Aleksandar Antić

Promene na bolje u Zdravstvenom centru u Vranju: Povećane plate, otvoren novi hiruški blok (foto)

Kurir 18.07.2019
Ovo je godina promene i kontrole svih dešavanja u Zdravstvenom centru u Vranju, rekla je na konferenciji za novinare v.d. direktora te ustanove dr Ljiljana Antić. Antićeva se osvrnula na funkcionisanje ZC od kako je preuzela funkciju u avgustu prošle… »

Rekord Slagalice: Rešio "Asocijacije" za sedam sekundi!

Mondo 18.07.2019
I pobedio iako je do tada vodio crveni takmičar! U 13. emisiji 116. ciklusa popularnog kviza RTS-a "Slagalica", u igri "Asocijacije" takmičar na plavoj poziciji, Aleksandar Antić, dao je konačno rešenje za sedam sekundi.pokazao je izvanredno umeće… »

Ministar Antić i prof. Darko Trifunović se sastali povodom projekta "Pojas i put"!

Alo 18.07.2019
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić koji je i nacionalni koordinator za saradnju sa Kinom u formatu "Kina plus 17", razgovarao je danas sa profesorom na beogradskom Fakultetu za bezbednost Darkom Trifunovićem povodom njegovog prijema u… »

Naučno istraživačka saradnja Srbije i Kine

RTV 18.07.2019
BEOGRAD - Ministar energetike i nacionalni koordinator za saradnju sa Kinom u formatu "Kina plus 17", Aleksandar Antić, sastao se danas sa profesorom Fakulteta za bezbednost u Beogradu Darkom Trifunovićem koji je primljen u visoka naučnička zvanja na… »

Aleksandar je sinoć odneo pobedu u "Slagalici", a o onome što je uradio bruji čitava Srbija! (video)

Alo 18.07.2019
U 13. emisiji 116. ciklusa popularnog kviza RTS-a „Slagalica“, u igri „Asocijacije“ takmičar na plavoj poziciji, Aleksandar Antić, pokazao je izvanredno umeće. Naime, sinoć je takmičar kviza Slagalica, koji se nalazio na plavoj poziciji… »

Antić: SPS već 29 godina posvećen građenju bolje, modernije i jake Srbije

Blic 17.07.2019
Ministar Aleksandar Antić danas slavi rođendan sina i dan partije SPS koja postoji ukupno 29 godina. Antić kaže da je SPS ostala dosledna idejama savremene evropske levice. - Socijalistička partija Srbije obeležava 29. godišnjicu svog osnivanja kao… »

Smete li da igrate „Asocijacije“ s ovim čovekom?

RTS 17.07.2019
U 13. emisiji 116. ciklusa popularnog kviza RTS-a „Slagalica“, u igri „Asocijacije“ takmičar na plavoj poziciji, Aleksandar Antić, pokazao je izvanredno umeće. Do konačnog rešenja došao je za ukupno sedam sekundi. Aleksandar je otvorio… »

Antić: Nastavljamo da gradimo bolju i napredniju Srbiju

Telegraf 17.07.2019
On je podsetio i na to da je SPS ostao dosledan idejama savremene evropske levice. Socijalistička partija Srbije osnovana je na današnji dan pre 29 godina, a posle predsednika Ivice Dačića, oglasio se i funkcioner te stranke, Aleksandar Antić koji je… »

Ministar Antić sa vodećim francuskim energetskim kompanijama

Blic 16.07.2019
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić održao je odvojene sastanke sa francuskim kompanijama tokom posete predsednika Francuske Emanuela Makrona Beogradu. Potpisano je nekoliko protokola i memoranduma o saradnji, a najveće interesovanje je za… »

Ministar Antić sa vodećim francuskim energetskim kompanijama!

Alo 16.07.2019
On je kazao da je sa kompanijom Elektroprivrede Strazbura, koja je drugi najveći distributer električne energije i gasa u Francuskoj. Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić održao je odvojene sastanke sa francuskim kompanijama tokom posete… »

Vesti dana »