Brisel

Fajon: Nijedna strana u medjustranačkom dijalogu nije u potpunosti zadovoljna, što je dobro

Radio sto plus pre 19 sati
„Nijedna strana nije sasvim zadovoljna, ni vlada ni opozicija, što je po mom mišljenju dobro, jer to znači da će obe strane morati da naprave neki kompromis da bi uredile medjusobne odnose“, rekla je Fajon za N1 Slovenija. Poslanica Evropskog… »

Uhapšen bivši katalonski lider Puđdamon

RTS pre 19 sati
Na Sardiniji je uhapšen bivši lider Katalonije Karles Puđdamon, javili su španski mediji. Da li će ga Italija izručiti Španiji odlučiće sud u Sasariju. Bivši lider koji je zalagao za nezavisnost Katalonije zadržan je na aerodromu Algero, rekao… »

Vira Platonova proglašena za „Ženskog poslovnog lidera godine” od prestižne međunarodne asocijacije Emerging Europe

Nedeljnik pre 20 sati
Foto: Visa Vira Platonova, senior potpredsednica i regionalna menadžerka kompanije Visa za CISSEE region, proglašena je za „Ženskog poslovnog lidera godine“ od strane prestižne međunarodne asocijacije Emerging Europe. Zbog izuzetnog uspeha Visa… »

Da li je Briselski sporazum mrtav?

Danas pre 20 sati
Inicijalni Briselski sporazum, postignut u aprilu 2013, kako bi se “prokrčio put” za normalizaciju odnosa Beograda i Prištine, kao i ceo pregovarački proces koji i dalje traje, ozbiljno je doveden u pitanje najnovijom eskalacijom tenzija na Kosovu… »

Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen u sredu u Beogradu

RTV pre 21 sat
BRISEL - Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen dolazi 29. septembra u zvaničnu posetu Beogradu, najavljeno je u Briselu. "Pre kraja meseca putujem u region da pošaljem jak signal naše posvećenosti procesu proširenja. To dugujemo svim… »

EU optužila Rusiju za sajber napade

RTV pre 21 sat
BRISEL - Neke od država članice EU primetile su zlonamerne sajber aktivnosti, zajednički označene kao "Goustvrajter", i povezivale ih sa ruskom državom, saopšteno je iz Saveta EU. EU je osudila ove sajber aktivnosti, pozvala na njihovo trenutno… »

Ursula fon der Lajen stiže u Srbiju Predsednica Evropske komisije u sredu u Beogradu

Alo pre 21 sat
Predsednica Evropske komisije Ursula fon der Lajen dolazi 29. septembra u zvaničnu posetu Beogradu, najavljeno je u Briselu. ”Pre kraja meseca putujem u region da pošaljem jak signal naše posvecenosti procesu proširenja. To dugujemo svim mladim… »

Fajon: Nijedna strana nije u potpunosti zadovoljna, što je dobro

N1 Info pre 22 sata
Poslanica Evropskog parlamenta iz Slovenije Tanja Fajon je uverena da su četiri predstavnika Evropskog parlamenta (pored nje još i Vladimir Bilčik, Eduard Кukan i Кnut Flekenštajn) učinili sve što je bilo u njihovoj moći da bi postigli trajni… »

Fajon: Uradili smo sve što je u našoj moći, dokument je konačan

Danas pre 22 sata
Nijedna strana nije sasvim zadovoljna, ni vlada ni opozicija, što je po mom mišljenju dobro, jer to znači da će obe strane morati da naprave neki kompromis da bi uredile međusobne odnose, izjavila je danas za N1 Slovenija evropska poslanica Tanja… »

Fajon: Nijedna strana nije u potpunosti zadovoljna, što je dobro

Nova pre 22 sata
Poslanica Evropskog parlamenta iz Slovenije Tanja Fajon je uverena da su četiri predstavnika Evropskog parlamenta (pored nje još i Vladimir Bilčik, Eduard Кukan i Кnut Flekenštajn) učinili sve što je bilo u njihovoj moći da bi postigli trajni… »

Vesti dana »