Božo Koprivica

Pet romana u najužem izboru za NIN-ovu nagradu

Dnevnik 10.01.2018
BEOGRAD: U najuži izbor za NIN-ovu nagradu ušli su romani "Srodnici" Jovice Aćina u izdanju "Lagune", "Gorgone" Mire Otašević (Geopoetika), "Luzitanija" Dejana Atanackovića ("Besna kobila"), "Danas je sreda" Davida Albaharija ("Čarobna knjiga") i… »

Pet u najužem izboru za NIN-ovu nagradu

Danas 10.01.2018
U ponedeljak, 15. januara, saznaćemo ime šezdeset četvrtog dobitnika NIN-ove nagrade. Žiri će, po ustaljenoj praksi, odluku saopštiti oko podneva. Aktuelni saziv žirija, koji radi u sastavu Tamara Krstić, Jasmina Vrbavac, Zoran Paunović, Mihajlo… »

Pet romana u najužem izboru za NIN-ovu nagradu

RTS 10.01.2018
U najuži izbor za NIN-ovu nagradu ušli su romani "Srodnici" Jovice Aćina u izdanju "Lagune", "Gorgone" Mire Otašević (Geopoetika), "Luzitanija" Dejana Atanackovića ("Besna kobila"), "Danas je sreda" Davida Albaharija ("Čarobna knjiga") i "Srebrna… »

Pet romana u najužem izboru za NIN-ovu nagradu

N1 Info 10.01.2018
Romani koji su ušli u najuži izbor za NIN-ovu nagradu ove godine su "Srodnici" Jovice Aćina, "Gorgone" Mire Otašević, "Luzitanija" Dejana Atanackovića, "Danas je sreda" Davida Albaharija i "Srebrna magla pada" Srđana Srdića, saopštio je taj… »

Ovih pet romana su u finalu za NIN-ovu nagradu, među njima dva prvenca

Blic 10.01.2018
U finalnu trku izbora za Ninovu nagradu za 2017. godinu ušlo je pet romana, a ime dobitnika biće poznato 15. januara. Aktuelni saziv žirija, koji radi u sastavu Tamara Krstić, Jasmina Vrbavac, Zoran Paunović, Mihajlo Pantić i Božo Koprivica… »

Radovan Beli Marković finalista dodele NIN-ove nagrade

Valjevska posla 05.01.2018
Stručni žiri NIN-ove nagrade kritike za najbolji roman godine, koji radi u sastavu Tamara Krstić, Jasmina Vrbavac, Zoran Paunović, Mihajlo Pantić i Božo Koprivica (predsednik) izdvojio je devet romana u uži izbor za NIN-ovu nagradu za 2017. godinu… »

Čak devet romana: Objavljen je uži izbor za prestižnu Ninovu nagradu! Među njima našli su se...

Srbija danas 05.01.2018
Konačno objavljivanje laureata biće 15. januara. Devet romana našlo se u užem izboru za prestižnu Ninovu nagradu, a konačno objavljivanje laureata biće 15. januara. Foto: Profimedia Aktuelni žiri u sastavu Tamara Krstić, Jasmina Vrbavac, Zoran… »

9 Romana od 9 izdavača: Objavljen uži izbor za prestižnu Ninovu nagradu

Kurir 05.01.2018
Aktuelni žiri u sastavu Tamara Krstić, Jasmina Vrbavac, Zoran Paunović, Mihajlo Pantić i Božo Koprivica (predsednik) imao je iz 2017. godine na stolu 179 knjiga pristiglih na konkurs. Nakon šireg kruga, u kome su se našla 33 romana, žiri je… »

NIN-ova nagrada: Ovo su finalisti!

Mondo 05.01.2018
Devet romana u užem izboru za prestižnu književnu nagradu. Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Stručni žiri NIN-ove nagrade kritike za najbolji roman godine, koji radi u sastavu Tamara Krstić, Jasmina Vrbavac, Zoran Paunović, Mihajlo Pantić i… »

Devet romana u užem izboru za Ninovu nagradu

Večernje novosti 04.01.2018
U uži izbor za Ninovu nagradu za 2017. godinu ušlo je devet romana, a ime dobitnika biće poznato 15. januara. BEOGRAD - U uži izbor za Ninovu nagradu za 2017. godinu ušlo je devet romana, a ime dobitnika biće poznato 15. januara. Kako je saopšteno… »

Vesti dana »