Drvar

Ko čuva prezime broz? Neobičan život Titovih naslednika intrigira javnost

Alo 25.05.2021
Nakon smrti čuvenog pretka pre četrdeset i jednu godinu, život Titovih potomaka se potpuno promenio. Iako je rođen 7. maja pre 129 godina, rođendan najvećeg sina jugoslovenskih naroda i narodnosti Josipa Broza Tita tokom njegove vladavine… »

Na današnji dan 1944. Dogodila se velika tragedija Nemci su bombardovali Drvar gde je boravio Tito: Jedva je izvukao živu…

Alo 25.05.2021
Nemačke vojne snage osmislile su akciju šifrovanog naziva "Konjićev skok" Foto: Alo/ilustracija Priču o 25. maju – Danu mladosti počinjemo događajem iz 1944. godine. Tito i Vrhovni štab boravili su u pećini iznad Drvara. Nemačke vojne snage… »

Počeo desant na Drvar

Veliki park 25.05.2021
U Srbiji je 1840 godine uveden javni poštanski saobraćaj otvaranjem prve pošte u Beogradu u zdanju na Kalemegdanu. Pošta je otpremana u unutrašnjost sredom i subotom. „Baltimore Patriot“ je 1844 godine objavio prvu vest koja je preneta… »

"Pomažemo našem narodu" Siniša Mali o pomoći iz Srbije za Kostajnicu, Nevesinje, Kozarsku Dubicu i Drvar

Blic 24.05.2021
Ministar finansija Srbije Siniša Mali rekao je danas na sastanku sa načelnicima opština Kostajnica, Nevesinje, Kozarska Dubica i Drvar da će Srbija pomoći tim lokalnim zajednicama da reše probleme sa tekućom likvidnošću, te im pružiti podršku… »

Ministar Mali u BiH: Pomažemo našem narodu kao što je predsednik Vučić i obećao (foto)

Kurir 24.05.2021
Ministar finansija Siniša Mali sastao se danas sa načelnicima četiri opštine u BiH i najavio da će im Srbija pomoći da reše probleme sa tekućom likvidnošću i pružiće im podršku "za neke važne razvojne projekte". "Sastanak sa načelnicima… »

Mali najavio važne razvojne projekte, radiće se u četiri opštine FOTO

B92 24.05.2021
Ministar finansija Siniša Mali najavio je pomoć stanovnicima nekoliko srpskih opština. Kako je poručio putem Instagrama, održan je sastanak sa načelnicima opština Kostajnica, Nevesinje, Kozarska Dubica i Drvar. "Pomažemo našem narodu u ovim… »

Upravo objavljeno Vučić pokrenuo veliku akciju, evo šta se dešava u Vladi Srbije

Alo 24.05.2021
Na zvaničnom profilu ministra finansija objavljene su fotografije i detalji sastanka. Ministar finansija Siniša Mali sastao se sa načelnicima opština Kostajnica, Nevesinje, Kozarska Dubica i Drvar kako bi se razmotrila pomoć Srbije narodu koji tamo… »

Izbeglima i raseljenima dodeljena sredstva za kupovinu kuća u Vojvodini

RTS 18.05.2021
Petnaest izbegličkih i raseljenih porodica dobilo je sredstva za kupovinu seoskih kuća u Vojvodini. Pomoć za stambeno zbrinjavanje dodeljuje Vlada Vojvodine, a ukupna vrednost ugovora je 15 miliona dinara. Bojana je izbegla iz Drvara tokom rata u… »

Brnabić: Srbija izdvaja 484 miliona evra za projekte u Republici Srpskoj

RTS 17.05.2021
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić rekla je u Istočnom Sarajevu da Srbija izdvaja 484 miliona evra za projekte u Republici Srpskoj. "U ovom trenutku kroz projekte HE 'Buk Bijela', potom auto-put Rača–Bijeljina, te aerodrom Trebinje, Srbija ulaže… »

Vučić najavio više od deset miliona evra pomoći za Kozarsku Dubicu, Kostajnicu, Nevesinje i Drvar

Danas 08.05.2021
Srbija i RS moraju da snaže jedna drugu i da dobro znaju šta se zbiva oko njih, poručio je Vučić Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas u Kozarskoj Dubici da će Srbija izdvojiti od 10 do 12 miliona evra da bi pomogla četiri opštine… »

Vremenska prognoza »

Drvar »
subota
Vedro
Vedro
15 ˚C
sreda
Vedro
Vedro
6˚ / 15˚
četvrtak
Povremeni pljuskovi
Povremeni pljuskovi
6˚ / 12˚

Vesti dana »