Drvar

Dan sećanja: Vučić danas polaže venac u Spomen-području Donja Gradina

Blic 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić položiće danas venac u Spomen-području Donja Gradina u Hrvatskoj povodom Dana sećanja na žrtve zločina-genocida NDH u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini. Program… »

Vlada Srpske doniraće vakcine opštinama u Federaciji BiH sa većinskim srpskim stanovništvom

Blic 28.04.2021
Predsednik Vlade Republike Srpske Radovan Višković izjavio je Srni da će Vlada donirati vakcine opštinama u Federaciji BiH sa većinskim srpskim stanovništvom - Drvar, Kupres, Glamoč, Petrovac i Grahovo. - Vlada Republike Srpske već je donirala… »

Bratska pomoć Srbije republici srpskoj: U četiri opštine obnavljaće se zgrade, škole i putevi

Srbija danas 24.04.2021
Pomoć Srbije za Drvar, Nevesine, Kozarska Dubica i Kostajnica. - I te kako će nam dobro doći pomoć koju je najavio Aleksandar Vučić, predsednik Srbije - poručuju iz opština koje će biti obuhvaćene milionskom donacijom. Nikola Janjetović… »

Vučić: Srbija ne razmišlja o ratovima, želimo najbolje odnose i sa Bošnjacima i Hrvatima

Beta video 22.04.2021
BANJALUKA - Predsednik Srbije je rekao da je zadovoljan što je danas u Banjaluci i što će postati počasni gradjanin tog grada. On je naveo da je BiH u celini za Srbiju treća izvozna destinacija, dok je kao trgovinski partner na sedmom mestu, kao i da… »

Pomoć za četiri opštine u bih - Vučić: Ulaganja u Drvar, Kostajnicu, Dubicu i Nevesinje

Večernje novosti 22.04.2021
- Nikome nije lako tokom korone. Ja sam juče imao razgovor sa MMF-om, i mi im dođemo kao uspešan đak, uspevamo da držimo stopu javnog duga ispod 60 odsto, ali da beležimo najveći rast. To možemo jer imamo ubedljivo najviše direktne strane… »

Gujon u Drvaru: Srbi u FBiH nisu sami

Dnevnik 21.04.2021
DRVAR: Srbi u Federaciji BiH nisu sami dok je solidarnosti Srbije i brige o njima, poručio je v.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon. On se tokom posete Drvaru sastao sa rukovodstvom ove opštine, predstavnicima… »

Gujon u Drvaru: Srbi u FBiH nisu sami

RTV 21.04.2021
DRVAR - Srbi u Federaciji BiH nisu sami dok je solidarnosti Srbije i brige o njima, poručio je v.d. direktora Uprave za saradnju sa dijasporom i Srbima u regionu Arno Gujon. On se tokom posete Drvaru sastao sa rukovodstvom ove opštine, predstavnicima… »

Arno Gujon sa Srbima iz Federacije BiH

RTV 21.04.2021
DRVAR - Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, sastaće se danas s načelnicima opština Drvar, Glamoč i Istočni Drvar, predstavnicima srpskih udruženja i sveštenstvom u Drvaru i Glamoču. Gujon je trodnevnu posetu… »

Arno Gujon sa Srbima iz Federacije BiH

Politika 21.04.2021
Direktor Uprave za saradnju s dijasporom i Srbima u regionu, Arno Gujon, sastaće se danas s načelnicima opština Drvar, Glamoč i Istočni Drvar, predstavnicima srpskih udruženja i sveštenstvom u Drvaru i Glamoču. Gujon je trodnevnu posetu Bosni i… »

Feljton - bitno je da se igra s dušom: Čuburac Slobodan Piva Ivković, čovek koji je obogatio košarku

Večernje novosti 16.04.2021
POLA moje ulice i pola Čubure i Krsta bavilo se golubarstvom. Bili su to sve sami strastveni golubari: braća Rodić, Đoka Drvar, Lule, Sima Glista, Toma Kobilski, Čeda Mihajlović, Voja Kosem. Oni koji su se od svih njih izdvajali bili su braća… »

Vremenska prognoza »

Drvar »
subota
Vedro
Vedro
15 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
6˚ / 15˚
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 12˚

Vesti dana »