Brisel

Brisel neće odlučivati ko će u Vladu Crne Gore

B92 pre 2 dana
Podgorica -- Ambasadorka EU u Crnoj Gori Oana Kristina Popa izjavila da Brisel neće odlučivati ko će biti u Vladi Crne Gore, već da to država treba sama da uradi. Ona je, povodom aktuelne političke situacije u ovoj zemlji, poručila da Crna Gora… »

Brisel o tome neće odlučivati Crna Gora mora sama da donese odluku

Alo pre 2 dana
Ambasadorka Evropske unije u Crnoj Gori Oana Kristina Popa izjavila je danas da Brisel neće odlučivati ko će biti u Vladi Crne Gore, već da to država treba sama da uradi. Ona je, povodom aktuelne političke situacije u ovoj zemlji, poručila da Crna… »

Orban: Brisel ne doprinosi kontroli granica

RTV pre 2 dana
BUDIMPEŠTA - Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da, u trenutku kada Mađarska radi na zaštiti čitave Evrope, Brisel ne uspeva da doprinese naporima za suzbijanje ilegalne migracije. "Zaista, to je napad na Mađarsku", izjavio je Orban za… »

Orban: Brisel ne doprinosi kontroli granica

Dnevnik pre 2 dana
BUDIMPEŠTA: Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da, u trenutku kada Mađarska radi na zaštiti čitave Evrope, Brisel ne uspeva da doprinese naporima za suzbijanje ilegalne migracije. “Zaista, to je napad na Mađarsku”, izjavio je Orban… »

"Brisel nam puca u leđa"

B92 pre 2 dana
Budimpešta -- Mađarski premijer Viktor Orban izjavio je danas da Brisel ne uspeva da doprinese naporima za suzbijanje ilegalne migracije. Orban je rekao da trenutno Mađarska radi na zaštiti čitave Evrope. "Zaista, to je napad na Mađarsku", izjavio… »

Orban o migrantima: Brisel ne pomaže u kontroli granica

Večernje novosti pre 2 dana
Viktor Orban, Foto AP - Zaista, to je napad na Mađarsku - izjavio je Orban za mađarski radio “Košut”, a prenosi mađarska agencija MTI. Mađarski premijer je naveo da je samo prošle godine uhapšeno 122.000 ljudi koji su ilegalno ušli u zemlju, u… »

Lajen: EU će odgovoriti sankcijama u slučaju napada na Ukrajnu; Stoltenberg: NATO jedinstven pred moguću agresiju

RTV pre 3 dana
BRISEL - Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen izjavila je danas da će EU odgovoriti "snažnim" ekonomskim i finansijskim sankcijama u slučaju novih napada protiv Ukrajine. "Ako se situacija pogorša, ako bude nekih novih napada na… »

Dvojac iz Amerike i Evrope stiže u Beograd i Prištinu – šta donose u „prtljagu“

Sputnik pre 3 dana
Zamenik pomoćnika državnog sekretara za južnu i centralnu Evropu Gabrijel Eskobar i specijalni predstavnik EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslav Lajčak doputovaće 2. februara u zvaničnu dvodnevnu posetu Beogradu, a prethodno će, kako je… »

Petković najavio Izbori će se održati 3. aprila na Kosovu i Metohiji

Alo pre 3 dana
Činjenica da na KiM nije bilo organizovano glasanje na referendumu jasno pokazuje da međunarodna zajednica nije adekvatno reagovala u tom slučaju, izjavio je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković. On je dodao da je dužnost međunarodne… »

Skoro 30 kompanija će proizvoditi „Merkov” lek protiv kovida

Politika pre 3 dana
BRISEL – Skoro 30 proizvođača generičkih lekova potpisalo je sporazum o proizvodnji jeftinih verzija pilula protiv kovida „molnupiravir”, koje proizvodi kompanija „Merk”, saopštio je danas Fond patenata za lekove (MPP), javlja Tanjug… »

Vesti dana »