Drvar

Pomoć Srbije povratničkim opštinama u BiH – za Drvar više od pola miliona evra

Sputnik 20.03.2021
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković rekao je nakon sastanka u Drvaru sa predstavnicima srpskih povratničkih opština u Federaciji BiH, da će opština Drvar od države Srbije dobiti pomoć od 530.000 evra. Kako je naveo, novac je namenjen… »

Selaković u Drvaru: Srbija će nastaviti da pomaže sunarodnike

Politika 18.03.2021
DRVAR - Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković obišao je danas Drvar gde se sastao sa načelnicima opština Drvar, Glamoč, Bosansko Grahovo i Istočni Drvar i predsednikom Skupštine opštine Bosanski Petrovac, nakon čega je poručio da će Srbija… »

Selaković u Drvaru: Za konsolidaciju budžeta opštine Srbija donira 530.000 evra

Blic 18.03.2021
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković rekao je da će opština Drvar od države Srbije dobiti pomoć od 530.000 evra. - Ovaj put novac je namenjen za budžetsku konsolidaciju – naglasio je Selaković u izjavi za medije nakon sastanka u… »

Selaković položio venac ispred kapele "Vidovdanski heroji" u Sarajevu, pa posetio i Drvar

RTV 18.03.2021
SARAJEVO - U okviru dvodnevne posete Bosni i Hercegovini, ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković sastao se danas sa članovima Predsedništva BiH, trenutno predsedavajućim Miloradom Dodikom, Željkom Komšićem i Šefikom Džaferovićem. Pre… »

Drvar: Počeo odvoz nezakonito deponovanog otpada iz Italije

Slobodna Evropa 11.03.2021
Odvoz nelegalno deponovanog italijanskog otpada, koji se od početka jula 2020. godine nalazi u krug nekadašnje firme "Grmeč" u Drvaru, gradu na zapadu Bosne i Hercegovine, započeo je 10. marta, potvrdila je za Radio Slobodna Evropa načelnica Općine… »

Vučić sa Dodikom o podršci Srbije Republici Srpskoj

Politika 09.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom o značaju predstojećih poseta dvojice državnika Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Bahreinu i Turskoj, kao i značajnijoj podršci… »

Vučić i Dodik dogovorili zajedničke udžbenike za učenike iz Srbije i Republike Srpske

Radio 021 09.03.2021
Predsednik Srbije i predsedavajući Predsedništva BiH Aleksandar Vučić i Milorad Dodik razgovarali su danas o značaju predstojećih poseti Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Bahreinu i Turskoj i značajnoj podršci Srbije Republici Srpskoj. Kako se… »

„Blic“ u Somboru na uručenju nagrade „Bojan Stupica“: Hana, Urban i Igor Vuk Torbica

Blic 09.03.2021
Pokušaću kratko i bez formalnosti, jer je Igor bio čovek sadržaja, a ne čovek forme - kazala je poznata glumica Hana Selimović. Izgovorila je te reči sa scene Narodnog pozorišta Sombor 6. marta, nakon izvođenja čuvene predstave “Tartif” koju… »

Vučić: Srbija će uvek biti uz svoj narod zapadno od Drine

Vesti online 09.03.2021
Predsednik Aleksandar Vučić razgovarao je danas u Beogradu sa predsedavajućim Predsedništva BiH Miloradom Dodikom o značaju predstojećih poseta dvojice državnika Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Bahreinu i Turskoj, kao i značajnijoj podršci Srbije… »

Vučić i Dodik: Stručnjaci iz RS će raditi na pisanju udžbenika iz srpskog, istorije i geografije

Danas 09.03.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić i predsedavajući Predsedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik su danas u Beogradu dogovorili da stručnjaci iz Republike Srpske učestvuju u pisanju udžbenika iz srpskog jezika, istorije i geografije za… »

Vremenska prognoza »

Drvar »
subota
Vedro
Vedro
15 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
6˚ / 15˚
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 12˚

Vesti dana »