Drvar

Jak sneg zaustavio saobraćaj: Promena vremena i snažne padavine dovele do zastoja na Oštrelju

Večernje novosti 06.04.2021
PROMENA vremena uzrokovala je snežne padavine i niske temperature u Bosni i Hercegovini. Na putu Bosanski Petrovac - Drvar na prevoju Oštrelj snežne padavine su usporile, a na nekim delovima i zaustavile saobraćaj. (RTRS)… »

Korona odnela jednu opštinu! Koliko je pandemija kovida 19 u prošloj godini pogoršala demografsku sliku Srpske

Večernje novosti 03.04.2021
EPIDEMIJA virusa korona odnela je za godinu dana u Republici Srpskoj oko 3.000 života. Kada se zna da u Srpskoj ima čak 12 opština sa manje od tri hiljade stanovnika, onda se jasno vidi da je korona za godinu dana "odnela" jednu opštinu u Srpskoj! Na… »

U Drvaru uklonjen nelegalni tekstilni otpad iz Italije

Slobodna Evropa 29.03.2021
U Drvaru, općini na zapadu Bosne i Hercegovine, u ponedeljak 29. marta uklonjen je nelegalno deponovani tekstilni otpad iz Italije, potvrdila je za Radio Slobodna Evropa (RSE) Živana Sabljić, članica neformalne grupe građana okupljene oki inicijative… »

"Novac za budžetsku konsolidaciju" Vlada Srbije za Drvar obezbedila više od 534.000 evra

Blic 25.03.2021
Vlada Srbije odlučila je da sa 62,8 miliona dinara (534.760 evra) finansijski pomogne opštinu Drvar u BiH, navedeno je u rešenju objavljenom u Službenom glasniku Srbije. Sredstva se vode kao ostale donacije i transferi, a o realizaciji rešenja Vlade… »

Srbija opredelila finansijsku pomoć za opštinu Drvar

RTV 25.03.2021
BEOGRAD/DRVAR - Vlada Srbije odlučila je da sa 62,8 miliona dinara finansijski pomogne opštinu Drvar u Bosni i Hercegovini, navodi se u rešenju objavljenom u Službenom glasniku. Novac je iz sredstava tekuće budžetske rezerve a na ime podrške Drvaru… »

Srbija opredelila finansijsku pomoć za opštinu Drvar

Dnevnik 25.03.2021
BEOGRAD/DRVAR: Vlada Srbije odlučila je da sa 62,8 miliona dinara finansijski pomogne opštinu Drvar u Bosni i Hercegovini, navodi se u rešenju objavljenom u Službenom glasniku. Novac je iz sredstava tekuće budžetske rezerve a na ime podrške Drvaru… »

Pokazatelj razvoja i solidarnosti: Srbija opredelila finansijsku pomoć za opštinu Drvar i Republici Srpskoj

Srbija danas 25.03.2021
Vlada Srbije dolena je odluku da finasijski pomogne opštinu u susednoj Republici Srpskoj. Vlada Srbije odlučila je da sa 62,8 miliona dinara finansijski pomogne opštinu Drvar u Bosni i Hercegovini, navodi se u rešenju objavljenom u Službenom… »

Pomoć Srbije povratničkim opštinama u BiH – za Drvar više od pola miliona evra

Sputnik 20.03.2021
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković rekao je nakon sastanka u Drvaru sa predstavnicima srpskih povratničkih opština u Federaciji BiH, da će opština Drvar od države Srbije dobiti pomoć od 530.000 evra. Kako je naveo, novac je namenjen… »

Selaković u Drvaru: Srbija će nastaviti da pomaže sunarodnike

Politika 18.03.2021
DRVAR - Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković obišao je danas Drvar gde se sastao sa načelnicima opština Drvar, Glamoč, Bosansko Grahovo i Istočni Drvar i predsednikom Skupštine opštine Bosanski Petrovac, nakon čega je poručio da će Srbija… »

Selaković u Drvaru: Za konsolidaciju budžeta opštine Srbija donira 530.000 evra

Blic 18.03.2021
Ministar spoljnih poslova Srbije Nikola Selaković rekao je da će opština Drvar od države Srbije dobiti pomoć od 530.000 evra. - Ovaj put novac je namenjen za budžetsku konsolidaciju – naglasio je Selaković u izjavi za medije nakon sastanka u… »

Vremenska prognoza »

Drvar »
subota
Vedro
Vedro
22 ˚C
utorak
Delimično oblačno
Delimično oblačno
6˚ / 17˚
sreda
Delimično oblačno
Delimično oblačno
5˚ / 16˚

Vesti dana »