Aleksandar Antić

Stopama Antića, Santrača i Piksija: Kako je Knjaževčanin otišao u Kinu

Večernje novosti pre 3 dana
Mladi fudbalski trener Miloš Ćirić radi u najmnogoljudnijoj zemlji sveta. Trenutno na akademiji u Šenženu, fudbalu uči decu od 6 do 12 godina. ZNAMO da u Kini kao trener radi Dragan Piksi Stojković, u trećoj ligi je Aleksandar Kristić, do skora… »

Bodrožić: Državni funkcioneri trebalo da napuste skup nakon zabrane izveštavanja N1 i Al Džaziri

Cenzolovka pre 4 dana
Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić najoštrije je danas osudio zabranu izveštavanja ekipama televizija N1 i Al Džazira sa otvaranja vetroparka „Čibuk 1“ u Mramorku, uz podsećanje da na teritoriji Srbije… »

Bodrožić: Državni funkcioneri trebalo da napuste skup nakon zabrane izveštavanja N1 i Al Džaziri

Danas pre 5 dana
Predsednik Nezavisnog udruženja novinara Srbije (NUNS) Željko Bodrožić najoštrije je danas osudio zabranu izveštavanja ekipama televizija N1 i Al Džazira sa otvaranja vetroparka „Čibuk 1“ u Mramorku, uz podsećanje da na teritoriji Srbije… »

"Čibuk 1" od danas najveći vetropark na Zapadnom Balkanu: Struja za 113.000 domaćinstava

B92 pre 5 dana
Mramorak -- U selu Mramorak kompanija "Masdar" iz Abu Dabija otvorila je najveći vetropark u regionu. Svečanosti otvaranja "Čibuka 1" prisustvovali su predsednik Srbije Aleksandra Vučića, direktor "Masdara" Mohamed Jamel al Ramahi i ministri Zorana… »

Veliki korak u karijeri: Nekadašnji Vermezovićev pomoćnik preuzeo Arku, debituje u nedelju!

Hot sport pre 5 dana
Fudbalski klub Arka koja se takmiči u poljskoj Ekstraklasi danas je predstavio novog trenera. Reč je o Aleksandru Rogiću koji je u klub stigao nakon dve godine samostalnog rada u Levadiji. U karijeri je bio pomoćnik Radomira Antića u selekciji… »

Istraživanje litijuma u nalazištu Jadar u završnoj fazi - Otvaranje rudnika kod Loznice sve izvesnije

Ekapija pre 5 dana
Predsednica Vlade Ana Brnabić i ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić razgovarali su danas sa predstavnicima međunarodne rudarsko-metalske grupacije Rio Tinto, koja radi na razvoju Projekta Jadar, a koji su naveli da se početkom sledeće… »

Završetak faze geoloških istraživanja na Projektu Jadar

Dnevnik pre 6 dana
BEOGRAD: Predsednica Vlade Ana Brnabić i ministar energetike i rudarstva Aleksandar Antić razgovarali su s predstavnicima međunarodne rudarsko-metalske grupacije Rio Tinto, koja radi na razvoju Projekta „Jadar“, a koji su naveli da se početkom… »

Ključni ciljevi u energetskom sektoru Srbije se ostavruju na vreme: Antić sa delegacijom MMF i Svetske banke

Kurir pre 6 dana
Ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić razgovarao je danas sa delegacijom Međunarodnog monetarnog fonda (MMF), koju tokom posete Srbiji predvodi Jan Kis Martejn, kao i sa predstavnicima Svetske banke, na čelu sa šefom kancelarije u Beogradu… »

Puls proteklog veka

Vesti online pre 7 dana
Aleksandar Antić, RTS Videćete mini serijale o studentskim protestima 1968. i o građanskom ratu i raspadu. Neće izostati ni emisije o suštinskim razlozima sukoba koji su decenijama tinjali između naroda naizgled mirne Jugoslavije. Jedna od takvih… »

Krak Turskog toka će ići i do Republike Srpske

SEEbiz pre 8 dana
BEOGRAD - Krak magistralnog gasovoda kroz Srbiju od bugarske do mađarske granice ići će i do Republike Srpske, izjavio je danas ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić. Na panelu posvećenom energetskoj geopolitici i izazovima za Srbiju i… »

Vesti dana »