Drvar

Milorad Dodik u Donjoj Gradini: Čuvamo sećanje na mučene i ubijane Srbe i sve druge žrtve ustaša

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: RTRS printskrin Dodik je, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima četiri opštine, Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar, rekao da je osim pomoći toj opštini, danas važna tema razgovora bio i Memorijalni… »

Vučić najavio više od deset miliona evra pomoći za Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar

Beta 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da će Srbija izdvojiti od 10 do 12 miliona evra da bi pomogla četiri opštine, tri u Republici Srpskoj i jednu u Federaciji BiH. Vučić je najavio pomoć Kozarskoj Dubici… »

"Ko nema kulturu sećanja, nema ni budućnost": Vučić: Do 12 miliona evra za Kostajnicu, Dubicu, Nevesinje i Drvar

Blic 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić danas polaže venac u Spomen-području Donja Gradina u Hrvatskoj povodom Dana sećanja na žrtve zločina-genocida NDH u koncentracionom logoru Jasenovac i njegovom najvećem stratištu u Donjoj Gradini. Vučić se pre… »

Vučić najavio više od deset miliona evra pomoći sa Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar

Novi magazin 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da će Srbija izdvojiti od 10 do 12 miliona evra da bi pomogla četiri opštine, tri u Republici Srpskoj i jednu u Federaciji BiH. Vučić je najavio pomoć Kozarskoj Dubici… »

Vučić izjavio da će Srbija dati od 10 do 12 miliona evra za četiri opštine u BiH

N1 Info 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se u Kozarskoj Dubici sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar, a nakon sastanka je izjavio da će Srbija izdvojiti od 10 do 12 miliona evra pomoći za ove četiri opštine… »

Dodik nakon sastanka sa Vučićem: Zahvalan sam Srbiji za svu vrstu pomoći Republici Sprskoj, kao i Drvaru

Blic 08.05.2021
Predsedavajući i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar, da je zahvalan Srbiji i Vučiću za… »

Dodik: Zahvalan na pomoći Srbije Republici Srpskoj i Drvaru

Dnevnik 08.05.2021
KOZARSKA DUBICA: Predsedavajći i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica, Nevesinje i Drvar, da je zahvalan Srbiji i… »

Vučić u Kozarskoj Dubici: Velika pomoć Srbije Republici Srpskoj - više od 10 miliona evra za četiri opštine (foto/video)

Večernje novosti 08.05.2021
Foto: O.M. Sastanak Vučića sa načelnicima opština Kostajnica, Nevesinje, Kozarska Dubica i Drvar održava se u hotelu Zepter u Kozarskoj Dubici je završen, a Vučić i Dodik su se obratili medijima. - Naša namera je da pomognemo RS i našem narodu u… »

Srbija će dati do 12 miliona evra Republici Srpskoj i fbih! Pomoć za Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar

Mondo 08.05.2021
Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da će Srbija izdvojiti od 10 do 12 miliona evra da bi pomogla četiri opštine, tri u Republici Srpskoj i jednu u Federaciji BiH. Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je… »

Dodik se zahvalio predsedniku Vučiću i Srbiji: Stiže pomoć u četiri najugroženije opštine Srpske

Srbija danas 08.05.2021
Srbija će pomoći Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar. Predsedavajći i srpski član Predsedništva BiH Milorad Dodik izjavio je danas, nakon sastanka predsednika Srbije Aleksandra Vučića sa načelnicima opština Kozarska Dubica, Kostajnica… »

Vremenska prognoza »

Drvar »
subota
Vedro
Vedro
23 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
7˚ / 17˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 17˚

Vesti dana »