče za Ambasadu SAD u Beogradu bio Srbin što se može videti i u reklamnoj kampanji "Vi ste svet", u njenoj režiji. Međutim, Godfri je danas na svečanom ispraćaju novog… »

Air Serbia plane with Nikola Tesla’s image officially sent off to its first flight to ny

BizLife pre 17 dana
Air Serbia marked a significant milestone in its fleet development, by sending off a new wide-body aircraft on its first flight from the Belgrade Nikola Tesla Airport to New York. Airbus A330, which bears the name and a stylized image of the most famous… »

Šokantna izjava američkog ambasadora: Grešite, Nikola Tesla je Amerikanac /video/

Sputnik pre 17 dana
Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri izjavio je danas da je, prema njegovom mišljenju, poznati naučnik i genije Nikola Tesla - Amerikanac. Podsetimo, Tesla je do juče za Ambasadu SAD u Beogradu bio Srbin što se može videti i u reklamnoj kampanji… »

"Srbe je najlakše naljutiti ovim, ali Nikola Tesla je bio Amerikanac" VIDEO

B92 pre 17 dana
Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri izjavio je da je, prema njegovom mišljenju, poznati naučnik i genije Nikola Tesla - Amerikanac. Podsetimo, Tesla do juče je za Ambasadu SAD u Beogradu bio Srbin što se može videti i u reklamnoj kampanji "Vi ste… »

Brnabić: Ovo je slobodna zemlja, ne mogu da naredim da se list Nova štampa

Cenzolovka pre 17 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija „slobodna zemlja i da ona ne kontroliše štamparije i ne zna šta može da učini“ da neka štamparije prihvati da štampa dnevni list Nova. Ana Brnabić na konferenciji za medije, 16.2.2021… »

Ana Brnabić ispraća novi avion „Er Srbije” na prvi let za Njujork

Politika pre 17 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić prisustvuje svečanom ispraćaju novog aviona „Er Srbije” na prvi let za Njujork, prenosi Tanjug. Novi „erbas A330-200” sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle je svoj jedinstveni izgled… »

Ambasador SAD u Srbiji: Tesla simbol naših odnosa

Politika pre 17 dana
Ambasador SAD u Srbiji Entoni Godfri danas je, uoči prvog leta novog aviona u floti Er Srbije ka Njujorku, izrazio zadovoljstvo što je na avionu lik Nikole Tesle za koga kaže da je simbol odnosa SAD i Srbije. Naveo je da je Tesla simbol inovacije… »

Ambasador SAD: “Znam da je Srbe najlakše naljutiti ako drugi kažu da je Tesla ‘njihov’. Pre nego što me budete gađali…

Nedeljnik pre 17 dana
(BETAPHOTO/VLADA SRBIJE/SLOBODAN MILJEVIC/ Ambasador SAD u Beogradu Entoni Godfri rekao je na ispraćaju aviona Er Srbije na let za Njujork sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle da je on bio Amerikanac ne po rođenju, već po svom… »

Brnabić: Ovo je slobodna zemlja, ne mogu da naredim da se list Nova štampa

Danas pre 17 dana
Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da je Srbija „slobodna zemlja i da ona ne kontroliše štamparije i ne zna šta može da učini“ da neka štamparije prihvati da štampa dnevni list Nova. „Zaista ne znam šta mogu tim povodom, imate toliko… »

Brnabić: Vlada će nastaviti da podržava Er Srbiju

Ekapija pre 17 dana
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić poručila je danas da će Vlada nastaviti da pruža podršku nacionalnoj avio-kompaniji, koja je podržala Srbiju u najtežim trenucima tokom 2020. godine i dovozila naše građane iz inostranstva, medicinsku opremu i… »

Vesti dana »