Emir Kusturica

Festival "Kustendorf" Emira Kusturice počinje danas

B92 22.01.2021
Međunarodni filmski i muzički festival "Kustendorf" osnivača Emira Kusturice, 14. put će početi danas na Mećavniku i trajaće do 25. januara onlajn, a moći će da se prati preko digitalne platforme na veb adresi "kustendorf.online". Festival će… »

Počinje filmski i muzički festival kustendorf: Prvi dan u znaku Fej Danavej i Andreja Končalovskog

Kurir 22.01.2021
Četrnaesti Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf počinje večeras i trajaće do 25. januara, a otvoriće ga ministarka kulture Maja Gojković i reditelj Emir Kusturica. Program počinje u 18 sati, a može se pratiti preko digitalne… »

Poslastica Kustendorfa: Razgovor Kusturice i Končalovskog

Nova 21.01.2021
Četrnaesti Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf počinje sutra i trajaće do 25. januara 2021. godine, saopštili su organizatori. Prva poslastica manifestacije, koja ove godine ide onlajn, biće razgovor dvojice velikana svetskog filma -… »

Festival “Kustendorf” Emira Kusturice počinje sutra

Dnevnik 21.01.2021
MEĆAVNIK: Međunarodni filmski i muzički festival “Kustendorf “ sa Mećavnika, osnivača Emira Kusturice, 14. put će početi sutra i trajaće do 25. januara onlajn, a moći će da se prati preko digitalne platforme na veb adresi… »

Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf od 22. do 25. januara

Danas 21.01.2021
Četrnaesti Međunarodni filmski i muzički festival Kustendorf počinje sutra i trajaće do 25. januara, a ove godine održava se onlajn i moći će da se prati preko digitalne platforme, na veb adresi „kustendorf.online“. Festival će sutra otvoriti… »

Želim da se vakcinišem: Kusturica najavio da će primiti rusku vakcinu protiv korone

Večernje novosti 19.01.2021
SRPSKI režiser Emir Kusturica izrazio je zainteresovanost za rusku vakcinu protiv korone „Sputnjik Ve“ (Sputnik V). - Želim (da se vakcinišem) „Sputnjikom Ve“ (Sputnik V), jer je to klasična vakcina. Mislim da je ruska vakcina najbolja - rekao… »

Kusturica najavio da će primiti rusku vakcinu protiv korone

Sputnik 19.01.2021
Srpski režiser Emir Kusturica izrazio je zainteresovanost za rusku vakcinu protiv korone „Sputnjik Ve“ (Sputnik V). „Želim (da se vakcinišem) „Sputnjikom Ve“ (Sputnik V), jer je to klasična vakcina. Mislim da je ruska vakcina najbolja“… »

Kustendorf se 2021. Održava onlajn! Miki Manojlović bira najbolje filmove, a kusturica predstavlja svoju mini-seriju!

Kurir 16.01.2021
Četrnaesti filmski i muzički festival Kustendorf biće održan od 22. januara do 25. januara, saopštili su organizatori. Zbog zdravstvene situacije u svetu, festival neće biti održan na Mećavniku kao do sada, već će moći da se prati isključivo… »

Milica i Vuk nerazdvojni: Otkrivamo! Evo šta sve rade daleko od gradske vreve: "Glumac se prilično razume u ovo"

Blic 12.01.2021
Kako saznajemo, Pavlovićeva je na odmor stigla sa prijateljima, a Kostić, koji se odomaćio u kompleksu Kusturice, uveliko je boravio u jednom od apartmana. Pevačica Milica Pavlović uživa na Mokroj Gori, gde joj, pored ostalih, društvo pravi glumac… »

Planinare, šetaju i uživaju u kulinarstvu: Pavlovićeva, Vuk Kostić i poznati trubač udaljili se od buke, našli svoj mir…

Kurir 12.01.2021
Pevačica Milica Pavlović uživa na Mokroj Gori, gde joj, pored ostalih, društvo pravi glumac Vuk Kostić. Prema rečima izvora, veselo društvo već danima uživa u planinarenju i obilasku prirodnog rezervata, ali i hrani i piću koje nudi smeštaj u… »

Vesti dana »