Drvar

Jugović: Opoziciju ne zanima položaj Srba u susednim državama

Danas 27.07.2021
„Nebojša Stefanović predstavnik je Vlade Republike Srbije koji je, pre nego što će posetiti Drvar, Srbiju predstavljao u srdačnim susretima i konstruktivnim razgovorima sa ministrom odbrane Velike Britanije, sa ministrom odbrane Ruske Federacije… »

Stefanović na obeležavanju Dana Opštine Drvar

Politika 27.07.2021
Potpredsednik Vlade Srbije i ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je večeras svečanoj akademiji povodom Dana Opštine Drvar, 27. jula, i 80. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu… »

Stefanović na obeležavanju Dana opštine Drvar

Beta video 27.07.2021
BEOGRAD - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane Nebojša Stefanović prisustvovao je danas svečanoj akademiji povodom Dana opštine Drvar i 80. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu… »

Stefanović: Nema mnogo gradova i naroda u svetu sa takvom tradicijom i istorijom kakvu ima Drvar

Beta video 27.07.2021
BEOGRAD - Ministar odbrane Nebojša Stefanović je istakao da je velika čast biti u Drvaru povodom tako značajnog jubileja, jer nema mnogo gradova i naroda u svetu sa takvom tradicijom i istorijom. Beta/MOD… »

Janko Veselinović: Nebojša Stefanović nanosi štetu Srbima u regionu

Danas 27.07.2021
On je sramota za Srbiju i svojom posetom Srbima u regionu nanosi štetu. Kao što to čini konstantno režim Aleksandra Vučića, kaže za Danasov portal Janko Veselinović, lider Pokreta za preokret. Naš sagovornik tako komentariše prisustvo ministra… »

Stefanović u Drvaru: Dan opštine je početak borbe protiv fašizma

RTV 27.07.2021
DRVAR - Potpredsednik Vlade i ministar odbrane dr Nebojša Stefanović prisustvovao je večeras svečanoj akademiji povodom Dana opštine Drvar i 80. godišnjice ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu… »

Ministar Stefanović u Drvaru na proslavi 80. godišnjice Ustanka naroda BiH protiv fašizma

Danas 26.07.2021
Ministar odbrane Srbije, Nebojša Stefanović, prisustvovao je večeras svečanosri povodom Dana Opštine Drvar i 80. godišnjice Ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu. Kako je saopštilo njegovo… »

Nije smešno

Danas 26.07.2021
Dobro veče. Vulin bi se šalio da ume. Ali sve fore prosuo je sa tetkom iz Kanade, pa mu sad nije ostala baš nijedna za Miljkovića i Belivuka. A i u pravu je ministar unutrašnjih poslova…ništa nije za šalu – kad su u pitanju ovakvi unutrašnji… »

Nebojša Stefanović u Drvaru: Srbija se bori da naš narod svuda živi bolje

N1 Info 26.07.2021
Ministar odbrane Srbije Nebojša Stefanović prisustvovao je u ponedeljak uveče svečanosti povodom Dana Opštine Drvar i 80. godišnjice Ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu. Kako je saopštilo… »

Ministar odbrane Srbije u Drvaru na proslavi 80. godišnjice Ustanka naroda BiH protiv fašizma

Beta 26.07.2021
Ministar odbrane Srbije, Nebojša Stefanović, prisustvovao je večeras svečanosri povodom Dana Opštine Drvar i 80. godišnjice Ustanka naroda Bosne i Hercegovine protiv fašizma, koji je počeo upravo u tom gradu. Kako je saopštilo njegovo… »

Vremenska prognoza »

Drvar »
subota
Oblačno
Oblačno
2 ˚C
nedelja
Vedro
Vedro
2˚ / 14˚
ponedeljak
Vedro
Vedro
5˚ / 15˚

Vesti dana »