Aleksandar Antić

Predsednik opštine čajetina zatečen: Odobrena izgradnja MHE u parku Zlatibor

Blic pre 28 dana
Aktom Vlade Republike Srbije, a suprotno najavama iz vrha države, dozvoljena je gradnja mini-hidroelektrana na Zlatiboru, doduše u njegovim rubnim delovima, ali koji su pod zaštitom. Nedugo pošto je predsednik Srbije Aleksandar Vučić obećao… »

Ministar Antić: Banatski dvor će imati kapacitet do milijardu kubika gasa

Kurir pre 30 dana
Projekti u oblastu energetike predstavljaju značajan segment investicionog programa “Srbija 2025", rekao je danas ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i istakao da je povećanje kapaciteta za skladištenje gasa u celoj zemlji jedan od… »

Otkriveno: Evo ko je kupio stan Slobine ćerke za 460.000 evra!

Pravda pre 30 dana
Hadži Dragan Antić (66) juče je na licitaciji kupio dva stana u vili na Dedinju za ukupno 890.000 evra. Samo za stan od 253 kvadrata koji je pripadao Mariji Milošević izlicitirao je 460.000 evra. Hadži Dragan Antić (66), zvani Struja, nekadašnji… »

Antić: Moći ćemo sve gradove u Srbiji da priključimo na gas

Radio 021 pre 31 dan
Zahvaljujući Turskom toku, Srbija će moči u budućnosti da ostvari nove planove za gasifikaciju i da priključi sve gradove na gas, izjavio je ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić. Ovih dana je završeno postavljanje cevi gasovoda Turski… »

"Vukao je kolima 10 metara i smrskao joj glavu": Aleksandru je drug pregazio kombijem, a na suđenju rekao da "nije ni osetio"…

Blic pre 31 dan
Aleksandra Antić (22) iz Beograda ubijena je ispred kafića "Bonito" u Beogradu nakon brutalne tuče, a njen otac kaže da i danas čeka pravdu jer se maratonskom suđenju još ne nazire kraj. Aleksandra je 7. marta 2015. pronađena sa zdrobljenom glavom… »

Većinu vile Marije Milošević kupio Hadži Dragan Antić

Večernje novosti pre 31 dan
Prema našim informacijama, kuća, odnosno dva stana veličine 253 i 228 kvadrata, prodati su po početnoj ceni od oko 105 miliona dinara. DVE trećine kuće na beogradskom Bulevaru kneza Aleksandra Karađorđevića, poznate kao "vila Marije Milošević"… »

Antić: Vulin naneo više štete nego NATO agresija

Danas 24.12.2019
Poslanici Skupštine Srbije počeli raspravu o setu zakona iz oblasti odbrane U predlozima Strategije nacionalne bezbednosti i Strategije nacionalne odbrane koncept odbrane zasniva se na modelu totalne odbrane, gde svaki građanin Srbije, u skladu sa… »

Poljaci otkrili: Evo ko testira Dekijevu Zvezdu u Antaliji, verovatno neće biti debi…

Hot sport 24.12.2019
Crvena zvezda 10. januara sa novim trenerom Dejanom Stankovićem pali motore, prvo sledi rad na Kipru, a potom Beleku. Poljaci su danas otkrili prvo ime protiv kog će Crvena zvezda igrati na pripremama za prolećni deo sezone. To je Arka iz Gdinje. Meč… »

Otac Aleksandre Antić (22) o jezivoj smrti svoje jedinice i maratonskom suđenju! "Smrskao joj je glavu, a dobio samo…

Alo 24.12.2019
Teška tuga. Pet godina agonije! Aleksandri Antić (22) iz Beograda smrskana je glava prilikom sukoba dve grupe mladića ispred kafića „Bonito“ u Beogradu, kada je igrom slučaja završila pod točkova kombija koji je vozio jedan od aktera tuče, a… »

Aleksandri ni krivoj ni dužnoj smrskali lobanju, ubici nanogica 10 meseci: A reči njenog sinčića lome dušu! Tuga!

Kurir 24.12.2019
Aleksandri Antić (22) iz Beograda smrskana je glava prilikom sukoba dve grupe mladića ispred kafića „Bonito“ u Beogradu, kada je igrom slučaja završila pod točkova kombija koji je vozio jedan od aktera tuče, a njen otac još uvek čeka pravdu… »

Vesti dana »