Brisel

Srbija i EU usaglasile šest ekonomskih preporuka

Danas pre 2 dana
Srbija i Evropska unija usaglasile su se danas u Briselu tokom dijaloga o ekonomskoj politici predstavnika EU, Zapadnog Balkana i Turske da ako bude bilo potrebno treba iskoristiti raspoloživi fiskalni prostor u budžetu za 2022. godinu za ublažavanje… »

Dok god traje rat nemoguće proceniti iznos za obnovu Ukrajine

Vesti online pre 2 dana
Nemački ministar finansija Kristijan Lindner izjavio je danas da je nemoguće reći koliko bi koštala obnova Ukrajine dokle god traju borbe sa Rusijom, povodom diskusije Evropske unije o tome kako finansirati dalju pomoć Kijevu. “Ukrajinska strana ne… »

Teodora Mitić iz Zaječara među najlepšim modelima Evrope

Glas Zaječara pre 2 dana
Teodora Mitić iz Zaječara, finalistkinja izbora za Miss Srbije 2019. i bivša Miss Interneta Srbije, plasirala se u finale Top Model Europe među 25 najboljih od 25.000 kandidata Srbija i Zaječar imaju svoju predstavnicu u finalu ovogodišnjeg… »

NBS i ministarstvo: Pohvala ekonomske politike od EU, kriza spremno dočekana

N1 Info pre 2 dana
Evropska unija pohvalila vođenje ekonomske politike u Srbiji, zahvaljujući čemu je ostvaren snažan privredni rast u prethodnoj godini Zahvaljujući adekvatnom vođenju ekonomske politike, Srbija je održala makroekonomsku stabilnost i u kriznim… »

NBS: EU pohvalila vođenje ekonomske politike u Srbiji, ostvaren snažan privredni rast

RTS pre 2 dana
Zahvaljujući adekvatnom vođenju ekonomske politike, Srbija je održala makroekonomsku stabilnost i u kriznim vremenima i u 2021. ostvarila je snažan privredni rast, vođen investicijama, izvozom i potrošnjom, ocenjeno je u Briselu na redovnom… »

EK i SAD: Neprihvatljive "energetske ucene" Rusije

RTV pre 2 dana
BRISEL - Evropska komisija i SAD u zajedničkom saopštenju osudile su danas rusku "energetsku ucenu" i kao neopravdano i neprihvatljivo ocenili isključenje struje i prirodnog gasa Finskoj, zaustavljanje izvoza prirodnog gasa u Poljsku i Bugarsku i… »

NBS: Evropska unija pohvalila vođenje ekonomske politike u Srbiji

Ekapija pre 2 dana
Zahvaljujući adekvatnom vođenju ekonomske politike, Srbija je održala makroekonomsku stabilnost i u kriznim vremenima i u 2021. ostvarila je snažan privredni rast, vođen investicijama, izvozom i potrošnjom, ocenjeno je danas u Briselu na redovnom… »

NBS:"EU pohvalila vođenje ekonomske politike" Prema oceni EK i ECB izgledi privrednog rasta Srbije ostaju povoljni

Blic pre 2 dana
Zahvaljujući adekvatnom vođenju ekonomske politike, Srbija je održala makroekonomsku stabilnost i u kriznim vremenima i u 2021. ostvarila snažan privredni rast, vođen investicijama, izvozom i potrošnjom, ocenjeno je danas u Briselu na redovnom… »

Bugarska: Pokrenućemo pitanje plaćanja ruskog gasa sa Evropskom komisijom

Sputnik pre 2 dana
Bugarski ministar energetike Aleksandar Nikolov saopštio je da namerava da razgovara sa Evropskom komisijom o pitanju plaćanja ruskog gasa. S tim u vezi, ministar je napomenuo da nema dovoljno informacija o plaćanju gasa i zbog toga čeka dodatna… »

NBS: EU pohvalila vođenje ekonomske politike u Srbiji

Euronews pre 2 dana
Zahvaljujući adekvatnom vođenju ekonomske politike, Srbija je održala makroekonomsku stabilnost i u kriznim vremenima i u 2021. ostvarila snažan privredni rast, vođen investicijama, izvozom i potrošnjom, ocenjeno je danas u Briselu na redovnom… »

Vesti dana »