Džala Brat

Džala Brat DRASTIČNO SMRŠAO! Reper gotovo NEPREPOZNATLJIV!

Svet & Skandal 01.06.2021
Bosanski reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Džala Brat potpuno se transformisao, nakon što je smršao 24 kilograma. Naime, on je na Instagramu podelio rezultate i pohvalio se trenutnim izgledom. Džala je objavio fotografije pre i posle redukcionog… »

Neverovatna transformacija džale brata: Ne izlazi iz teretane! Skinuo 24 kilograma: "Nikad lakši, nikad jači"

Blic 31.05.2021
Bosanski reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Džala Brat, potpuno se transformisao nakon što je smršao 24 kilograma. Naime, on je na Instagramu podelio rezultate i pohvalio se trenutnim izgledom. Džala je objavio fotografije pre i posle redukcionog… »

Džala brat promenio lični opis: Potpuna transformacija bosanskog repera

Večernje novosti 31.05.2021
Foto: Printskrin Instagram Reper je na društvenoj mreži Instagram, sa mnogobrojnim pratiocima podelio fotografiju i pohvalio se rezultatima. – Veruj u sebe. Tvoja organičenja su samo tvoja mašta. Radi jako, teraj sebe jer niko to neće učiniti za… »

Šok transformacija džale brata! Reper smršao čak 24 kilograma i pokazao kako sada izgleda! Istopio se (foto)

Kurir 31.05.2021
Bosanski reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Džala Brat potpuno se transformisao nakon što je smršao 24 kilograma. Naime, on je na Instagramu podelio rezultate i pohvalio se trenutnim izgledom. Džala je objavio fotografije pre i posle redukcionog… »

Džala Brat smršao 24 kilograma za 6 meseci: Pokazao neverovatnu transformaciju i pločice na stomaku! (foto)

Mondo 31.05.2021
Reper Džala Brat pohvalio se novim izgledom. Reper Džala Brat pohvalio se novim izgledom. Sarajevski reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Džala Brat, za manje od šest meseci potpuno se transformisao, budući da je sa 106 kilograma "spao" na 82… »

Šok transformacija! Džala Brat smršao neverovatnih 24 kilograma, internet se usijao nakon reperove fotografije! (foto)

Alo 31.05.2021
Nije krio zadovoljstvo postignutim rezultatom. Reper Džala Brat uspeo je da skine neverovatnih 24 kilograma, a o svom rezultatu danas se pohvalio na društvenim mrežama. On je objavio fotografije pre i posle redukcionog perioda, a rezultati su zaista… »

Transformacija: Kako je Džala Brat smršao 24 kilograma

Nova 31.05.2021
Sarajevski reper Jasmin Fazlić, poznatiji kao Džala Brat, za manje od pola godine izmenio je lični opis. Uz zdravu ishranu i treninge reper je sa 106 kilograma spao na 82 kilograma. Zbog brzog načina života koji je Džala Brat vodio prilično se… »

Reper prisvojio hit koji je zaludeo ceo svet, pesma mu skinuta sa jutjuba

Vesti online 28.05.2021
Pesma Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Koreli “Gluh i nijem”, skinuta je sa Jutjuba zbog plagiranja! On je za svoj singl, koji je objavio na proleće ove godine, uzeo muziku svetskog hita “Roses” (Imanbeck Remix), koji je objavio Saint JHN, a… »

Buba Koreli prisvojio tuđi autorski rad! Reper prisvojio hit koji je zaludeo ceo svet, pesma mu skinuta sa jutjuba

Alo 27.05.2021
Ali, s obzirom na to da je strana verzija numere veliki svetski hit, nije dugo trebalo da neko primeti da je "Gluh i nijem" plagijat i da ga prijave. Pesma Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Koreli "Gluh i nijem", skinuta je sa Jutjuba zbog plagiranja… »

Buba Koreli prisvojio tuđi autorski rad! Reper plagirao svetski poznat hit, Jutjub ga sankcionisao: Pesme više nema na ovoj…

Kurir 27.05.2021
Pesma Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Koreli "Gluh i nijem", skinuta je sa Jutjuba zbog plagiranja! On je za svoj singl, koji je objavio na proleće ove godine, uzeo muziku svetskog hita "Roses" (Imanbeck Remix), koji je objavio Saint JHN, a koji je… »

Vesti dana »