Džala Brat

Estrada podržala zabranu: Buba i Džala su bahate fukare i prevaranti, osuda zbog neprimerenog ponašanja!

Kurir 17.08.2021
Zabranu ulaska u Srbiju Bubi Koreliju i Džali Bratu podržali su mnogi pevači. Među njima su Dragica Radosavljević Cakana, Maja Nikolić, Đorđe David i Dara Bubamara. Ovakvu odluku država je donela nakon skandala na koncertu u Nišu, gde je… »

Mrk pogled i poruka "ljubav nema granica": Buba i Džala se oglasili nakon zabrane ulaska u Srbiju - objavili snimke!

Mondo 17.08.2021
Reperima navodno zabranjen ulazak u Srbiju zbog skandala na koncertu u Nišu, kada su pripadnici njihovog obezbeđenja bacili mladića sa bine i nastavili da ga biju. Reperima navodno zabranjen ulazak u Srbiju zbog skandala na koncertu u Nišu, kada su… »

Ljubav nema granica! Džala Brat se oglasio nakon što su mu otkazani svi nastupi u Srbiji!

Alo 17.08.2021
Reperima navodno zabranjen ulazak u Srbiju zbog skandala na koncertu u Nišu, kada su pripadnici njihovog obezbeđenja bacili mladića sa bine i nastavili da ga biju. Nakon što su se sarajevski reperi Buba Koreli i Džala Brat našli su se u žiži… »

Džamija i ljutit pogled: Buba Koreli se oglasio nakon zabrane ulaska u Srbiju! (foto)

Večernje novosti 16.08.2021
Foto: Instagram DŽala Brat i Buba Koreli imali su zakazan nastup na muzičkom festival na Ušću. Organizatori festivala obavešteni su da reperima nije dozvoljen ulazak u Srbiju. Foto: Instagram printskrin Buba Koreli objavio je Instagram stori na kom… »

Džali i bubi zabranjen ulazak u Srbiju?! Nakon skandaloznog snimka, otkazan im i nastup u Beogradu!

Mondo 16.08.2021
Reperima otkazan nastup u Beogradu. Reperima otkazan nastup u Beogradu. Nakon što su se sarajevski reperi Buba Koreli i Džala Brat našli su se u žiži javnosti zbog skandaloznog snimka s njihovog nastupa u Nišu kada je mladić iz publike dobio… »

Peticija za zabranu ulaska u Srbiju ništa nije vredela! Džala Brat i Buba Koreli borave u Beogradu, iz inata postavili fotku…

Alo 14.08.2021
Džala Brat i Buba Koreli stigli su u Srbiju gde ih očekuju nastupi, ali se od tada nisu oglasili o svom boravku kod nas. Popularni reperi Džala Brat i Buba Koreli u poslednje vreme izgubili su veliku popularnost u Srbiji zbog incidenta koji se dogodio… »

Treba raditi na dugoročnim rešenjima smanjenja mržnje i nasilja

Danas 11.08.2021
– Jako mi je teško da dam sud na ovu temu, jer na nastupima repera i hip hop izvođača, pogotovo, može svašta da se desi. Ono šta sigurno znam da nasilje ne sme da se koristi ni prema kome – tako za Danas reperka Ivana Rašić, – Sajsi MC… »

Peticija da se dvojici sarajevskih repera zabrani ulazak u Srbiju

Danas 10.08.2021
Peticiju kojom se traži da sarajevskim reperima Jasminu Fazliću (Džala Brat) i Amaru Hodžiću (Buba Koreli) bude zabranjen ulazak u Srbiju, potpisalo je više od 61.000 ljudi. Peticija je pokrenuta nakon fizičkog nasilja „članova njihovog tima“… »

Maja Berović oplela po Džali i Bubi! „Bili su NORMALNI, ali to se PROMENILO!”

Svet & Skandal 09.08.2021
Maja Berović oplela je po nekadašnjim saradnicima Džali Bratu i Bubi Koreliju i oštro ih je osudila zbog nemilog događaja koji se desio na njihovom koncertu. Naime, Buba Koreli i Džala Brat našli su se u žiži javnosti zbog skandaloznog snimka s… »

Bili su normalni, ali se to promenilo! Maja Berović žestoko o Bubi i Džali - "Svako treba da odgovara za nasilje!"

Mondo 09.08.2021
Nekada je sarađivala s njima, a evo šta sada kaže Maja Berović. Nekada je sarađivala s njima, a evo šta sada kaže Maja Berović. Sarajevski reperi Buba Koreli i Džala Brat našli su se u žiži javnosti zbog skandaloznog snimka s njihovog nastupa… »

Vesti dana »