Emir Kusturica

"Svi su pevali - Božja ruka je rođena" VIDEO

B92 25.11.2020
O životu jednog od najvećih fudbalera u istoriji sporta Dijega Armanda Maradone mogla bi da se napiše knjiga. Umesto toga, Emir Kusturica je snimio film, a sam Maradona je odlučio da u njemu pretoči svoj život u pesmu. "Rodio sam se u faveli, bila… »

Kusturica skrhan zbog smrti Maradone: "Za takav život bila su potrebna dva srca, a ne samo jedno"

Telegraf 25.11.2020
- Nije se najbolje snalazio izvan fudbalskog terena i često je prolazio kroz teške periode - rekao je Kusturica. Legendarni fudbaler Dijego Armando Maradona, preminuo je danas, 25. novembra, nakon srčanog udara, a proslavljeni režiser Emir Kusturica… »

Kusturica o Maradoni: Utehe nema, za takav život bila su potrebna dva srca

Radio 021 25.11.2020
Režiser Emir Kusturica, koji je snimio film "Dijego Maradona", izrazio je tugu zbog smrti svog argentinskog prijatelja i jednog od najvećih fudbalera svih vremena, koji je danas umro od srčanog udara. "Nije se najbolje snalazio izvan fudbalskog terena… »

Kusturica o Maradoni: Za takav život malo je jedno srce

RTS 25.11.2020
Biće bržih igrača, biće boljih golgetera, ali ćemo teško gledati fudbalera kojeg ćemo toliko voleti, izjavio je povodom smrti Dijega Armanda Maradone filmski režiser Emir Kusturica, Maradonin dugogodišnji prijatelj koji je snimio i dokumentarni… »

Kusturica skrhan zbog smrti Maradone: „Za takav život bila su potrebna dva srca, a ne samo jedno“ (FOTO)

Vesti online 25.11.2020
Režiser Emir Kusturica, koji je snimio film „Dijego Maradona“, izrazio je tugu zbog smrti svog argentinskog prijatelja i jednog od najvećih fudbalera svih vremena, koji je u sredu umro od srčanog udara. – Nije se najbolje snalazio izvan… »

“Neobuzdan, neukrotiv, jedini je on bio gori od mene”

Nova 25.11.2020
Reditelja Emir Kusturica družio se sa Dijegom Armandom Maradonom i o njemu je 2008. snimio dokumentarni film "Maradona". Našem Milojku Božoviću govorio je prijatelju kojeg je izgubio. “Ja ga pamtim po nečemu što sam pretpostavljao ranije da su to… »

Kusturica o Maradoni: Za takav život bila su potrebna dva srca

N1 Info 25.11.2020
Režiser Emir Kusturica, koji je snimio film "Dijego Maradona", izrazio je tugu zbog smrti svog argentinskog prijatelja i jednog od najvećih fudbalera svih vremena, koji je u sredu umro od srčanog udara. "Nije se najbolje snalazio izvan fudbalskog… »

Emir Kusturica skrhan zbog smrti Maradone: "Nije se najbolje snalazio izvan fudbalskog terena i često je prolazio kroz…

Alo 25.11.2020
Dijego Armando Maradona je preminuo u 61. godini od posledica srčanog udara. Emir Kusturica, najbolji režiser sa prostora SFRJ, bio je veliki prijatelj sa danas . Proslavljeni režiser se oprostio od Maradone veoma emotivnim rečima. Ko je po Vama… »

Ovako je Maradona zapevao pesmu "Božja ruka" i oduševio sve prisutne! (video)

Alo 25.11.2020
Emir Kusturica, proslavljeni režiser, snimio je dokumentarni film o Dijegu Armandu Maradoni koji je danas preminuo u 60. godini. Za sve poštovaoce Dijegovog lika, dela i umeća, biće zanimljiv deo iz tog filma, kada je sam izašao na binu, popraćen… »

Kusturica tužan zbog smrti prijatelja: Dijegova i moja povezanost prevazilazi odnos režisera i glumca

Srbija danas 25.11.2020
Maradona je jedan od likova sa kojima se završava 20. vek. Emir Kusturica, veliki prijatelj Dijega Armanda Maradone, danas je teško podneo vest da je preminuo jedan od najboljih fudbalera sveta. Maradona je danas preminuo u 61. godini, a ceo fudbalski… »

Vesti dana »