Brisel

Belgijski Klasiko nemih posmatrača, Radovanović suspendovan i novčano kažnjen

Mozzart sport pre 11 sati
Gentu olakšan posao. Više od jednog veka sukobi Standarda i Anderlehta izazivaju posebnu pažnju. Rivalstvo Crvenih i Ljubičastih je toliko evoluiralo od daleke 1919. kada se zbio prvi dvoboj, da je dobilo naziv Belgijski Klasiko, kao jedan od… »

Nagrađen za plastičnog Memedovića: Priznanje srpskom umetniku Andreju Josifovskom u Briselu za delo od - flaša

Večernje novosti pre 14 sati
Foto Petar Šarčev Na četvrtoj dodeli nagrada "Budućnost Evrope u nastajanju" odata su priznanja najboljim pojedincima, preduzećima i organizacijama iz centralne i istočne Evrope. Prvi put su izbrani pobednici u pet kategorija zasnovanih na ciljevima… »

"Vakcina = genocid"; "Globalisti preuzimaju svet"; "Piramide zla"; "Maske štete" - Zagreb 2021. VIDEO

B92 pre 2 dana
Vakcina je genocidna, odvija se udruženi zločinački poduhvat vakcinacije, briselski globalisti preuzimaju svet, mogu se prepoznati po simbolima piramide zla. Maske štete, što je dokazana naučna činjenica, novinari su crvi i svi mediji lažu… »

Mađarska opozicija izlazi na primarne izbore pred suprotstavljanje Orbanu

Glas Amerike pre 2 dana
BUDIMPEŠTA — Novoujedinjeni opozicioni političari Mađarske u subotu izlaze na prve predizbore u zemlji za koje se nadaju da su ključ za svrgavanje desničarskog premijera Viktora Orbana. Nakon godina prepirki i niza ogromnih gubitaka, nekada… »

Kurc: EU mora da ispuni svoja obećanja na Balkanu

Vesti online pre 1 dan
Austrijski kancelar Sebastijan Kurc istakao je tokom nedavne posete Beogradu, da se njegova zemlja snažno zalaže za pristupanje Srbije Evropskoj uniji, koja mora da ispuni svoja obećanja na Balkanu kako to ne bi iskoristili konkurenti poput Turske ili… »

Kurz: Evropska unija mora ispuniti obećanja na Balkanu

Al Jazeera pre 1 dan
Austrijski kancelar je poručio da Evropa mora ispuniti obaveze i nastaviti svim zemljama Zapadnog Balkana nuditi vjerodostojne perspektive za pridruživanje Uniji. Austrijski kancelar Sebastijan Kurz istakao je tokom nedavne posjete Beogradu da se… »

Pijanisti nagrada u Briselu za „Umetničko dostignuće godine“

Nova pre 1 dan
Ulični umetnik i arhitekta Andrej Josifovski Pijanista dobitnik je nagrade "Future of the Emerging Europe Awards 2021" u Briselu. Beogradski ulični umetnik i arhitekta bio je nominovan uz još 50 imena iz centralne, istočne i jugoistočne Evrope i… »

Kurc: EU mora da ispuni svoja obećanja na Balkanu

Dnevnik pre 1 dan
BEOGRAD: Austrijski kancelar Sebastijan Kurc istakao je tokom nedavne posete Beogradu, da se njegova zemlja snažno zalaže za pristupanje Srbije Evropskoj uniji, koja mora da ispuni svoje obećanja na Balkanu kako to ne bi iskoristili konkurenti poput… »

Srbija - sidro stabilnosti: Kurc poziva EU da ispuni svoje obaveze prema zemljama Zapadnog Balkana

Večernje novosti pre 1 dan
Foto: Tanjug/T.Radovanović Sebastijan Kurc je naglasio pitanje važnosti dijaloga Beograda i Prištine, vojne neutralnosti, srpske spoljne politike koja nije uvek u saglasnosti sa Briselom, a govorio je o mogućim posledicama ako Evropa odustane od svoje… »

Kurc sasuo zapadu istinu o Srbiji! Austrijski kancelar nakon posete Beogradu uputio jake reči

Srbija danas pre 1 dan
Austrija nastavlja da podržava Srbiju. Austrijski kancelar Sebastijan Kurc istakao je tokom nedavne posete Beogradu, da se njegova zemlja snažno zalaže za pristupanje Srbije Evropskoj uniji, koja mora da ispuni svoje obećanja na Balkanu kako to ne bi… »

Vesti dana »