Brisel

Petković: Tražimo rešenje, Vučić se obraća javnosti u nedelju

Danas pre 57 minuta
Direktor Kancelarije za KiM Petar Peković rekao je na konferenciji za medije da će se predsednik Aleksandar Vučić obratiti javnosti u nedelju u 13.30, nakon sastanka sa Srbima sa Kosova. Predsednik ne može da se pomiri s tim da imamo sukobe, da… »

Grenel: Zabrinut sam što je Aljbin Kurti odbio sve predloge

RTV pre 1 sat
VAŠINGTON - Totalni kolaps razgovora u Briselu - tako je bivši specijalni izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel ocenio poslednju rundu dijaloga na najvišem nivou, uz ocenu da je zabrinut što je Aljbin Kurti odbio sve predloge… »

Kristofer Hil: Srpska strana je došla na razgovore u Brisel u pravom duhu

Alo pre 15 minuta
Ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil oglasio se na svom zvaničnom Tviter nalogu i uputio pohvale Srbiji u vezi sa razgovorima u Briselu. Kako je naveo, srpska strana je došla na razgovore u Brisel u pravom duhu. To je dobro za nastavak dijaloga sa… »

Grenel: Kurti odbacio svaku ideju Amerike i Evrope

Politika pre 1 sat
VAŠINGTON – Kosovski premijer Aljbin Kurti u Briselu „je odbacio svaku ideju koju su iznele EU i Amerike”, izjavio je bivši specijalni izaslanik predsednika Amerike za pregovore Beograda i Prištine Ričard Grenel. Grenel je na svom Tviter nalogu… »

Petković: Danonoćno tražimo rešenje, Vučić se obraća javnosti u nedelju

Politika pre 1 sat
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić obratiće se građanima o aktuelnoj situaciji, dijalogu, predlozima i ponašanju Aljbina Kurtija, u nedelju u 13:30, saopštio je danas direktor Kancelarije za KiM Petar Petković. Predsednik Srbije, kaže, ne može da… »

Grenel: "Konačno rešenje za Kosovo. To nije dobar potez"

B92 pre 2 sata
Bivši izaslanik SAD za dijalog Beograda i Prištine Ričard Grenel obratio se javnosti povodom jučerašnjih razgovora u Briselu. Grenel je istakao da je razočaran napretkom razgovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i premijera tzv. Kosova… »

Grenel o pregovorima u Briselu: Kurti povlači jednostrane poteze, pozivam Srbe da imaju strpljenja

Večernje novosti pre 2 sata
RIČARD Grenel, bivši izaslanik predsednika Trampa za pregovore između Prištine i Beograda, obratio se javnosti na Zum konferenciji gde je govorio o pregovorima u Briselu. Foto: Printscreen/Zoom Grenel je rekao da je razočaran napretkom razgovora u… »

"Kurti povlači jednostrane poteze": Grenel o pregovorima u Briselu: Potrebna je diplomatija "sa mišićima", evo šta je…

Blic pre 2 sata
Ričard Grenel, bivši izaslanik predsednika SAD Donalda Trampa za pregovore između Prištine i Beograda, rekao je da je razočaran napretkom razgovora u Briselu, i da je Trampov cilj bio da se postigne konačno rešenje na Balkanu, kako bi sve zemlje… »

Drugi dan pregovora u Briselu: Ishod još uvek neizvestan

Vreme pre 2 sata
Dijalog Beograda i Prištine Razgovori se nastavljaju. Na stolu su pitanja registarskih tablica i ulazno/izlaznih dokumenata kao i dalji koraci na postizanju sveobuhvatnog sporazuma između Srbije i Kosova. Beograd je ponudio dva rešenja za pitanja… »

„Ukoliko država ne odloži Evroprajd poslanici naše stranke će izaći na ulice“: Milica Đurđević Stamenkovski…

Danas pre 3 sata
„Zahtevamo od države da otkaže održavanje Evroprajda u Beogradu. U protivnom, poslanici Srpske stranke Zavetnici toga dana će izaći na ulice i protestovati protiv ove manifestacije primitivizma, prostakluka i kiča“, izjavila je danas u Vranju… »

Vesti dana »