Air Serbia

"Er Srbija postaje respektabilna regionalna kompanija"

B92 pre 2 dana
Beograd -- Ministar saobraćaja Tomislav Momirovića izjavio je danas da je prethodna godina bila najgora za vazdušni saobraćaj u istoriji avio-transporta. On je istakao da je Er Srbija preživela, da postaje regionalna avio-kompanija, kao i da će 21… »

Momirović najavio: Prvi let za Solun 21.maja , besmisleno je da se ulažu milijarde u železnicu, a da zaposleni primaju…

Večernje novosti pre 2 dana
MINISTAR građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Tomislav Momirovića izjavio je danas da je prethodna godina bila najgora za vazdušni saobraćaj u istoriji avio-transporta i istakao da je Er Srbija preživela, da postaje regionalna… »

Momirović: Er Srbija preživela i preuzima tržište

BizLife pre 2 dana
“Polako podižemo vazdušni saobraćaj. Mi 21. maja krećemo sa redovnim letovima ka Solunu, sada imate redovne letove ka Atini, a 10. maja kreće i Prag, Bukurešt, Sofija.” Moramo da vakcinaciju iskoristimo da što pre stabilizujemo ekonomiju… »

Momirović za RTS: Polako podižemo vazdušni saobraćaj, uveren sam da će se letovati kao pre pandemije

RTS pre 2 dana
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislav Momirović kaže za RTS da je prethodna godina bila najgora za vazdušni saobraćaj u istoriji avio-transporta. Napominje da je "Er Srbija" preživela i da postaje regionalna avio-kompanija… »

Momirović: Ove godine ćemo letovati kao pre pandemije

Danas pre 2 dana
Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Tomislava Momirovića ocenjuje je da je prethodna godina bila najgora za vazdušni saobraćaj u istoriji avio-transporta i napominje da je „Er… »

Momirović: Polako podižemo vazdušni saobraćaj

Dnevnik pre 2 dana
BEOGRAD: Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Srbije Tomislav Momirovića izjavio je danas da je prethodna godina bila najgora za vazdušni saobraćaj u istoriji avio-transporta i istakao da je "Er Srbija" preživela i da postaje… »

Last minute ponuda za najtraženiju destinaciju: Hurgada od 409€ - Poslednja mesta za 24.4.

Srbija danas pre 3 dana
Najtraženija destinacija za putovanja u aprilu! Hurgada po specijalnim cenama od 409 evra za polazak 24.04. Samo u “Travelland-u” ostvarite popuste za rani buking uz uplatu od samo 99€ po odrasloj osobi prilikom rezervacije! Ovih dana se traži… »

Last minute ponuda: za najtraženiju destinaciju: Hurgada od 409€ - Poslednja mesta za 24. april

Blic pre 3 dana
Hurgada po specijalnim cenama od 409 evra za polazak 24.04. Samo u “Travelland-u” ostvarite popuste za rani buking uz uplatu od samo 99€ po odrasloj osobi prilikom rezervacije! Ovih dana se traži mesto više za Egipat. Neverovatna potražnja od… »

Vakcinacija počinje sledeće sedmice: Odobreno 10.000 doza "Astra Zeneke" koje je Srbija poklonila Kantonu Sarajevo

Blic pre 4 dana
Agencija za lekove BiH dala je saglasnost za upotrebu vakcina proizvođača "Astra Zeneka", koje je Srbija poklonila Kantonu Sarajevo. Prema Agenciji za lekove, ispitani uzorak odgovara deklarisanom zahtevu kvaliteta u pogledu ispitanih parametara i… »

Nova linija Abu Dabi-Beograd od 19. maja

Politika pre 7 dana
Viz er Abu Dabi, nova nacionalna aviokompanija Ujedinjenih Arapskih Emirata, najavila je danas da će 19. maja uspostaviti novu liniju od Abu Dabija do Beograda, sa dva leta nedeljno. Veza između Beograda i glavnog grada Ujedinjenih Arapskih Emirata… »

Vesti dana »