Aleksandar Antić - vesti

Zvezdaši Terzić i Mrkela prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije"

Alo pre 20 sati
Alo: Zvezdaši Terzić i Mrkela prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije"
I oni su dali podršku!
Funkcioneri FK Crvena zvezde, direktor Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela su zajedno prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije" Aleksandra Vučića, koji je održan u Beogradu. Njih dvojica su bili u društvu Nikole Nikodijevića člana Skupštine grada, ministra... »

Foto - ubod: Čelnici Zvezde, Terzić i Mrkela, na mitingu "Budućnost Srbije"

Telegraf pre 1 dan
Rukovodioci crveno-belih priključili se mitingu podrške Aleksandru Vučiću
Direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić i sportski direktor Mitar Mrkela zajdno su prisustvovali mitingu "Budućnost Srbije" Aleksandra Vučića, koji je održan u centru Beograda. Terzić i Mrkela su bili u društvu Nikole... »

Ministar Antić predvodi kolonu: More ljudi ide ka Narodnoj skupštini uz zvuke trubača! (Kurir TV)

Kurir pre 1 dan
Ministra Aleksandra Antića zatekli smo na čelu kolone građana koja je iz pravca Savskog trga išla ka Narodnoj skupštini, gde će se od 18h održati miting Budućnost Srbije. Antić je vidno raspoložen predvodio more ljudi, dok su se čuli zvuci trube. Kolone stižu i sa Novog Beograda, sa bulevara kralja... »

Dačić na otvaranju Treće medjunarodne naučne konferencije

Beta video pre 1 dan
EOGRAD - Otvaranje Treće medjunarodne naučne konferencije ``Pojas i put: Srbija i inicijativa 16+1 iskustva, dostignuća i perspektive`` na kojem je govorio ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić i ambasadorka Kine u Beogradu Čen... »

Izložba VIDentiteti u KC Gradu 22. aprila

Danas pre 2 dana
Posle deset izlagačih sezona, deset konkursa za izlaganje i više od stotinu organizovanih izložbi, Gradska galerija Kulturnog centra Grad obeležiće 22. aprila jubilej, deceniju postojanja i rada, specijalnom izložbom koja će još jednom sumirati savremeno stvaralaštvo u našoj zemlji na jednom malom uzorku od celokupnog portfolija umetnika koje je galerija predstavila u proteklih deset godina, saopšteno je danas.
U ponedeljak, 22. aprila od 20 časova izložba pod nazivom VIDentiteti čiji je autor kustos Gradske galerije Aleksandar Stojanović Luci, predstaviće radove Aleksandre Antić, Đorđa Ćorića, Kristine Oparušić, Miodraga Krkobabića,... »

VIDentiteti

Arte pre 2 dana
U ponedeljak 22. aprila od 20 časova izložba pod nazivom VIDentiteti čiji je autor kustos Gradske galerije Aleksandar Stojanović Luci, predstaviće radove Aleksandre Antić, Đorđa Ćorića, Kristine Oparušić, Miodraga Krkobabića, Kristine Jovanović i Sandre Stojanvić (Identical), Dejana Klementa i... »

Energetska sigurnost: Dobijena 7 dozvola za zidanje novog bloka TE Kostolac

B92 pre 4 dana
B92: Energetska sigurnost: Dobijena 7 dozvola za zidanje novog bloka TE Kostolac
Kostolac -- Izgradnja novog 350 megavatnog bloka u Termoelektrani Kostolac B3 biće intenzivirana.
Zidanje se ubrzava zahvaljujući danas dobijenoj sedmoj dozvoli po redu koja se odnosi na kotao, turbine i generator, rečeno je prilikom obilaska lokacije izgradnje. Lokaciju izgradnje novog bloka obišli su danas ministar... »

Antić i Grčić obišli gradilište novog bloka u Kostolcu

Telegraf pre 4 dana
Izgradnja bloka B3 dobila ubrzanje
Izgradnja novog bloka od 350 megavata u Kostolcu dobila je podsticaj i ubrzanje izdavanjem sedme, najvažnije dozvole koja se odnosi na kotao turbine i generator. Tim povodom radove su obišli Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike, Milorad Grčić, v. d.... »

Bez novih projekata Srbije i Kine na ovogodišnjem samitu

Danas pre 5 dana
U luksuznom dubrovačkom hotelu Riksos Libertas sa čije terase puca pogled na Jadran, u četvrtak je počeo osmi Samit 16 plus 1, format koji je pre sedam godina u Varšavi pokrenula Kina sa zemljama Centralne i Istočne Evrope u okviru inicijative Pojas i put, naslednice drevnog trgovačkog Puta svile koji je povezivao Kinu i Evropu.
Kineska ekonomska ekspanzija poslednjih decenija dovela je do toga da kapital ne ide više samo iz Evrope na istok već i iz Kine u Evropu i to u desetinama milijardi dolara. U Dubrovniku Srbiju predstavljaju premijerka Ana... »

Gas iz Turskog toka za Srbiju ne pre 2022. godine

Danas pre 7 dana
Tvrdnje nadležnih u Srbiji da će naša zemlja alternativni pravac snabdevanja "plavim energentom" dobiti početkom sledeće godine nerealne Iako su srpski zvaničnici najavljivali da će prve količine gasa iz Turskog toka kroz Srbiju poteći već početkom sledeće godine, stručna javnost to ocenjuje kao „nemoguću misiju“ i da je tako nešto nerealno očekivati pre 2022. godine.
Takođe, problem predstavlja i to što izgradnja Turskog toka kroz Srbiju još uvek nije počela iako je Aleksandar Antić, ministar rudarstva i energetike, ranije tvrdio da će do toga doći tokom ovog meseca. Iako je već sredina... »

©2019 Netmark d.o.o.