Aleksandar Antić - vesti

Zona Jug - delegiranje za 22. kolo

Sportska strana juga pre 40 dana
Komesari za takmičenje i suđenje odredili su službena lica za utakmice 22. kola Zone Jug koje se igraju u subotu i nedelju.
Zona Jug - delegiranje za 22. kolo Subota 13. april u 16:00 LESKOVAC: SLOGA - BALKANSKI Sudija: Spasić Lazar, pomoćnici: Mitrović Dušan i Avramović Marko, delegat: Veselinović Bojan BOJNIK: PUSTA REKA - BALKANSKI Sudija: Bojičić... »

Saša Nikolić tehničkim nokautom u prvoj rundi za finale. Sutra svi u halu Kej. Boksuju i Ognjen Antić i Aleksandar Zlatković

Pirotske vesti pre 40 dana
Fenomenalni pirotski bokser Saša Nikolić, večeras je u punoj hali Kej uspeo da se plasira u finale Državnog prvenstva u boksu za juniore i omladince koje se održava u hali Kej.
Nikolić je u prvoj rundi tehničkim nokautom savladao protivnika Popovića. Nikolić je od prve sekunde krenuo da munjevito napada protivnika koji nije uspevao da se odbrani od furioznih napada pirotskog boksera, koji će, po rečima... »

Vojni sindikat: Vulin najavom štrajka glađu zasenio i montipajtonovce

Radio 021 pre 40 dana
Vojni sindikat Srbije (VSS) saopštio je da će se pridružiti štrajku glađu u koji će, kako je najavio, stupiti ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.
Iz tog sindikata su naveli da su predsednici parlamenta Maji Gojković uputili zahtev da odobri predsedniku sindikata Novici Antiću da sa članovima Upravnog odbora uđe u Skupštinu i da sa ministrom odbrane počnu štrajk glađu.... »

Stablo u Bukovču preživelo dva rata: Jabuka rađa i spaja već 139 godina

Večernje novosti pre 40 dana
Rodno drvo u Bukovču, kod Jagodine, orodilo porodice kupca i prodavca imanja na kome je zasađeno. Njeno stablo se regeneriše, deo truli, a javlja se novi izdanak i ilinjača nastavlja život
JAVUKA sorte ilinjača, kraj vikendice Nebojše Antića u Bukovču, kod Jagodine, ne samo što je stara 139 godina i što još uvek rađa, već je, međusobnom ženidbom i udajom, orodila porodice kupca i prodavca. Zemljište od hektara i 20... »

Aleksandar Antić: Haradinajevi napadi na predsednika Vučića neodoljivo podsećaju na rečnik lidera Saveza za Srbiju

Kurir pre 41 dan
Ministar Aleksandar Antić izjavio je da je Ramuš Haradinaj poslednji čovek na svetu koji ima pravo da kaže bilo šta o načinu na koji predsednik Vučić vodi politiku Srbije.
On naglašava da se Haradinaj bavi politikom samo sticajem okolnosti i usled nedostatka dokaza. - Da su mehanizmi međunarodne pravde bili efikasni, on bi danas bio daleko i od slobodnog kretanja, a kamoli od šanse da razgovara sa... »

Vojni sindikat o najavi da će Vulin stupiti u štrajk glađu: Pridružićemo mu se

N1 Info pre 41 dan
Vojni sindikat Srbije (VSS) saopštio je da će se pridružiti štrajku glađu u koji će, prema navodima medija, stupiti ministar odbrane i predsednik Pokreta socijalista Aleksandar Vulin.
Iz tog sindikata su naveli da su predsednici parlamenta Maji Gojković već uputili zahtev da odobri predsedniku sindikata Novici Antiću da sa članovima Upravnog odbora uđe u Skupštiniu i da sa ministrom odbrane počnu štrajk glađu.... »

Antić: Haradinaj i Đilas su isti!

Alo pre 41 dan
Alo: Antić: Haradinaj i Đilas su isti!
Haradinajevi napadi na predsednika Vučića neodoljivo podsećaju na rečnik lidera Saveza za Srbiju, Đilasa, Jeremića i Obradovića.
Ministar Aleksandar Antić izjavio je da je Ramuš Haradinaj poslednji čovek na svetu koji ima pravo da kaže bilo šta o načinu na koji predsednik Vučić vodi politiku Srbije. On naglašava da se Haradinaj bavi politikom samo sticajem... »

Naša okna pred svetom: Samit ministara rudarstva u Torontu

Večernje novosti pre 44 dana
Domaćini su bile kanadske kompanije Mundoro Capital i Euromax Resources, koje svoje projekte razvijaju u Srbiji, Bugarskoj i Severnoj Makedoniji
NAJVEĆA i najposećenija geološko-rudarska konvencija na svetu - Međunarodni samit ministara rudarstva koji kanadska asocijacija Prospectors & Developers (PDAC) organizuje u Torontu, ove godine okupila je više od 25.000... »

Na protestu u Prokuplju poručili da će 13. aprila ostati u Beogradu dok Vučić ne ode s vlasti

Novi magazin pre 45 dana
Sa protesta "Jedan od pet miliona" u Prokuplju predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću je poručeno da nezadovoljni građani neće odustatii i da će zbog budućnosti Srbije, svoje dece i unuka 13. aprila doći u Beograd i tu ostati sve dok on ne podnese ostavku sa mesta predsednika.
Okupljenima na Trgu topličkih junaka u centru grada sinoć su se obratili istoričar Čedomir Antić, filmski reditelj Janko Baljak, pravnik Konstantin Samofalov i student Strahinja Božinović. "Sledeće nedelje će narod Srbije... »

I rumunska alternativa ruskom gasu na staklenim nogama

Danas pre 47 dana
Tragom izjave Aleksandra Antića o interkonekciji koja treba da Srbiji obezbedi energente iz Crnog mora Nabrajajući nove gasne projekte koje Srbija planira da razvija Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike, između ostalih, nedavno je istakao i interkonekciju sa Rumunijom.
Međutim, stručna javnost naglašava da je reč o prilično neizvesnoj alternativi za snabdevanje „plavim energentom“ jer je nepoznato koliko će iznositi kapaciteti nalazišta. Pored gasovoda „Turski tok“, za koji tvrdi da će njegova... »

©2019 Netmark d.o.o.