Drvar

Vulin u poseti Drvaru

Beta video 14.08.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin danas je posetio Drvar gde se sastao sa ministrom unutrašnjih poslova Republike Srpske Draganom Lukačem i predstavnicima pet srpskih povratničkih opština, Drvar, Glamoč, Bosansko… »

Vulin u Drvaru: Ako Federacija BiH nema mogućnost ili volju da brine o Srbima, Srbija će to činiti

RTS 14.08.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je u Drvaru da će politika Republike Srbije, dok god je vodi predsednik Aleksandar Vučić, biti očuvanje mira u regionu i pomoć svim Srbima bez obzira gde oni živeli. Nakon sastanka sa ministrom… »

Ministar Vulin u Drvaru Dok predsednik Aleksandar Vučić vodi Srbiju pomoć Srbima neće izostati

Alo 14.08.2021
Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Drvaru da će politika Republike Srbije, dok god je vodi predsednik Aleksandar Vučić, biti očuvanje mira u regionu i pomoć svim Srbima bez obzira gde oni živeli. Nakon sastanka sa… »

Ministri Vulin i Lukač na paraglajding takmičenju „Desant na Drvar“

Alo 14.08.2021
Ministri unutrašnjih poslova Republike Srbije i Republike Srpske Aleksandar Vulin i Dragan Lukač prisustvovali su danas u Drvaru paraglajding takmičenju „Desant na Drvar“, na kome učestvuje oko 50 pilota paraglajdera iz Srbije, Bosne i… »

Ministar MUP u Drvaru Vulin: Dok predsednik Aleksandar Vučić vodi Srbiju, pomoć Srbima neće izostati (foto)

Kurir 14.08.2021
BEOGRAD - Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin poručio je danas u Drvaru da će politika Republike Srbije, dok god je vodi predsednik Aleksandar Vučić, biti očuvanje mira u regionu i pomoć svim Srbima bez obzira gde oni živeli. Nakon… »

Tragedija: Nakon sanacije požara pronađeno telo stradalog muškarca u Drvaru

Blic 13.08.2021
Zoran Trninić (63) smrtno je stradao u požaru u porodičnoj kući u Drvar selu nadomak Drvara, potvrdio je Srni portparol MUP-a Livanjskog kantona Ivica Vrdoljak. Vrdoljak je dodao da je nakon sanacije požara pronađeno telo stradalog u njegovoj… »

Stefanović odgovorio veselinoviću: On isključivo služi da ispunjava naloge Dragana Đilasa

Večernje novosti 27.07.2021
Foto Ministarstvo odbrane - Kao neko ko služi isključivo da ispunjava naloge Dragana Đilasa i njegove tajkunske mašinerije, Janko Veselinović, iz nekakvog nepostojećeg pokreta, ne može da uvredi nijednog ozbiljnog čoveka, pa ni mene, ali ne mogu… »

Jugović: Opoziciju ne zanima položaj Srba u susednim državama

Danas 27.07.2021
„Nebojša Stefanović predstavnik je Vlade Republike Srbije koji je, pre nego što će posetiti Drvar, Srbiju predstavljao u srdačnim susretima i konstruktivnim razgovorima sa ministrom odbrane Velike Britanije, sa ministrom odbrane Ruske Federacije… »

Stefanović na obeležavanju Dana Opštine Drvar

Politika 27.07.2021
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je večeras svečanoj akademiji povodom Dana Opštine Drvar, 27. jula, i 80. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu… »

Stefanović na obeležavanju Dana opštine Drvar

Beta video 27.07.2021
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je danas svečanoj akademiji povodom Dana opštine Drvar i 80. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu… »

Vremenska prognoza »

Drvar »
subota
Vedro
Vedro
23 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
7˚ / 17˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
4˚ / 17˚

Vesti dana »