Božo Koprivica

Žiri doneo odluku sa sat vremena zakašnjenja: Dejan Atanacković je dobitnik NIN-ove nagrade

Blic 15.01.2018
Dobitnik ovogodišnje NIN-ove nagrade je debitant Dejan Atanacković za roman "Luzitanija" (Besna kobila). Stručni žiri koji je u podne trebalo da saopšti dobitnika nagrade, odluku je doneo sa sat vremena zakašnjenja, posle duge rasprave. Žiri je… »

Dejan Atanacković dobitnik NIN-ove nagrade

Radio 021 15.01.2018
Dejanu Atanackoviću pripala je NIN-ova nagrada za knjigu "Luzitanija", saopštio je danas žiri. Reč je o njegovom prvom romanu. Atanacković je 64. dobitnik NIN-ove nagrade, a odluku je doneo žiri koji je radio u sastavu Tamara Krstić, Jasmina… »

Ninova nagrada Dejanu Atanackoviću za roman „Luzitanija“

Sputnik 15.01.2018
Dejanu Atanackoviću pripala je Ninova nagrada za knjigu „Luzitanija“, saopštio je danas žiri. Reč je o njegovom prvom romanu. Atanacković je 64. dobitnik Ninove nagrade, a odluku je doneo žiri koji je radio u sastavu Tamara Krstić, Jasmina… »

Piscu Dejanu Atanackoviću NIN-ova nagrada za roman Luzitanija

Nedeljnik 15.01.2018
Žiri u sastavu Tamara Krstić, Jasmina Vrbavac, Zoran Paunović, Mihajlo Pantić i Božo Koprivica objavio je odluku sa sat vremena zakašnjenja jer su odlučivali do poslednjeg trenutka o imenu dobitnika. U pitanju je roman koji se bavi pričama o… »

Roman "Luzitanija" Dejana Atanackovića dobitnik NIN-ove nagrade

B92 15.01.2018
Dejanu Atanackoviću pripala je NIN-ova nagrada za knjigu "Luzitanija'', saopštio je žiri. Reč je o njegovom prvom romanu. Atanacković je 64. dobitnik NIN-ove nagrade, a odluku je doneo žiri koji je radio u sastavu Tamara Krstić, Jasmina Vrbavac… »

Rasprava i sat vremena kašnjenja: Objavljen dobitnik NIN-ove nagrade

Vesti online 15.01.2018
Dobitnik ovogodišnje NIN - ove nagrade je Dejan Atanacković za roman "Luzitanija". Stručni žiri koji je u podne trebalo da saopšti dobitnika nagrade, odluku je doneo sa sat vremena zakašnejknja, posle duge rasprave. Žiri radi u sastavu Tamara… »

Dobitnik NIN-ove nagrade je Dejan Atanacković s romanom "Luzitanija"

Noizz 15.01.2018
Žiri koji su činili Božo Koprivica (predsednik), Tamara Krstić, Jasmina Vrbavac, Zoran Paunović i Mihajlo Pantić su od devet naslova iz užeg izbora odabrali pet romana za finale. Dobitnik ovogodišnje NIN -ove nagrade je Dejan Atanacković za roman… »

Dejan Atanacković dobitnik NIN-ove nagrade

Alo 15.01.2018
NIN-ova nagrada pripala je Dejanu Atanackoviću. NIN-ova nagrada pripala je Dejanu Atanackoviću za roman "Luzitanija". U najužem izboru za NIN-ovu nagradu bili su romani "Srodnici" Jovice Aćina, "Gorgone" Mire Otašević, "Luzitanija" Dejana… »

NIN-ova nagrada Dejanu Atanackoviću za roman "Luzitanija"

BK TV 15.01.2018
Dejanu Atanackoviću pripala je NIN-ova nagrada za knjigu "Luzitanija'''', saopštio je danas žiri. Reč je o njegovom prvom romanu. Atanacković je 64. dobitnik NIN-ove nagrade, a odluku je doneo žiri koji je radio u sastavu Tamara Krstić, Jasmina… »

Žiri doneo odluku sa sat vremena zakašnjenja: Dejan Atanacković je dobitnik NIN-ove nagrade

Srbija danas 15.01.2018
Žiri je radio u sastavu Tamara Krstić, Jasmina Vrbavac, Zoran Paunović, Mihajlo Pantić i Božo Koprivica (predsednik). Dobitnik ovogodišnje NIN - ove nagrade je Dejan Atanacković za roman "Luzitanija". Stručni žiri koji je u podne trebalo da… »

Vesti dana »