Aleksandar Antić - vesti

Serbian president meets Putin, says position on Kosovo stronger

N1 Info pre 26 dana
Serbian President Aleksandar Vucic had separate meetings in Beijing with the presidents of Russia and Belarus, with Vladimir Putin saying that the two country's are developing their military relations.
Vucic first met with Russian head of state Vladimir Putin. According to earlier statements, Kosovo was the main topic of discussion. That meeting was attended by Russian Foreign Minister Sergey Lavrov and Serbian Ministers Rasim... »

Vučić se sastao sa Putinom i Lukašenkom u Pekingu

N1 Info pre 26 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Pekingu sa ruskim predsednikom Vladimirom Putinom.
Glavna tema razgovora, kako je najavljeno uoči susreta, je trebalo da bude pitanje Kosova. Sastanku srpskog i ruskog predsednika prisustvovali su i šef ruske diplomatije Segrej Lavrov, kao i srpski ministri Rasim Ljajić, Zorana... »

Nikolić i Antić sa kineskim kompanijama o projektima u Srbiji u oblasti energetike

Danas pre 28 dana
Predsednik Nacionalnog saveta za koordinaciju saradnje sa Rusijom i Кinom Tomislav Nikolić i ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić razgovarali su danas sa rukovodstvom kineskih kompanija o projektima u oblasti energetike koje bi te kompanije mogle da realizuju u Srbiji.
Kako se navodi u saopštenju Nacionalnog saveta, reč je kompanijama China Gezhouba Group, TBEA Xinjiang International Company, Power Construction Corporation of China (SEDC) i Wison Engineering. Antić i Nikolić su kineskim... »

Huawei otvara regionalni centar za inovacije u Beogradu

SEEbiz pre 29 dana
BEOGRAD - Vlada Srbije usvojila je Zaključak o usvajanju Plana bilateralne saradnje između Vlade Srbije i Vlade Kine u okviru inicijative "Pojas i put".
U ime vlade, taj dokument potpisaće ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, saopšteno je iz Vlade Srbije. Članovi vlade usvojili su Zaključak o usvajanju teksta Sporazuma o privredno-tehničkoj saradnji između Vlade... »

Regionalni Huavej centar za inovacije u Beogradu

B92 pre 30 dana
B92: Regionalni Huavej centar za inovacije u Beogradu
Beograd -- Vlada Srbije usvojila je Zaključak o usvajanju Plana bilateralne saradnje između Vlade Srbije i Vlade Kine u okviru inicijative "Pojas i put".
U ime vlade, taj dokument potpisaće ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, saopšteno je iz Vlade Srbije. Članovi vlade usvojili su Zaključak o usvajanju teksta Sporazuma o privredno-tehničkoj saradnji između Vlade... »

Vojni sindikat Srbije: Sutra protest, ako Vlada ne uvaži naše zahteve; Brnabić: Nastavićemo razgovore

Insajder pre 30 dana
Predstavnici Vojnog sindikata Srbije (VSS) sastali su se danas sa premijerkom Anom Brnabić kojoj su predali zahteve i kraći izveštaj o problemima u Vojsci, nakon čega je premijerka poručila da će u narednom periodu nastaviti razgovore sa Sindikatom. Predsednik VSS Novica Antić, sa druge strane, najavio je za sutra i protest ispred zgrade Vlade ukoliko njihovi zahtevi ne budu ispunjeni.
Antić je rekao da su na sastanku ukratko predstavili probleme sa kojima su suočeni Sindikat i pripadnici Vojske, te i da im je premijerka zatražila detaljniji referat. Među zahtevima Sindikada su najpre povlačenje nezakonitih... »

Zvezdaši Terzić i Mrkela prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije"

Alo pre 32 dana
Alo: Zvezdaši Terzić i Mrkela prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije"
I oni su dali podršku!
Funkcioneri FK Crvena zvezde, direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela su zajedno prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije" Aleksandra Vučića, koji je održan u Beogradu. Njih dvojica su bili u društvu Nikole Nikodijevića člana Skupštine grada, ministra... »

Foto - ubod: Čelnici Zvezde, Terzić i Mrkela, na mitingu "Budućnost Srbije"

Telegraf pre 33 dana
Rukovodioci crveno-belih priključili se mitingu podrške Aleksandru Vučiću
Direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela zajdno su prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije" Aleksandra Vučića, koji je održan u centru Beograda. Terzić i Mrkela su bili u društvu Nikole... »

Ministar Antić predvodi kolonu: More ljudi ide ka Narodnoj skupštini uz zvuke trubača! (Kurir TV)

Kurir pre 33 dana
Ministra Aleksandra Antića zatekli smo na čelu kolone građana koja je iz pravca Savskog trga išla ka Narodnoj skupštini, gde će se od 18h održati miting Budućnost Srbije. Antić je vidno raspoložen predvodio more ljudi, dok su se čuli zvuci trube. Kolone stižu i sa Novog Beograda, sa bulevara kralja... »

Izložba VIDentiteti u KC Gradu 22. aprila

Danas pre 34 dana
Posle deset izlagačih sezona, deset konkursa za izlaganje i više od stotinu organizovanih izložbi, Gradska galerija Kulturnog centra Grad obeležiće 22. aprila jubilej, deceniju postojanja i rada, specijalnom izložbom koja će još jednom sumirati savremeno stvaralaštvo u našoj zemlji na jednom malom uzorku od celokupnog portfolija umetnika koje je galerija predstavila u proteklih deset godina, saopšteno je danas.
U ponedeljak, 22. aprila od 20 časova izložba pod nazivom VIDentiteti čiji je autor kustos Gradske galerije Aleksandar Stojanović Luci, predstaviće radove Aleksandre Antić, Đorđa Ćorića, Kristine Oparušić, Miodraga Krkobabića,... »

©2019 Netmark d.o.o.