Aleksandar Antić

Za rekonstrukciju „Partizana“ 12 miliona dinara

Patak online 20.06.2019
VALJEVO- Ministarstvo rudarstva i energetike je opredelilo 12 miliona dinara za rekonstrukciju hale Društva za fizičku kulturu i vaspitanje „Partizan“ u Valjevu. Ova novac je obezbeđen kroz program energetske efikasnosti. Ugovor su potpisali… »

12 miliona dinara za rekonstrukciju hale “Partizan”

Valjevska posla 19.06.2019
Ministarstvo rudarstva i energetike opredelilo je kroz program energetske efikasnosti 12 miliona dinara za rekonstrukciju valjevske hale “Partizan”, saopšteno je iz Kabineta gradonačelnika. Ugovor su u ponedeljak potpisali ministar rudarstva i… »

Značajna godina za budućnost rudarstva u Srbiji: Veća proizvodnja uglja za 5,1 odsto

Kurir 18.06.2019
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio je da je ove godine povećana proizvodnja uglja u EPS-u za 900.000 tona ili za 5,1 odsto u odnosu na isti period lane. On je dodao da su to podaci zaključno sa ovim danom i izrazio očekivanje da… »

Ćuprija dobila sredstva za energetsku rekonstrukciju muzičke škole

Novi magazin 18.06.2019
Opština Ćuprija dobila je bespovratno skoro 21 milion dinara iz Budžetskog fonda za unapređenje energetske efikasnosti za rekonstrukciju Škole za osnovno muzičko obrazovanje "Dušan Skovran". Ugovor o dodeli sredstava potpisali su u Beogradu… »

Počeo transport odlagača u „te- ko Kostolac“

BizLife 18.06.2019
Foto: EPS Sa montažnog placa površinskog kopa „Drmno“ počeo je transport odlagača, kapaciteta 8.500 kubika na sat, na radnu poziciju na kopu. Na osnovu izveštaja komisije za tehnički pregled i prijem opreme kojim je data saglasnost o spremnosti… »

Nastavak ulaganja u rudarske projekte

Telegraf 18.06.2019
Počeo transport odlagača u „TE- KO Kostolac“. Sa montažnog placa površinskog kopa „Drmno“ počeo je transport odlagača, kapaciteta 8.500 kubika na sat, na radnu poziciju na kopu. Na osnovu izveštaja komisije za tehnički pregled i prijem… »

U TE "Kostolac" počelo premeštanje džinovske mašine na radni kop

B92 18.06.2019
Kostolac -- U Termoelektrani u Kostolcu obeležen je početak transporta odlagača, kapaciteta 8.500 metara kubnih po satu. Ogromna mašina se premešta sa montažnog placa PK Drmno na radnu poziciju na kopu. Na osnovu izveštaja komisije za tehnički… »

Odobrena sredstva za rekonstrukciju Stare bolnice u Beloj Palanci

Jugmedia 18.06.2019
Opštini Bela Palanka odobrena su sredstva za realizaciju projekta za unapređenje energetske efikasnosti “Rekonstrukcija i energetska sanacija objekta- Stara bolnica”. Ugovor su juče u Beogradu potpisali Aleksandar Antić, ministar rudarstva i… »

Vrtić “Kolibri“ u Atenici biće rekonstruisan, obezbeđeno 11 miliona

Morava info 17.06.2019
ČAČAK – Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i gradonačelnik Čačka Milun Todorović, potpisali su danas u Beogradu ugovor o rekonstrukciji postojećeg objekta dečjeg vrtića “Kolibri“ u Atenici. Ministarstvo će ovaj projekat… »

Antić potpisao ugovore o sufinansiranju projekata za unapredjenje energetske efikasnosti

Beta video 17.06.2019
BEOGRAD - Ministar rudarstva i energetike Srbije Aleksandar Antić potpisao je danas ugovore sa predstavnicima 24 lokalne samouprave o sufinansiranju projekata koji će unaprediti energetsku efikasnost u vrednosti 490 miliona dinara. (pokrivalice)… »

Vesti dana »