Džala Brat

Alo! Došao U POSED EKSKLUZIVNIH SNIMAKA, ĐILAS PREVESLAO OPOZICIJU Tajno se sprema za izbore!

Alo 01.09.2021
Čitajte u sutrašnjem izdanju Alo! novina. ALO! DOŠAO U POSED EKSKLUZIVNIH SNIMAKA ĐILAS PREVESLAO OPOZICIJU Tajno se sprema za izbore OTKRIVAMO Atentatori na Zvicera planirali bekstvo iz zatvora Odgovor agresorima iz BiH Srbija ne da Dodika! LOPOVSKA… »

Ja sam svojim primerom pokazala kako se rešava problem nasilja! Nataša Bekvalac o skandalu na nastupu Bube i Džale!

Mondo 27.08.2021
Pevačica Nataša Bekvalac rekla šta misli o skandaloznom postupku obezbeđenja na koncertu Bube i Džale u Nišu. Pevačica Nataša Bekvalac rekla šta misli o skandaloznom postupku obezbeđenja na koncertu Bube i Džale u Nišu Nakon što su se… »

Odložen festival na kom karleuša menja bubu i džalu! Belgrade Music Week neće biti održan ovog vikenda!

Mondo 24.08.2021
Prvo su Buba Koreli i Džala Brat ispali sa spiska izvođača, zamenila ih JK, a sada se Belgrade Music Week odlaže! Prvo su Buba Koreli i Džala Brat ispali sa spiska izvođača, zamenila ih JK, a sada se Belgrade Music Week odlaže! Zbog najave… »

Buba Koreli uklonjen sa Instagrama! Niko ne zna šta se desilo s profilom - Nakon skandala u Nišu opet se priča o reperu

Mondo 23.08.2021
Reper ne prestaje da intrigira javnost. Reper ne prestaje da intrigira javnost. Nakon skandala s nastupa u Nišu popularni sarajevski reper Buba Koreli opet je privukao pažnju javnosti, ali ovaj put na drugačiji način. Profil Bube Korelija je uklonjen… »

Da li joj je dobro? Goca brani Bubu i džalu! Tržanova iznela čudne argumente!

Alo 19.08.2021
Zabrana ulaska u Srbiju za repere Bubu Korelija i Džala Brata zbog prebijanja dečaka na njihovom koncertu, stupila je na snagu. I dok je većina pevača pozdravila ovu odluku, ima i onih koji repere brane. Goca Tržan u sinoćnjem intervjuu koji je dala… »

Otac pretučenog dečaka iz Niša strahuje za bezbednost sina nakon što su ga brutalno prebili na koncertu!

Vesti online 18.08.2021
Zabrana ulaska u Srbiju reperima Bubi Koreliju i Džala Bratu, čiji se nastup očekivao na ovogodišnjem “Belgrade Music Week-u”, naterala je i oca dečaka M.S. koji je nedavno pretučen na njihovm koncertu, da se oglasi. Otac dečaka, Dejan otkriva… »

"Otkazali" smo Bubu i Džalu, neka se zapitaju ostale bahate zvezde šta će njima da se desi

Noizz 18.08.2021
Buba Koreli i Džala Brat su prve javne ličnosti kojima je zbog bahatosti i bezobrazluka zabranjen ulazak u Srbiju i ovo su zaslužili s obzirom na to šta se dogodilo tinejdžeru iz Niša koji je u pokušaju da se fotografiše sa njima dobio batine… »

Plašim se osvete Džale i Bube! Otac pretučenog dečaka u strahu nakon zabrane ulaska u Srbiju - "Nisu se ni izvinili!"

Mondo 18.08.2021
Otac pretučenog dečaka na nastupu Džale Brata i Bube Korelija se oglasio nakon što je reperima zabranjem ulazak u Srbiju. Otac pretučenog dečaka na nastupu Džale Brata i Bube Korelija se oglasio nakon što je reperima zabranjem ulazak u Srbiju… »

Plašim se osvete bube i džale Otac pretučenog dečaka iz Niša strahuje za bezbednost sina nakon što su ga brutalno prebili…

Alo 18.08.2021
Zabrana ulaska u Srbiju reperima Bubi Koreliju i Džala Bratu, čiji se nastup očekivao na ovogodišnjem "Belgrade Music Week-u", naterala je i oca dečaka M.S. koji je nedavno pretučen na njihovm koncertu, da se oglasi. Foto: Alo.rs Otac dečaka, Dejan… »

Skandal ni nakon zabrane ulaska u Srbiju ne jenjava! Estrada zgrožena postupkom Džale i Bube, složni im šalju brutalnu…

Alo 18.08.2021
Iako su do pomenutog incidenta bili i više nego dobrodošli u Srbiji i neometano svuda nastupali i gostovali na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, Džala i Buba takvu gostoprimljivost nisu opravdali. Bosansko-hercegovačkom rep-trep dvojcu Džala… »

Vesti dana »