Džala Brat

(Video) Bacili dečka sa bine: Skandal na nastupu Bube i Džale

Blic 01.08.2021
Džala Brat i Buba Koreli našli su se još jednom u centru skandala i to zbog onoga što se desilo na njihovom nastupu u Nišu, prenose mediji. Naime, Džala i Buba, kako se navodi, imali su nastup u Nišu zajedno sa reperom Inasom, na koji je došao… »

Zgrabili dečka i bacili ga s bine?! Neviđeni skandal na nastupu Bube i Džale - isplivao snimak haosa! (video)

Mondo 01.08.2021
Buba Koreli i Džala Brat nastupili su sinoć u Nišu. Buba Koreli i Džala Brat nastupili su sinoć u Nišu. Popularni sarajevski reperi, Džala Brat i Buba Koreli ponovo su se našli u centru skandala, i to zbog scene s njihovog nastupa u Nišu. Na… »

Skandal na nastupu bube i džale! Uhvatili dečka i bacili ga sa bine, nastao haos?! (video)

Kurir 01.08.2021
Bosanski reperi, Jala Brat i Buba Koreli ponovo su u centru skandala, a ovog puta to se desilo na njihovom nastupu u Nišu. Naime, Džala, Buba zajedno su sa reperom Inasom imali su protekle večeri nastup u Nišu gde je došao veliki broj, pretežno… »

Uhvatili dečka i bacili ga sa bine na publiku! Nezapamćen skandal na nastupu Džale i Bube, obezbeđenje napravilo haos…

Alo 01.08.2021
Navodno se usred skandala našao se i Buba Koreli koji se vidi na snimku. Jala Brat i Buba Koreli ponovo su u centru skandala, a ovog puta to se desilo na njihovom nastupu u Nišu, prenosi Republika. Naime, Džala i Buba zajedno su sa reperom Inasom imali… »

Menadžer Bube i Džale za Nova.rs nakon otkazanog nastupa u Crnoj Gori

Nova 23.07.2021
Ministrarstvo zdravlja Crne Gore danas je donelo novu odluku da se zatvore klubovi, i na otvorenom i na zatvorenom, počevši od 23. jula do 2. avgusta ove godine, a zbog pandemije koronavirusa. Nove mere rezultirale su i otkazivanjem nastupa bosanskog… »

Maja Berović: Teško da će biti saradnje sa Jalom i Bubom

Nova 14.07.2021
Pevačica Maja Berović gostovala je jutros u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorila o odnosu sa rep dvojcem Džala Bratom i Bubom Korelijem. O odnosu sa poznatim rep dvojcem sa kojima je godinama sarađivala se dosta spekulisalo, a psolednjih… »

Teško da će opet biti ičega među nama! Maja Berović konačno progovorila o odnosu sa Džalom i Bubom i navodima da su u…

Alo 14.07.2021
Pevačica između ostalog ističe da jedva čeka da se vrati nastupima. Pevačica Maja Berović gostovala je jutros u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorila o novoj pesmi, odnosu sa rep dvojcem Džala Bratom i Bubom Korelijem, kao i o planovima… »

"Teško da će opet biti saradnje sa džalom i Bubom": Maja Berović o odnosu sa reperima i poslu: "Još nisam imala nijedan…

Blic 14.07.2021
Pevačica Maja Berović gostovala je jutros u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorila o novoj pesmi, odnosu sa rep dvojcem Džala Bratom i Bubom Korelijem, kao i o planovima za leto. Maja je nedavno objavila novu pesmu "Ram pam pam", na koju je… »

Smršao 30 kila, šokirao trbušnjacima, pa napravio još jednu promenu: Džala Brat ponovo u centru pažnje zbog nove fotke!

Mondo 09.07.2021
Džala Brat je transformacijom iznenadio sve. Džala Brat je transformacijom iznenadio sve. Sarajevski reper Džala Brat privukao je ogromnu pažnju drastičnom promenom izgleda. Smršao je čak 30 kilograma i zapalio mreže transformacijom i… »

Džala Brat je toliko smršao da ima pločice na stomaku

Nova 08.07.2021
Popularni reper Jasmin Fazlagić, poznatiji kao Džala Brat, pokazao je svoj novi izgled nakon što je smršao čak 24 kilograma. Jedan od najpopularnijih balkanskih repera Džala Brat pozirao je kraj bazena pohvalivši se fanovima novom figurom, ali i… »

Vesti dana »