Džala Brat

Džali i bubi zabranjen ulazak u Srbiju?! Nakon skandaloznog snimka, otkazan im i nastup u Beogradu!

Mondo 16.08.2021
Reperima otkazan nastup u Beogradu. Reperima otkazan nastup u Beogradu. Nakon što su se sarajevski reperi Buba Koreli i Džala Brat našli su se u žiži javnosti zbog skandaloznog snimka s njihovog nastupa u Nišu kada je mladić iz publike dobio… »

Peticija za zabranu ulaska u Srbiju ništa nije vredela! Džala Brat i Buba Koreli borave u Beogradu, iz inata postavili fotku…

Alo 14.08.2021
Džala Brat i Buba Koreli stigli su u Srbiju gde ih očekuju nastupi, ali se od tada nisu oglasili o svom boravku kod nas. Popularni reperi Džala Brat i Buba Koreli u poslednje vreme izgubili su veliku popularnost u Srbiji zbog incidenta koji se dogodio… »

Treba raditi na dugoročnim rešenjima smanjenja mržnje i nasilja

Danas 11.08.2021
– Jako mi je teško da dam sud na ovu temu, jer na nastupima repera i hip hop izvođača, pogotovo, može svašta da se desi. Ono šta sigurno znam da nasilje ne sme da se koristi ni prema kome – tako za Danas reperka Ivana Rašić, – Sajsi MC… »

Peticija da se dvojici sarajevskih repera zabrani ulazak u Srbiju

Danas 10.08.2021
Peticiju kojom se traži da sarajevskim reperima Jasminu Fazliću (Džala Brat) i Amaru Hodžiću (Buba Koreli) bude zabranjen ulazak u Srbiju, potpisalo je više od 61.000 ljudi. Peticija je pokrenuta nakon fizičkog nasilja „članova njihovog tima“… »

Maja Berović oplela po Džali i Bubi! „Bili su NORMALNI, ali to se PROMENILO!”

Svet & Skandal 09.08.2021
Maja Berović oplela je po nekadašnjim saradnicima Džali Bratu i Bubi Koreliju i oštro ih je osudila zbog nemilog događaja koji se desio na njihovom koncertu. Naime, Buba Koreli i Džala Brat našli su se u žiži javnosti zbog skandaloznog snimka s… »

Bili su normalni, ali se to promenilo! Maja Berović žestoko o Bubi i Džali - "Svako treba da odgovara za nasilje!"

Mondo 09.08.2021
Nekada je sarađivala s njima, a evo šta sada kaže Maja Berović. Nekada je sarađivala s njima, a evo šta sada kaže Maja Berović. Sarajevski reperi Buba Koreli i Džala Brat našli su se u žiži javnosti zbog skandaloznog snimka s njihovog nastupa… »

Nakon skandala u Nišu! Otkazan koncert Džale i Bube u Banjaluci, a ovo je glavni razlog šokantnog preokreta!

Alo 07.08.2021
Poznati reperi Buba i Džala našli su se nedavno u centru skandala zbog snimka sa njihovog nastupa u Nišu, kada su članovi njihovog tima nasrnuli na mladića iz publike. Koncert muzičara Jale Brata i Bube Korelija koji je bio najavljen za 13. avgust u… »

Nakon incidenta u Nišu bubi i džali otkazan koncert! Građani uputili niz primedbi zbog nastupa

Mondo 06.08.2021
Oglasili se i organizatori letnje turneje popularnog dvojca. Oglasili se i organizatori letnje turneje popularnog dvojca. Nakon snimka incidenta na nastupu u Nišu u kom je mladić iz publike dobio batine, sarajevski reperi Buba Koreli i Džala Brat… »

Sin mi ima podlive i ogrebotine! Otac mladića kod su bacili s bine na nastupu Bube i Džale - Ima traume!

Mondo 06.08.2021
Oglasio se otac dečaka kog su udarili na nastupu repera Bube i Džale i otkrio šta se desilo. Oglasio se otac dečaka kog su udarili na nastupu repera Bube i Džale i otkrio šta se desilo. Sarajevski reperi Buba Koreli i Džala Brat našli su se u… »

Džala Brat i Buba Koreli oglasili se nakon incidenta u Nišu (FOTO)

Vesti online 06.08.2021
Na nedavnom nastupu repera Bube Korelija i Džale Brata u Nišu došlo je do tuče, kada su članovi njihovog tima nasrnulni na dečka iz publike. Snimak ovog incidenta obišao je ceo Balkan, a sada se oglasio i Buba Koreli. Reper je na svom Instagram… »

Vesti dana »