Brisel

Na samitu EU neće biti reči o embargu na rusku naftu, kaže Orban

EurActiv pre 2 dana
Mađarska neće uskoro prestati da se protivi embargu EU na rusku naftu i zato lideri bloka ne bi trebalo da razmatraju to pitanje na specijalnom sastanku početkom sledeće nedelje u Briselu, napisao je mađarski premijer Viktor Orban u pismu predsedniku… »

Kompani više nije trener Anderlehta

B92 pre 1 dan
Belgijski trener Vensan Kompani nije više šef stručnog štaba Anderlehta, sapoštio je klub iz Brisela. Kompani, bivši igrač Anderlehta, HSV-a i Mančester sitija, karijeru je okončao 2020., a iste godine je preuzeo trenersko mesto u briselskom… »

Džaferović: "Niko neće sprečiti put BiH ka EU i NATO"; Dodik odgovorio

B92 pre 1 dan
Presedavajući Predsedništva BiH Šefik Džaferović izjavio je danas u Briselu da je Bosna i Hercegovina odlučna nameri da postane članica NATO saveza. "Ovde sam došao da kažem da su važne institucije BiH, ali i da postoje politike koje to… »

Javio se Orban: Evo šta podrazumeva vanredno stanje u Mađarskoj VIDEO

B92 pre 1 dan
Mađarska je juče donela odluku o uvođenju vanrednog stanja u zemlji zbog sukoba koji već puna tri meseca traju u susednoj Ukrajini. Donesene su i prve vladine odluke u vezi sa vanrednim stanjem koje je od ponoći stupilo na snagu. Vlada je danas… »

"Moramo da ojačamo vojsku" Mađarska vlada donela nove odluke, Orban objasnio šta podrazumeva vanredno stanje

Srbija danas pre 1 dan
Sve zbog rata u Ukrajini. Mađarska vlada je u utorak donela odluku o uvođenju vanrednog stanja u zemlji zbog sukoba koji već puna tri meseca traju u susednoj Ukrajini, a donesene su i prve vladine odluke u vezi sa vanrednim stanjem koje je od ponoći… »

Oglasio se Orban nakon uvođenja vanrednog stanja: Otkrio šta je naredio da se odmah uradi, pa spomenuo vojsku! (video)

Mondo pre 1 dan
Vlada Mađarske je u utorak donela rigoroznu odluku zbog rata u Ukrajini. Vlada Mađarske je u utorak donela rigoroznu odluku zbog rata u Ukrajini. Mađarska vlada je u utorak usvojila predlog o uvođenju vanrednog stanja koje je od ponoći stupilo na… »

Orban se oglasio povodom uvođenja vanrednog stanja u Mađarskoj

Nova pre 1 dan
Mađarski premijer Viktor Orban oglasio se danas prvi put od kada je Mađarska juče uvela vanredno stanje kako bi preneo prve odluke koje je vlada donela u vezi sa vanrednim stanjem - šta tačno podrazumeva, na primer, i koliko će da traje. Nakon što… »

Džaferović: Niko neće sprečiti put BiH ka EU i NATO

Nova pre 1 dan
Presedavajući Predsedništva BiH Šefik Džaferović izjavio je danas u Briselu da je Bosna i Hercegovina odlučna u nameri da postane članica NATO saveza. „Ovde sam došao da kažem da su važne institucije BiH, ali i da postoje politike koje to… »

Džaferović tvrdi da BiH želi u NATO, Dodik kaže da ne postoji takva odluka

N1 Info pre 1 dan
Presedavajući Predsedništva BiH Šefik Džaferović izjavio je u Briselu da je Bosna i Hercegovina odlučna u nameri da postane članica NATO saveza. Srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik je izjavio da Bosna i Hercegovina nije donela odluku o… »

Dirljiv oproštaj Kompanija od Anderlehta, velikan kvari povratak u Englesku?

Sportske.net pre 1 dan
Nekadašnji belgijski fudbaler i bivši kapiten Mančester sitija Vensen Kompani zvanično je okončao saradnju na mesto trenera Anderlehta, najtrofejnijeg kluba u ovoj zemlji, objavljeno je na sajtu velikana iz Brisela. Uprkos tome što je ugovorom bio… »

Vesti dana »