Aleksandar Antić

Obeleženo 12 godina od tragedije u "Laundžu" u kojoj je stradalo 8 mladih: "Kao da je juče bilo"

Telegraf pre 6 dana
Iz kafića u plamenu, skokom kroz prozor, uspeli su da se spasu Maja Milikšić i Aleksandar Antić. Tragičnog 17. februara 2008. godine, u požaru koji je izbio u kafiću u Novom Sadu, poginuli su brat i sestra Miloš (19) i Mirjana (23) Pekić, Milena… »

Bakljada za hodočasnike! Prijepolje spektakularno dočekalo momke koji koračaju do Podgorice! (foto/video)

Srbija danas pre 7 dana
Ognjen, Miloš, Aleksandar, Miroslav, Kristijan i Goran koračaju zajedno do Podgorice. Na ovo jedinstveno hodočašće od Beograda do Podgorice onu su krenuli sa idejom da se tamo pridruže litijama koje se dvaput nedeljno organizuju sa jednim ciljem –… »

Prijepolje dočekalo hrabre hodočasnike koji pešice grabe put Crne Gore /video, foto/

Sputnik pre 6 dana
Šta povezuje Ognjena, Miloša, Aleksandra, Miroslava, Kristijana i Gorana? Jedinstveni poduhvat da pešice stignu iz Beograda do Podgorice i tamo se pridruže litijama koje se dvaput nedeljno organizuju sa jednim ciljem – da se stavi van snage sporni… »

Nova Varoš ugostila hodočasnike za Crnu Goru

PP media pre 7 dana
Nova Varoš – Nakon što su prenoćili i okrepili se na Zlataru, jutros su iz Nove Varoši ispraćena četvorica hrabrih momaka koji su krenuli pešice u Crnu Goru sa željom da „u duhu pravoslavlja, mirom, slog i dostojanstveno, brane svetinje“… »

Pojedinci iz Dveri i SzS prešli svaku granicu, slučaj za sud i psihijatriju

Alo pre 8 dana
Aleksandar Antić, ministar u Vladi Republike Srbije i potpredsednik SPS najoštrije je osudio najnoviji napad na članove porodice predsednika Vučića. - Očigledno ne postoji granica koju Boško Obradović, njegovi iz Dveri i Saveza za Srbiju nisu… »

Rokvić zna sa političarima: Palmi, Dačiću i Vučeviću otpevao Ovo je moja kuća! Video

Kurir pre 8 dana
JAGODINA - Jedinstvena Srbija danas je proslavila svoju slavu, Sretenje, a domaćin slave bio je Dragan Marković Palma. Goste je zabavljao pevač Marinko Rokvić. Među zvanicama su bili Aleksandar Antić, Ivica Dačić, Miloš Vučević. Rokvić je znao… »

Heroine iz zete krenule na litiju: Bliznakinje svojim govorom oduševile sve (video)

Srbija danas pre 9 dana
Ognjen i Miloš pokrenuli pravu lavinu. Kada su u utorak Ognjen Maraš i Miloš Ajković krenuli na svoje hodočašće iz Beograda ka Podgorici i odlučili da za 12 dana pešice pređu više od 500 kilometara, niko nije mogao ni da zamisli šta će sve… »

Antić: Jedino je kompromis moguć

Dnevnik pre 10 dana
BEOGRAD: U odnosima Srba i Albanaca pri rešavanju kosovskog problema jedino je moguć kompromis, izjavio je FoNetu istoričar Čedomir Antić. "Ne vidim rešenje po kome bi Albanci sa Kosova i Metohije prošli kao Srbi iz Krajine. Svako ko želi tako… »

Četvorica mladića koji su peške krenuli iz Beograda ka Podgorici, stigli u Čačak

Morava info pre 10 dana
ČAČAK – Četvorica mladica koji su se pešice uputili iz Beograda ka Podgorici zbog odbrane svetinja, stigli su večeras u Čačak. Dvojica mladića iz Crne Gore, Ognjen Maraš i Miloš Ajković, u utorak su zajedno sa još dvojicom mladića iz… »

Hodočašće do Podgorice

Vesti online pre 12 dana
Protest zbog usvajanja kontroverznog Zakona o slobodi veroispovesti u Crnoj Gori, protiv kojeg je Srpska pravoslavna crkva i deo vernika, četvorica mladića iskazala su krenuvši na pešačenje od Beograda do Podgorice dugog više od 500 kilometara kako… »

Vesti dana »