Džala Brat

Isplivao novi snimak skandalozne scene s nastupa bube i džale! Pogledajte kako su zgrabili dečka i bacili ga s bine!

Mondo 05.08.2021
Evo šta se desilo na nastupu u Nišu. Evo šta se desilo na nastupu u Nišu. Popularni sarajevski reperi, Džala Brat i Buba Koreli nedavno su se našli u centru skandala zbog scene s njihovog nastupa u Nišu. Na snimku koji kruži mrežama vidi se kako… »

Mrežama kruži snimak iz drugog ugla sa nastupa bube korelija i jale brata: Evo šta se događalo u Nišu! (video)

Kurir 05.08.2021
Bosanski reperi, Jala Brat i Buba Koreli ponovo su u centru skandala, a ovog puta to se desilo na njihovom nastupu u Nišu. Naime, Džala, Buba zajedno su sa reperom Inasom imali su nastup u Nišu gde je došao veliki broj, pretežno mlađe publike… »

Treba da vas bude sramota! Bacili dečka s bine, pa ga udarali - Sloba reagovao zbog skandala na koncertu Bube i Jale

Mondo 05.08.2021
Sloba Radanović oštro osudio "bacanje i prebijanje klinaca" iz publike. Sloba Radanović oštro osudio "bacanje i prebijanje klinaca" iz publike Popularni sarajevski reperi, Džala Brat i Buba Koreli nedavno su se našli u centru skandala, i to zbog… »

(Video) Bacili dečka sa bine: Skandal na nastupu Bube i Džale

Blic 01.08.2021
Džala Brat i Buba Koreli našli su se još jednom u centru skandala i to zbog onoga što se desilo na njihovom nastupu u Nišu, prenose mediji. Naime, Džala i Buba, kako se navodi, imali su nastup u Nišu zajedno sa reperom Inasom, na koji je došao… »

Zgrabili dečka i bacili ga s bine?! Neviđeni skandal na nastupu Bube i Džale - isplivao snimak haosa! (video)

Mondo 01.08.2021
Buba Koreli i Džala Brat nastupili su sinoć u Nišu. Buba Koreli i Džala Brat nastupili su sinoć u Nišu. Popularni sarajevski reperi, Džala Brat i Buba Koreli ponovo su se našli u centru skandala, i to zbog scene s njihovog nastupa u Nišu. Na… »

Skandal na nastupu bube i džale! Uhvatili dečka i bacili ga sa bine, nastao haos?! (video)

Kurir 01.08.2021
Bosanski reperi, Jala Brat i Buba Koreli ponovo su u centru skandala, a ovog puta to se desilo na njihovom nastupu u Nišu. Naime, Džala, Buba zajedno su sa reperom Inasom imali su protekle večeri nastup u Nišu gde je došao veliki broj, pretežno… »

Uhvatili dečka i bacili ga sa bine na publiku! Nezapamćen skandal na nastupu Džale i Bube, obezbeđenje napravilo haos…

Alo 01.08.2021
Navodno se usred skandala našao se i Buba Koreli koji se vidi na snimku. Jala Brat i Buba Koreli ponovo su u centru skandala, a ovog puta to se desilo na njihovom nastupu u Nišu, prenosi Republika. Naime, Džala i Buba zajedno su sa reperom Inasom imali… »

Menadžer Bube i Džale za Nova.rs nakon otkazanog nastupa u Crnoj Gori

Nova 23.07.2021
Ministrarstvo zdravlja Crne Gore danas je donelo novu odluku da se zatvore klubovi, i na otvorenom i na zatvorenom, počevši od 23. jula do 2. avgusta ove godine, a zbog pandemije koronavirusa. Nove mere rezultirale su i otkazivanjem nastupa bosanskog… »

Maja Berović: Teško da će biti saradnje sa Jalom i Bubom

Nova 14.07.2021
Pevačica Maja Berović gostovala je jutros u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorila o odnosu sa rep dvojcem Džala Bratom i Bubom Korelijem. O odnosu sa poznatim rep dvojcem sa kojima je godinama sarađivala se dosta spekulisalo, a psolednjih… »

Teško da će opet biti ičega među nama! Maja Berović konačno progovorila o odnosu sa Džalom i Bubom i navodima da su u…

Alo 14.07.2021
Pevačica između ostalog ističe da jedva čeka da se vrati nastupima. Pevačica Maja Berović gostovala je jutros u jutarnjem programu na TV "Prva", gde je govorila o novoj pesmi, odnosu sa rep dvojcem Džala Bratom i Bubom Korelijem, kao i o planovima… »

Vesti dana »