Drvar

Stefanović odgovorio veselinoviću: On isključivo služi da ispunjava naloge Dragana Đilasa

Večernje novosti pre 5 dana
Foto Ministarstvo odbrane - Kao neko ko služi isključivo da ispunjava naloge Dragana Đilasa i njegove tajkunske mašinerije, Janko Veselinović, iz nekakvog nepostojećeg pokreta, ne može da uvredi nijednog ozbiljnog čoveka, pa ni mene, ali ne mogu… »

Jugović: Opoziciju ne zanima položaj Srba u susednim državama

Danas pre 5 dana
„Nebojša Stefanović predstavnik je Vlade Republike Srbije koji je, pre nego što će posetiti Drvar, Srbiju predstavljao u srdačnim susretima i konstruktivnim razgovorima sa ministrom odbrane Velike Britanije, sa ministrom odbrane Ruske Federacije… »

Stefanović na obeležavanju Dana Opštine Drvar

Politika pre 5 dana
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je večeras svečanoj akademiji povodom Dana Opštine Drvar, 27. jula, i 80. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu… »

Stefanović na obeležavanju Dana opštine Drvar

Beta video pre 5 dana
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je danas svečanoj akademiji povodom Dana opštine Drvar i 80. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu… »

Stefanović: Nema mnogo gradova i naroda u svetu sa takvom tradicijom i istorijom kakvu ima Drvar

Beta video pre 5 dana
BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović je istakao da je velika čast biti u Drvaru povodom tako značajnog jubileja, jer nema mnogo gradova i naroda u svetu sa takvom tradicijom i istorijom. Beta/MOD… »

Janko Veselinović: Nebojša Stefanović nanosi štetu Srbima u regionu

Danas pre 5 dana
On je sramota za Srbiju i svojom posetom Srbima u regionu nanosi štetu. Kao što to čini konstantno režim Aleksandra Vučića, kaže za Danasov portal Janko Veselinović, lider Pokreta za preokret. Naš sagovornik tako komentariše prisustvo ministra… »

Stefanović u Drvaru: Dan opštine je početak borbe protiv fašizma

RTV pre 5 dana
DRVAR - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović prisustvovao je večeras svečanoj akademiji povodom Dana opštine Drvar i 80. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu… »

Ministar Stefanović u Drvaru na proslavi 80. godišnjice Ustanka naroda BiH protiv fašizma

Danas pre 6 dana
Ministar odbrane Srbije, Nebojša Stefanović, prisustvovao je večeras svečanosri povodom Dana Opštine Drvar i 80. godišnjice Ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu. Kako je saopštilo njegovo… »

Nije smešno

Danas pre 6 dana
Dobro veče. Vulin bi se šalio da ume. Ali sve fore prosuo je sa tetkom iz Kanade, pa mu sad nije ostala baš nijedna za Miljkovića i Belivuka. A i u pravu je ministar unutrašnjih poslova…ništa nije za šalu – kad su u pitanju ovakvi unutrašnji… »

Nebojša Stefanović u Drvaru: Srbija se bori da naš narod svuda živi bolje

N1 Info pre 7 dana
Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović prisustvovao je u ponedeljak uveče svečanosti povodom Dana Opštine Drvar i 80. godišnjice Ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu. Kako je saopštilo… »

Vremenska prognoza »

Drvar »
subota
Vedro
Vedro
29 ˚C
ponedeljak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14˚ / 24˚
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
14˚ / 25˚

Vesti dana »