Air Serbia

Er Srbija pojačava saobraćaj prema Rusiji

BizLife pre 1 dan
Tokom maja će biti povećan broj letova ka Moskvi, sa šest na sedam puta nedeljno, dok će u junu Er Srbija obnoviti saobraćaj do dve destinacije do kojih su letovi bili obustavljeni usled pandemije korona virusa – 4. juna do Krasnodara i 8. juna do… »

Slovenija još pregovara o osnivanju nove avio-prevozniku

Nova ekonomija pre 2 dana
Slovenačko Ministarstvo za ekonomski razvoj i tehnologiju saopštilo je da još traži način za osnivanje nove nacionalne avio-kompanije, prenosi ExYuAviation. Slovenija je ranije zvanično odustala od planova za uspostavljanje nove kompanije pomoću… »

Er Srbija" u junu leti ka Rostovu na Donu

RTS pre 2 dana
Nacionalni avio-prevoznik "Er Srbija" saopštio je da će tokom maja pojačati frekvenciju ka Moskvi na sedam letova nedeljno, kao i da će u junu obnoviti letove do Krasnodara i Sankt Peterburga, a uspostaviti nove do Rostova na Donu. "Er Srbija" će od… »

"KLM" posle 30 godina obnavlja direktan let između Amsterdama i Beograda

RTS pre 2 dana
Avio-kompanija "KLM" će 13. maja uspostaviti direktan dnevni let između Amsterdama i Beograda i tim povodom biće organizovan doček aviona na beogradskom aerodromu "Nikola Tesla". Kompanija "KLM Rojal Dač erlajns" najstarija je avio-kompanija na… »

Er Srbija uvodi u junu letove ka Rostovu na Donu

RTV pre 2 dana
BEOGRAD - Er Srbija planira da, usled velikog interesovanja putnika iz regiona i iz Ruske Federacije, u narednom periodu pojača saobraćaj ka četiri destinacije u Rusiji, pri čemu će obnoviti letove do Krasnodara i Sankt Peterburga i uvesti novu… »

Er Srbija pojačava saobraćaj prema Rusiji

Novi magazin pre 2 dana
Aviokompanija Er Srbija danas je najavila da će leteti do četiri nove destinacije u Rusiji zbog velikog interesovanja putnika iz te zemlje i regiona. Tokom maja će biti povećan broj letova ka Moskvi, sa šest na sedma puta nedlejno, dok će u junu Er… »

Rostov na Donu i zvanično nova destinacija Er Srbije

Ekapija pre 2 dana
Usled velikog interesovanja putnika iz regiona i Ruske Federacije, Er Srbija u narednom periodu planira da saobraća ka četiri destinacije u Ruskoj Federaciji. Er Srbija će tokom maja pojačati frekvenciju letenja ka Moskvi, pa će na ovoj liniji leteti… »

Er Srbija uvodi letove do četiri nove destinacije u Rusiji

N1 Info pre 2 dana
Aviokompanija Er Srbija u petak je najavila da će leteti do četiri nove destinacije u Rusiji, zbog velikog interesovanja putnika iz te zemlje i regiona. Tokom maja će biti povećan broj letova ka Moskvi, sa šest na sedam puta nedeljno, dok će u junu… »

Tesla se vratio u Gospić, makar i kao Amerikanac

RTS pre 2 dana
I Amerikanci bi da „preuzmu“ Teslu od Srba, ali u celoj toj prepirci oko velikog srspko naučnika najvažnije je da je on ponovo u Gospiću, u svojoj Lici, za razliku od većine sunarodnika. "Žao mi je, ali Tesla je bio Amerikanac"... reči… »

"Rajan er" otvara liniju od Niša do Krfa

Kamatica pre 4 dana
Prema navodima portala ova kompanija obavljaće letove dva puta nedeljno, sredom i nedeljom, počevši od 4. jula. Ukoliko Rajan er realizuje ove planove, Krf će postati prvo odredište u Grčkoj na koje se stiže sa Aerodroma “Konstantin Veliki” u… »

Vesti dana »