Emir Kusturica

Kusturica: Amfilohije Hristo Radović gledao je dalje nego njegov narod

Sputnik 30.10.2020
Emir Kusturica oglasio se povodom vesti o upokojenju mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija Radovića. Na portalu Iskra objavljeno je saopštenje, koje prenosimo u celosti. Upokojio se mitropolit Amfilohije Radović i sigurno počiva u miru. Otac i… »

Bio je poput munje nebeske, izabrao put žrtvovanja: Potresne reči Kusturice blaženopočivšem mitropolitu Amfilohiju

Pravda 30.10.2020
Režiser Emir Kusturica se danas oprostio od blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija Radovića, rekavši da je on vratio nadu narodu koji je stajao na ivici ambisa. Reči Emira Kusturice prenosimo u celosti: Upokojio se mitropolit Amfilohije Radović i… »

"Vratio je nadu narodu koji je uklješten među svetovima i nedelima sunarodnika stajao na ivici ambisa"

Alo 30.10.2020
Režiser Emir Kusturica se danas oprostio od blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija Radovića, rekavši da je on vratio nadu narodu koji je stajao na ivici ambisa. Reči Emira Kusturice prenosimo u celosti: Upokojio se mitropolit Amfilohije Radović i… »

"Delovao je poput munje nebeske" Kusturica se oprostio od upokojenog mitropolita Amfilohija rečima koje tope srce

Srbija danas 30.10.2020
Kusturica ističe da je mitropolit Amfilohije Radović vratio nadu narodu koji je stajao na ivici ambisa. Reči Emira Kusturice prenosimo u celosti: Upokojio se mitropolit Amfilohije Radović i sigurno počiva u miru. Otac i majka dali su mu ime Risto… »

Bio je poput munje nebeske, izabrao put žrtvovanja: Potresne reči Emira Kusturice blaženopočivšem mitropolitu Amfilohiju

Večernje novosti 30.10.2020
REŽISER Emir Kusturica se danas oprostio od blaženopočivšeg mitropolita Amfilohija Radovića, rekavši da je on vratio nadu narodu koji je stajao na ivici ambisa. Reči Emira Kusturice prenosimo u celosti: Upokojio se mitropolit Amfilohije Radović i… »

Kad bih bio Maradona! Slavni Kusturica je bio toliko fasciniran zlatnim dečakom da je igraču veka posvetio jedinstveni Film…

Kurir 30.10.2020
Na današnji dan, 30. oktobra 1960. godine, rođen je po mnogima najbolji fudbaler svih vremena - legendarni Argentinac Dijego Armando Maradona. Mnogi ga dižu u nebesa, drugi ne mogu da shvate njegove poroke i samouništavanje, ali svi se slažu u jednom… »

Ohrabrujuće video poruke za srpske zatvorenike

Politika 26.10.2020
Osuđenicima su podršku uputili košarkaški trener Dušan Vujošević, reditelj Emir Kusturica, glumci Svetozar Cvetković i Rade Šerbedžija, muzičar Rambo Amadeus, psihijatar i psihoterapeut dr Zoran Ilić. Poslednjih meseci većina nas osetila je… »

Lejla Kusturica: Cilj MHE je bogaćenje bogatih investitora

Nova 26.10.2020
Meštani i aktivisti sela gde je gradnja minihidroelektrana završena svedoče uništenju vodnih tokova od kojih zavise njihovi životi. Pravna bitka ukazuje na niz neregularnosti u procesu izdavanja dozvola, što pokazuje da je reč o… »

Vlada Republike Srpske preuzima "Andrićgrad" od Kusturice?

Srbija danas 23.10.2020
Vlada RS dala je pre pet dana saglasnost na predlog ugovora o ustupanju i prenosu udela u privrednom društvu "Andrićgrad" Višegrad. "Prema ugovoru Vlada Srpske biće upisana u strukturu vlasništva privrednog društva 'Andrićgrad' sa 63,68 odsto… »

Kusturica i ŠERBEDžIJA za zatvorenike: Svim zavodima u Srbiji prosleđen dokumentarac sa porukama podrške

Večernje novosti 23.10.2020
POZNATI umetnici, kao što su Emir Kusturica, Rade Šerbedžija, Rambo Amadeus i drugi, uputili su putem dokumentarnog filma poruke podrške osuđenicima, ali i svim drugim ljudima tokom trajanja epidemije korone, saopštilo je Ministarstvo pravde. U… »

Vesti dana »

Jokić nakon poraza: Dobra košarka

B92 pre 39 minutajoš 18 povezanih

Pompeo: Rusija da odmah pusti Navaljnog

Dnevnik pre 3 satajoš 15 povezanih

Strah u Vašingtonu

B92 pre 39 minutajoš 14 povezanih