Džala Brat

Buba i Džala nestaju s javne scene Izgubili 400.000 evra, karijera im je na zalasku!

Alo 29.11.2021
Reperi Jasmin Fazlić i Amar Hodžić poznatiji kao Džala Brat i Buba Koreli, koji su žarili i palili srpskom scenom, zabranjeni je ulazak u Srbiju nakon što je na njihovom nastupu prebijen tinejdžer, pa su za više od tri meseca ostali bez 400.000… »

Reperi veruju u njega: Inas Arnautović novom pesmom „uzdrmao“ društvene mreže

Nova 13.11.2021
Uprkos njegovim godinama, Inas Arnautović je odavno u rangu najmoćnijih repera, a za tu titulu posoje dokazi crno na belo - milionski pregledi na Ju tjub platformi i trending liste. Nakon uspeha koji je doživeo sa pesmom „AP“ koju je snimio za hit… »

Pedesetak ljudi „izvisilo“ za nastup Bube i Džale u Dizeldorfu

Nova 07.11.2021
Amar Hodžić i Jasmin Fazlić, poznatiji kao Buba Koreli i Džala Brat, sinoć su održali nastup u Nemačkoj. Međutim, zbog smanjenog kapaciteta usled koronavirisa klub nije mogao da primi sve zainteresovane ljude pa je njih pedesetak ostalo ispred i… »

Komentari sa svih strana: Buba i Džala nisu zaboravili staru ekipu

Nova 26.10.2021
Sarajevski rep dvojac Amar Hodžić i Jasmin Fazlić, poznatiji kao Buba Koreli i Džala Brat, objavio je pesmu "Wave Riderz", u kojoj su učestvovali Inas Arnautović, Igor Buzov, Klijent, SMA i Kedži. Za razliku od skoro svih njihovih spotova, ovog… »

Pevači se razbijaju od novca: Evo koliko je uzela Karleuša

Vesti online 17.10.2021
Pevači i pevačice zarađuju više od prosečnog građanina, ali zbog Jutjuba i digitalnih muzičkih platformi, mnogi od njih su proširili svoj biznis i dobili dodatni izvor prihoda. On često dostiže i vrtoglave sume od nekoliko stotina hiljada, pa do… »

Džala Brat se zaleteo i skočio u publiku VIDEO

Nova 02.10.2021
Poznato je da Jasmin Fazlić, poznatiji kao Džala Brat, izvodi performanse na nastupima, a sinoć je u jednoj diskoteci u Ljubljani priredio neviđenu stvar, kada se sa bine zaleteo i bacio u masu. Naime, Džala je sinoć održao nastup sa kolegom Amarom… »

"Sad možeš da sanjaš o Beogradu!" Surova poruka tviteraša Jala Bratu

Telegraf 27.09.2021
Neki komentari su imali ironičan prizvuk, a nekima je od srca bilo drago zbog repera. Reper Jala Brat oglasio se na svom Tviter nalogu na kojem je podelio sa fanovima jednu, njemu veoma značajnu fotku. Jala je objavio prizor iz Njujorka, a na… »

Sada možeš i ovo da sanjaš! Tviteraši brutalno spustili Džala Bratu, poslali mu jasnu poruku (foto)

Kurir 27.09.2021
Reper Džala Brat se nedavno našao u žiži javnosti zajedno sa Bubom Korelijem, kada je na njihovom nastupu u Nišu prebijen dečak. Od tada, ređe se oglašava na društvenim mrežama, ali na Tviteru nije propustio priliku da sa fanovima podeli jednu… »

Urnebesne prozivke na račun džale brata! Reper hteo da se pohvali, a Tviteraši ga brutalno spustili!

Alo 27.09.2021
Jedna rečenica je bila dovoljna da se internet usija! Reper Džala Brat se nedavno našao u žiži javnosti zajedno sa Bubom Korelijem, kada je na njihovom nastupu prebijen srpski dečak. Od tada, ređe se oglašava na društvenim mrežama, ali na… »

Reklama za album Džale Brata osvanula na čuvenom Tajms Skveru u Njujorku

Nova 24.09.2021
Reklama za album "Futura" sarajevskog repera Jasmina Fazlića, poznatijeg kao Džala Brat, osvanula je pre nekoliko dana na čuvenom Tajms Skveru u Njujorku. „Nakon ostvarenja najvećeg muzičkog projekta na ovim prostorima, albuma ‘Futura’… »

Vesti dana »