Air Serbia

Air Srbija otvara letnju sezonu čartera 8. maja letom do Hugarde

Kamatica pre 5 dana
Kompanija planira da tokom letnje sezone ove godine, u saradnji sa domaćim turističkim agencijama, obavi više od 800 čarter letova ka popularnim destinacijama u Turskoj, Egiptu, Grčkoj i Tunisu. Čarter letovi za Tursku će uglavnom biti organizovani… »

Multitalenat: Vučićeva savetnica gospodarica upravnih odbora

Nova pre 6 dana
Savetnica za medije predsednika Srbije Suzana Vasiljević postaje nova mera za multitasking i multistručnost, jer ne postoji drugi način da se objasni kako je jedna osoba, pored vrlo zahtevnog posla koji obavlja, a podrazumeva praćenje u stopu… »

Prva kuća iz 3D štampača završena za 5 dana i bez majstora, rezultat 94 savršena kvadrata

Luftika pre 6 dana
Eliz Luc i Hari Dekers, bračni par iz Holandije, postali su prvi Evropljani koji su se uselili u kuću u celosti izrađenoj na 3D mašini za beton. Bivši prodavci iz Amsterdama ove nedelje su dobili digitalni ključ, aplikaciju kojom ulazna vrata… »

VIDEO Godfri: Nemojte me gađati pokvarenim jajima, Tesla je bio Amerikanac

Radio 021 pre 7 dana
Ambasador SAD u Beogradu, Entoni Godfri, rekao je na ispraćaju za Njujork aviona Er Srbije sa likom i imenom čuvenog srpskog naučnika Nikole Tesle, da je on bio Amerikanac ne po rođenju, već po svom izboru. Ambasador SAD u Beogradu, Entoni Godfri… »

Air Srbija pojačava saobraćaj ka Crnoj Gori tokom praznika

Kamatica pre 8 dana
Srpska nacionalna avio-kompanija planira da tokom maja leti 15 puta nedeljno od Beograda do Podgorice, obavljajući dva dnevna leta, osim petkom kada će do crnogorske prestonice saobraćati tri puta dnevno. Do Tivta će avioni Air Srbije u maju leteti… »

Energija, frekvencija, vibracija: Na Teslin način preko Atlantika

Blic pre 8 dana
Neverovatna atmosfera vladala je na prvom letu novog aviona Er Srbije čiji rep krasi lik jednog od najznačajnijih naučnika svih vremena, srpskog genija Nikole Tesle. Širokotrupni putnički mlaznjak poleteo je ka Njujorku, u susret jednom od… »

Er Srbija ponovo leti ka Rimu, od 28. maja letovi ka Milanu

Nova pre 9 dana
Er Srbija je danas, 30. aprila, letom JU 0530 iz Beograda ka Rimu u 07.10 časova, započela obnovu avio-saobraćaja ka destinacijama u Italiji, saopštio je nacionalni avio-prevoznik. Letovi između srpske i italijanske prestonice, kako se navodi… »

Er Srbija obnovila saobraćaj ka Rimu, od 28. maja letovi i ka Milanu

Radio 021 pre 9 dana
Er Srbija je danas, 30. aprila, letom JU 0530 iz Beograda ka Rimu u 7.10 časova, započela obnovu avio-saobraćaja ka destinacijama u Italiji, saopštio je nacionalni avio-prevoznik. Letovi između srpske i italijanske prestonice, kako se navodi… »

Er Srbija ponovo leti za Rim i Milano

Danas pre 9 dana
Nacionalna avio-kompanija Er Srbija saopštila je da je današnjim letom iz Beograda ka Rimu u 7.10, započela obnovu avio-saobraćaja ka destinacijama u Italiji. Letovi između srpske i italijanske prestonice obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom… »

Air Serbia ponovo leti za Rim i Milano

RTV Novi Pazar pre 9 dana
Air Serbia je danas, 30. aprila, letom JU 0530 iz Beograda ka Rimu započela obnovu avio-saobraćaja ka destinacijama u Italiji. Letovi između srpske i italijanske prestonice obavljaće se dva puta nedeljno, ponedeljkom i petkom, saopšteno je iz ove… »

Vesti dana »