Emir Kusturica

Emir Kusturica o izborima u Banjaluci: Nije sudnji dan kao što priželjkuju agenti globalizma!

Pravda 16.11.2020
Povodom toga što je stranka SNSD, Milorada Dodika izgubila mesto gradonačelnika na izborima u Banjaluci oglasio se za domaće medije slavni reditelj Emir Kusturica. Izjavu Emira Kusturice u celosti: „U trenutku kada se politički uticaj Dodika u… »

Emir Kusturica o izborima u Banjaluci: Nije sudnji dan kao što priželjkuju agenti globalizma

Sputnik 16.11.2020
Povodom toga što je stranka SNSD, Milorada Dodika izgubila mesto gradonačelnika na izborima u Banjaluci oglasio se za Sputnjik slavni reditelj Emir Kusturica. Izjavu Emira Kusturica prenosimo u celosti: „U trenutku kada se politički uticaj Dodika u… »

Emir Kusturica piše novu knjigu: Nije prestao da se nada da će jednog dana režirati "zločin i kaznu"

Blic 15.11.2020
Slavni jugoslovensko-srpski filmski reditelj Emir Kusturica, koji je svojim velikim stvaralaštvom osvojio svet, okitio se najvećim priznanjima i doneo neizmeran ugled našoj kulturi - piše novu knjigu. Kusturica je dosad objavio tri knjige. Treća… »

Emir Kusturica objavio novi film na internetu VIDEO

B92 15.11.2020
Reditelj Emir Kusturica snimio je kratki film "Junaci našeg vremena", koji je objavljen na društvenim mrežama i Jutjubu. U opisu kratkog filma reditelja navodi se da je "u sumrak ljudskosti, osvanula nada da nije sve ugašeno i zatrto". "To pokazuju… »

“Junaci našeg vremena” – Kusturica objavio film na internetu

Nova 15.11.2020
Reditelj Emir Kusturica snimio je kratki film "Junaci našeg vremena", koji je objavljen na društvenim mrežama i Jutjubu. U obrazloženju kratkog filma reditelja navodi se da je “u sumrak ljudskosti, osvanula nada da nije sve ugašeno i zatrto” i… »

Ekskluzivno: Pogledajte novi kratki film Emira Kusturice /video/

Sputnik 14.11.2020
Naš proslavljeni reditelj Emir Kusturica snimio je kratki film „Junaci našeg vremena“, koji je objavljen na društvenim mrežama. „U sumrak ljudskosti, osvanula je nada da nije sve ugašeno i zatrto. To pokazuju pojedinci skućeni po nekim… »

Pogledajte: Novi kratki film Emira Kusturice „Junaci našeg vremena“ (video)

Večernje novosti 14.11.2020
NAŠ proslavljeni reditelj Emir Kusturica snimio je kratki film „Junaci našeg vremena“, koji je objavljen na društvenim mrežama. - U sumrak ljudskosti, osvanula je nada da nije sve ugašeno i zatrto. To pokazuju pojedinci skućeni po nekim… »

Radmila, povikao Kusturica! ’oće li nam doteć krompira za zimu? Rada je nova Profina junakinja jer je njena sudbina za film…

Kurir 14.11.2020
Emir Kusturica snimio je kratki film "Junaci našeg vremena". I dok, po stihovima mnogih pesnika, svi tvrde da traže čoveka svećom, Emir Kusturica je u svom okruženju našao ljude i ne obasjava ih svećom, već reflektorima kako bi dokazao šta znači… »

Ja sam običan čovek, imam dar koji nisam izneverio! Na godišnjicu smrti glumca Petra Kralja ćerka se oglasila jednom…

Kurir 10.11.2020
Slavni glumac Petar Kralj preminuo je 10. novembra 2011. u Beogradu, a njegova ćerka, Milica Kralj, na godišnjicu smrti oca se oglasila na Tviteru i citirala njegove reči. “Ja sam običan čovek. Bog mi je samo dao mogućnost da uz pomoć dobrih… »

Bori: Materić, Mandić i Kusturica veoma su važni za moj rad

Nova 08.11.2020
Beograd je veoma važan za moju karijeru i svaki put kad dođem dogodi mi se nešto važno za moj rad, kaže francuski koreograf Orelijan Bori, čiji je komad “Pepeo”, nastao u saradnji sa indijskom igračicom Šantalom Šivalingapom, izveden… »

Vesti dana »