Aleksandar Antić

Predsednik Vučić podsetio građane Srbije na jedan detalj: Više nema ove vrste zločina kod nas! (foto/video)

Alo 16.06.2019
U Sava centru večeras je počela svečana akedemija povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana Policije, kojoj prisustvuje predsednik Aleksandar Vučić. Svečanosti pored ministra unutrašnjih poslova Nebojše Stefanovića, prisustvuju i… »

Svečana akademija povodom Dana MUP-a i policije

Studio B 16.06.2019
U Sava centru održana je svečana akedemija povodom Dana Ministarstva unutrašnjih poslova i Dana Policije, na kojoj je prisustvovao i predsednik Srbije Aleksandar Vučić. FOTO TANJUG – DIMITRIJE GOLL – bb Svečanosti pored ministra unutrašnjih… »

Srbija i Mađarska potpisale sporazum o gradnji gasovoda

Politika 15.06.2019
BUDIMPEŠTA – Ministar energetike Aleksandar Antić i ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijatro potpisali su danas u Budimpešti sporazum o saradnji dve zemlje na izgradnji gasovoda koji prelazi preko državne granice. „Mi smo danas… »

Srbija i Mađarska potpisale sporazum o gradnji gasovoda

Dnevnik 14.06.2019
BUDIMPEŠTA: Ministar energetike Aleksandar Antić i ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijatro potpisali su u Budimpešti sporazum o saradnji dve zemlje na izgradnji gasovoda koji prelazi preko državne granice. Mi smo danas potpisali… »

Vojni sindikat potpisao sporazum sa Ministarstvom odbrane

Radio 021 14.06.2019
Vojni sindikat Srbije potpisao je sa Ministarstvom odbrane sporazum o prostorno-tehničkim i drugim uslovima za rad, saopštio je taj sindikat. Sporazum je postignut uz posredovanje premijerke Ane Brnabić, a potpisali su ga državni sekretar Ministarstva… »

U Budimpešti potpisan sporazum Srbije i Mađarske o izgradnji gasovoda

Radio 021 14.06.2019
Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić i ministar spoljnih poslova i trgovine Mađarske Peter Sijatro potpisali su danas u Budimpešti sporazum o saradnji dve zemlje na izgradnji gasovoda koji će biti nastavak Turskog toka. "Sporazum… »

Prijem povodom Dana Rusije

Politika 13.06.2019
U Ambasadi Rusije u Beogradu se održava prijem povodom Dana Rusije, kojem prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić. Domaćin je odlazeći ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin. Na prijemu su i predsednica… »

NIS izveštaj o održivom razvoju predstavio u SANU, pred troje ministara Srbije

Novi magazin 12.06.2019
Naftna industrija Srbije je danas svoj Izveštaj o održivom razvoju za 2018. godinu predstavila u okviru panel-diskusije u kojoj su učestvovali ministri Slavica Đukić Dejanović, Zlatibor Lončar i Mladen Šarčević. Ministar rudarstva i energetike… »

Vučić i Brnabić na prijemu povodom Dana Rusije

Studio B 12.06.2019
U Ambasadi Rusije u Beogradu održava se prijem povodom Dana Rusije, kojem prisustvuju predsednik Srbije Aleksandar Vučić i premijerka Ana Brnabić. FOTO TANJUG / DIMITRIJE GOLL / bb Domaćin je odlazeći ambasador Rusije u Srbiji Aleksandar Čepurin… »

Pitanje energetske efikasnosti je prioritet za Grad Beograd

Ekapija 11.06.2019
Zamenik gradonačelnika Goran Vesić otvorio je u utorak, 11. juna, u Starom dvoru stručni skup "Nedelja energije" koji se, pod pokroviteljstvom Grada Beograda, održava do 14. juna na više lokacija u pestonici. Učesnicima skupa, pod sloganom… »

Vesti dana »