Aleksandar Antić

Antić: Energetski sistem pripremljen i stabilan za ovu zimu

Dnevnik pre 20 dana
BEOGRAD: Energetski sistem Srbije je za ovu zimu potpuno pripremljen i stabilan, imamo dovoljno gasa i ostalih energenata, a oko 60 toplana širom Srbije radi u režimu 24 sata dnevno kako bi građani u prijatnoj atmosferi proveli praznike, izjavio je… »

Nikodijević i ministar Antić na Badnje veče u JKP „Beogradske elektrane“

Studio B pre 20 dana
Predsednik Skupštine grada Nikola Nikodijević obišao je sinoć, na Badnje veče, u društvu ministra rudarstva i energetike u Vladi Republike Srbije Aleksandra Antića, JKP „Beogradske elektrane“. Nikodijević je istakao da tradicionalnim dolaskom… »

Ovako političari proslavljaju Božić: Vulin slavi s vojskom, Balša trči, a Antić ide kod mame na ručak!

Kurir pre 20 dana
Političari će Božić, najradosniji hrišćanski praznik, provesti kod kuće, u krugu porodice. Kako kažu, poštuju sve običaje, kojima se, dodaju, po pravilu najviše obraduju najmlađi članovi porodice. Međutim, ima i onih koji će i na taj dan… »

Antić: Napadi na Dačića očajnički pokušaj opozicije da dobije po koji politički glas

Danas pre 22 dana
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić izjavio je danas da napadi na ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića predstavljaju „očajnički pokušaj“ pojedinih predstavnika opozicije da steknu „po koji politički glas“… »

Antić: Energetski sistem pripremljen i stabilan za ovu zimu

RTV pre 20 dana
BEOGRAD - Energetski sistem Srbije je za ovu zimu potpuno pripremljen i stabilan, imamo dovoljno gasa i ostalih energenata, a oko 60 toplana širom Srbije radi u režimu 24 sata dnevno kako bi građani u prijatnoj atmosferi proveli praznike, izjavio je… »

Aleksandar Antić: Napadi na Dačića očajnički pokušaj opozicije da dobije po koji politički glas

Beta pre 22 dana
Potpredsednik Socijalističke partije Srbije (SPS) Aleksandar Antić izjavio je danas da napadi na ministra spoljnih poslova Ivicu Dačića predstavljaju "očajnički pokušaj" pojedinih predstavnika opozicije da steknu "po koji politički glas" na tome… »

Istraživanje: Vlada zaostaje za Vučićem, a evo koje ministri su građani najgore ocenili

Blic pre 22 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najbolje je ocenjeni političar na vlasti, a slede premijerka Ana Brnabić i još četvoro ministara, pokazuje istraživanje agencije Faktor plus. Najslabije ocenjeni ministri su Vanja Udovičić, Aleksandar Antić… »

Gas iz Turskog toka u Srbiji od oktobra

Radio 021 pre 23 dana
Prve količine gasa iz Turskog toka poteći će kroz magistralni gasovod u Srbiji u drugoj polovini godine, najverovatnije u oktobru, kada počinje sledeća gasna sezona, najavio je ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić. Završeno je polaganje… »

Građani Srbije ocenili su političare: Evo ko je dobio najbolju ocenu

Mondo pre 23 dana
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najbolje je ocenjen političar na vlasti, a slede premijerka Ana Brnabić i četiri ministra, a najslabiju ocenu dobili su... Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najbolje je ocenjen političar na vlasti, a slede… »

Gas iz Turskog toka u Srbiji od oktobra

Srbija danas pre 23 dana
Veliki broj srpskih kompanija učestvovalo na poslovima oko magistralnog gasovoda. Prve količine gasa iz Turskog toka poteći će kroz magistralni gasovod u Srbiji u drugoj polovini godine, najverovatnije u oktobru, kada počinje gasna sezona. Kako je… »

Vesti dana »

Krivolovac pretio puškom čuvarima

RTV pre 5 satijoš 18 povezanih

Ko je sve stradao u helikopterskoj nesreći FOTO

B92 pre 6 satijoš 45 povezanih

Maloletnici osumnjičeni da su srušili 23 nadgrobna spomenika

Politika pre 53 minutajoš 18 povezanih