Balkanika - vesti

Pevačica Balkanike iznenadila komentarom o pobedničkoj pesmi Evrovizije čiji je tekst šokirao svet!

Telegraf pre 10 dana
Danica je priznala da je cela ekipa đuskala uz pesmu "Toy" Povezane vesti Najnovije iz kategorije Jetset
Grupa "Sanja Ilić i Balkanika" predstavljala je Srbiju na Evrosongu 2018. godine, sa numerom "Nova deca" kojom su pobedili na Beoviziji. Srpski predstavnici na takmičenju za pesmu Evrovizije u Liabonu osvojili su 19. mesto, a... »

Pevač Balkanike otkriva jezive detalje iza kulisa Evrosonga

Noizz pre 10 dana
Srbija je na upravo okončanom Evrosongu zauzela nimalo laskavo 19. mesto, dok je pobedu odnela predstavnica Izraela, Neta Barzilaj sa pesmom "Toy".
Naši predstavnici, Sanja Ilić i Balkanika, nisu razočarani plasmanom i kažu da se već mesec dana znalo ko će pobediti u Portugalu. Milan Lukić, pevač Balkanike, gostujući u Jutarnjem programu kod Jovane i Srđana na TV Prva,... »

Evrovizija 2018: Ko je čovek sa srpskom zastavom?!

Svet plus pre 10 dana
Evrovizija 2018: Ko je čovek sa srpskom zastavom?! Čitav svet primetio je osobu sa srpskom zastavom, koja je uspela da uleti u svaki kadar u finalu Evrovizije dok voditelji čitaju rezultate.
Grupa "Balkanika" je na svom profilu objavila fotografiju osobe, koju su tviteraši ocenili previše histeričnom. U pitanju je bubnjar ove grupe Aleksandar Radulović. Uz fotografiju su napisali: "Čovek zbog koga je srpska zastava... »

Jovana i srđan su se samo pogledali u jutarnjem programu: Kad je Danica Krstić prokomentarisala pobedničku pesmu evrovizije i Miloš otkrio šokantne stvari iz hotela, nastao je muk (video)

Kurir pre 10 dana
Ovogodišnji predstavnici Srbije na Evroviziji, grupa Sanja Ilić i Balkanika, sa numerom "Nova deca" osvojili su 19. mesto, dok je pobedu odnela predstavnica Izraela - kontroverzna Neta Barzilaj. Dva dana nakon povratka iz Lisabona, članovi srpske grupe i dalje sumiraju utiske. Iako takmičenje nisu... »

Eurosong: Politika je umešala prste?

Mondo pre 10 dana
Pevač grupe koja nas je predstavljala na ovogodišnjoj muzičkoj smotri za najbolju pesmu Evrope komentariše ružne tekstove britanskih medija o njemu, ali i otkriva da je neki čovek dogovarao plasmane pojedinih delegacija.
Sanja Ilić i Balkanika osvojili su 19. mesto na ovogodišnjem Eurosongu. To je ubedljivo najlošiji plasman koji je Srbija imala na ovom takmičenju. Ipak, naši predstavnici nisu razočarani i kako kažu, njima je 19. mesto kao prvo.... »

Danica iz Balkanike OVAKO komentariše pobedničku pesmu na Evroviziji!

Svet pre 10 dana
Članovi grupe Balkanika jutros su gostovali u Jutarnjem programu na Prvoj televiziji i govorili o svom učešću na Evroviziji, neslavnom 19. mestu koje su osvojili i pobedničkoj pesmi. – Nije loša pesma, đuskali smo i mi uz nju. Vesela je, iako je tekst prilično besmislen – bila je potpuno iskrena... »

Muk u studiju: Ovako je Danica Krstić prokomentarisala pobedničku pesmu evrovizije

Blic pre 10 dana
Ovogodišnji predstavnici Srbije na Evroviziji, grupa Sanja Ilić i Balkanika, sa numerom "Nova deca" osvojili su 19. mesto, dok je pobedu odnela predstavnica Izraela - kontroverzna Neta Barzilaj. Dva dana nakon povratka iz Lisabona, članovi srpske grupe i dalje sumiraju utiske. Iako takmičenje nisu... »

Albanac divljao na sceni

Vesti online pre 10 dana
Predstavnica Izraela Neta Barzilai s pesmom "Tou" (Igračka) pobednica je 63. Evrosonga u Lisabonu i ovo je četvrti trijumf ove zemlje, koja se takmiči već godinama iako nije u Evropi.
Drugo mesto pripalo je Eleni s Kipra, dok je treće mesto zauzeo Austrijanac Cezar Sampson. Naši predstavnici Sanja Ilić i Balkanika s pesmom "Nova deca", iako s pobrali sve simpatije publike u Altis areni i nagrađeni gromoglasnim... »

Balkanika stigla kući! Predstavnici Srbije došli sa raširenom srpskom zastavom, a evo šta kažu o osvojenom 19. mestu! (foto) (video)

Press pre 11 dana
Sanja i Mladen Ilić vratili su se prvim letom za Beograd, a ostatak ekipe u Beogradu će biti u predvečernjim satima
Deo ekipe grupe "Sanja Ilić i Balkanika" stigao je u Beograd, nakon osvojenog 19. mesta na pesmi Evrovizije! Ekipa našeg portala na aerodromu Nikola Tesla dočekala je Sanju Ilića, kao i pevača grupe Mladena Ilića, koji su došli... »

Da li ste znali da su ova dva člana grupe Balkanika bili u vezi?

Prva pre 11 dana
Kako pišu domaći mediji, njih dvoje su raskinuli neposredno pred odlazak na Evroviziju!
Grupa Sanja Ilić i Balkanika privukla je ogromnu pažnju učešćem na Evroviziji, međutim ono što se drži u tajnosti je da su dva njihova člana sve do nedavno bila u vezi. Reč je o mladoj pevačici Danici Krstić i njenom kolegi... »

©2018 Netmark d.o.o.