Brisel

Gurke stoje iza napada na Srbe?! Otkrivena pozadina krvoprolića na KiM! Bataljon britanskih specijalaca došao 48 sati pre…

Kurir pre 1 dan
Noć na severu KiM protekla je mirno nakon brutalnog napada specijalne jedinice ROSU na goloruke Srbe u Kosovskoj Mitrovici i Zvečanu! Tokom akcije policije lažne države Kosova, podsetimo, povređeno je nekoliko desetina Srba dok je Srećko… »

Najpre u Brisel

B92 pre 1 dan
Novi austrijski kancelar Aleksander Šalenberg, koji je u ponedeljak položio zakletvu, odlučio je da za prvo službeno putovanje izabere Brisel. Šalenberg će danas razgovarati sa vrhom EU u Briselu. Ovom posetom on želi da pokaže da je "uvereni… »

Prvo službeno putovanje: Novi austrijski kancelar Šalenberg danas u Briselu

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: EPA/VALDA KALNINA Šalenberg će danas razgovarati sa vrhom EU u Briselu. Ovom posetom on želi da pokaže da je "uvereni Evropljanin" i da je proevropskog stava. U Briselu on će se sastati sa predsednicom Evropske komisije Ursulom fon der Lajen… »

Zašto Poljaci vole EU, a glasaju za Kačinjskog?

Dojče vele pre 1 dan
Poljaci su gorljive pristalice Evropske unije. U političke paradokse spada da ubedljivo glasaju za stranku koja je u stalnom sukobu sa Briselom. Liberlani političar Donald Tusk pokušava da povede rascepkanu opoziciju. Poljaci, koji stolećima žive… »

Francuska predvodi blok u EU protiv Nemačke oko nuklearne energije

Slobodna Evropa pre 1 dan
Deset članica Evropske unije na čelu s Francuskom traži od Brisela da omogući veću upotrebu nuklearne energije klasifikovanjem ulaganja u nju kao zelene investicije, dok energetska kriza i rast cena gasa potresaju Uniju. S druge strane, blok… »

Vučić: Ako krenu na vas nasiljem, bićemo uz vas

Politika pre 3 dana
"Šta god da se desi država će biti uz svoj narod na KiM, poručio predsednik Srbije.- Srbi sa Kosmeta traže od Vučića da ih država zaštiti.- Vučić: Rekao sam Lajčaku šta mislim i završio razgovor. RAŠKA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić… »

Vučić: Ako se odlučite da odgovorite na nasilje, imajte u vidu koliku ćemo cenu morati da platimo

Beta video pre 3 dana
BEOGRAD - “Samo budite strpljivi jer oni neće da ispune sporazume. Ovde će za nas da bude spas Briselski sporazum jer oni ne žele da ga ispune. Ako krenu u nasilje, vi zaštitite svoj narod, a mi ćemo biti uz vas, samo imajte u vidu kolika je cena… »

Vučić Srbima sa Kosova i Metohije: Država je uz vas - budite trezveni, hoće da nas uvuku u sukobe

RTV pre 3 dana
RAŠKA - Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Srbima sa Kosova i Metohije, nakon incidenata na severu Kosova i Metohije, da će država, šta god da se desi, biti uz svoj narod na Kosovu i Metohiji i da će podržati njihovu odluku, ali… »

Završen sastanak; Vučić Srbima sa KiM: Uz vas smo, budite trezveni

Dnevnik pre 3 dana
RAŠKA: Predsednik Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas Srbima sa Kosova i Metohije, nakon incidenata na severu KiM, da će država šta god da se desi, biti uz svoj narod na KiM i da će podržati njihovu odluku, ali ih i zamolio da razmisle… »

"NATO da obuzda Albance ili će Srbija to morati": Vučić na sastanku sa Srbima sa KiM

Telegraf pre 3 dana
Iz sedišta NATO u Briselu kažu da su u stalnoj komunikaciji sa svim relevantnim institucijama na KiM i sa predstavnicima međunarodne zajednice. Pripadnici kosovske policije za ekonomski kriminal i carine zatvorili su više prodavnica u severnom delu… »

Vesti dana »