Aleksandar Antić

Hodočašće od Beograda do Podgorice, mladići krenuli peške na litiju u Crnoj Gori

RTS pre 12 dana
Dva mladića iz Podgorice, Ognjen Maraš i Miloš Ajković, prepešačiće 500 kilometara u hodočastvenoj litiji od Beograda do Podgorice. Prijepoljac Aleksandar Babić, kao i Miroslav Antić iz Zemuna, na osnovu objave na društvenim mrežama… »

Najveći podvig u borbi za svetinje: Hrabra četvorka krenula peške iz Beograda za Podgoricu /video/

Sputnik pre 13 dana
Ognjen Maraš (28) i Miloš Ajković (26), dva mladića iz Podgorice, krenuli su danas oko 11 sati sa platoa ispred Hrama Svetog Save u litiju dugu 500 kilometara — do Podgorice. Njima su se u hodočašću pridružili Aleksandar Babić (40) iz… »

Gosti N1: Turski tok zabranjen kao tema, prognoze o isplativosti nerealne

N1 Info pre 12 dana
Stručnjak za energetiku Miodrag Kapor, govoreći o gasovodu Tuski tok, za koji se kaže da je najveći infrastrukturni projekat u poslednje vreme, ocenio je da je "veliko pitanje da li će gas uopšte poteći tim gasovom", jer je Srbija, kako naglašava… »

Znate li ko su ovi momci? Na putu hodočašća do Podgorice preći će 500km za 12 dana, u odbranu svetinja! (foto/video)

Srbija danas pre 13 dana
Ognjen Maraš (28) i Miloš Ajković (26), dva mladića iz Podgorice, krenuli su u litiju dugu 500 kilometara, iz Beograda do Podgorice. Na ovom putu pridružili su im se Aleksandar Babić (40) iz Prijepolja i Miroslav Antić (51) iz Zemuna. Miloš… »

Zaštita životne sredine, koji su ključni problemi

RTS pre 14 dana
Predsednica Skupštine Maja Gojković izjavila je na javnom slušanju o kvalitetu vazduha u Srbiji da su sumnje o tome "podgrevane" i zbog toga što nije bilo dovoljno informacija nadležnih institucija o stanju i poručila da se mora voditi kontinurana… »

Istinomer "Fakat": Antić o "doprinosu" termoelektrana zagađenju

N1 Info pre 19 dana
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić rekao je u januaru da "termoelektrane nisu dale 'svoj doprinos' u poslednjem talasu zagađenja. Izvor: Istinomer "Termoelektrane nisu dale 'svoj doprinos‘ u ovom poslednjem talasu zagađenja koji smo… »

Metla 2020: Jeremić davao kvorum Vučićevom režimu a danas drugima broji opoziciona krvna zrnca

Beta pre 20 dana
Član Predsedništva pokreta Metla 2020 Novica Antić optužio je lidera Narodne stranke Vuka Jeremića da je nekada "davao kvorum i glasao za budžet" režima Aleksandra Vučića a da danas "bez ikakvog stida prebrojava drugima opoziciona krvna zrnca"… »

Antić (Metla 2020): Gradjani da se pridruže da pobedimo režim

Novi magazin pre 22 dana
Član predsedništva Pokreta "Metla 2020" Novica Antić da se taj pokret bori da ode vlast Srpske napredne stranke (SNS) i predsednika Srbije Aleksandra Vučića i pozvao gradjane da se pridruže u toj borbi i da pobede režim. "Već 30 godina gledamo… »

Hit video u Srbiji! Palma vozi Antića na traktoru kroz njive: "Iskrivio krilo na kom je sedeo"

Srbija danas pre 23 dana
"Gospodin u blatu, sa lakovanim cipelama" Na internetu se pojavio pravi hit snimak, koji svi šeruju. Naime, na njemu se vidi predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma kako vozi traktor. Ono što je još zanimljivije jeste to da se sa njim vozi… »

Palma vozi Antića po njivama i blatu: Ovo je prvi put da se gospodin iz Beograda u lakovanim cipelama vozio na traktoru

Kurir pre 23 dana
Po internetu kruži hit video snimak na kom predsednik Jedinstvene Srbije Dragan Marković Palma na traktoru vozi ministra energetike i svog koalicionog partnera iz SPS Aleksandra Antića! Iako je traktor sporo vozilo, s volanom u Palminim rukama i nogom… »

Vesti dana »