Farma

Srbobranski ekolozi odlučni da zaštite Krivaju

Dnevnik 29.02.2020
SRBOBRAN: Ekološki pokret Srbobran objavio je da preduzima akciju zatrpavanja ulaza i izlaza tečnog svinjskog stajnjaka kod farme svinja na subotičkom putu, koja ugrožava reku Krivaju. Aktivisti ove organizacije su preduzeli akciju u saradnji sa… »

Meštani Srbobrana spasili reku Krivaju: Inspekcija zabranila dalje ispuštanje otrova

Telegraf 28.02.2020
Ukoliko se nastavi sa ugrožavanjem poljoprivrednog zemljišta ili pusti stajnjak u Krivaju direktno kroz cevi, protiv zagađivača će biti podnete krivične prijave. Ekolozi u Srbobranu nastavili su bitku za zaštitu reke Krivaje od zagađenja tečnim… »

Domaći sirevi stigli na tržište 14 zemalja: Izvoz prvi put premašio 100 miliona KM

Blic 28.02.2020
Sektor mlekarstva u BiH lane je zabeležio rekordnu vrednost izvoza od 106,6 miliona KM, što je za 17,9 miliona KM ili 20 odsto više u odnosu na prethodnu godinu. Količinski posmatrano, imamo suficit u razmeni od gotovo 6.855 tona, ali vrednosno smo… »

“Iznenađen sam i tužan…”: Kluni, zaštitno lice Nespresa, odgovorio na optužbe o dečjem radu na plantažama kafe

Nedeljnik 28.02.2020
Foto Profimedia Glumac Džordž Kluni odgovorio je na tvrdnje da kompanija Nespreso, čiji je zaštitno lice, kupuje kafu sa farmi na kojima rade deca. Pedesetosmogodišnji glumac kazao je da je “iznenađen i tužan” zbog optužbi protiv te kompanije… »

Džordž Kluni, zaštitno lice Nespressa, odgovorio na optužbe o dečjem radu

N1 Info 28.02.2020
Glumac Džordž Kluni odgovorio je na tvrdnje da kompanija Nespresso, čiji je zaštitno lice, kupuje kafu sa farmi na kojima rade deca. Pedesetosmogodišnji glumac kazao je da je "iznenađen i tužan" zbog optužbi protiv te kompanije. Britanski… »

Sa Raškom Katićem o košarci, poljoprivredi i životu: Hoću da mi deca jedu pravu hranu, naši mladi igrači danas misle da…

Mozzart sport 28.02.2020
Nekadašnji reprezentativac Srbije za MOZZART Sport pričao o životu posle okončanja profesionalne igračke karijere, uzgajanju voća i povrća za ličnu upotrebu, uzgajanju domaćih životinja, poslu sa borovnicama, ali i ostanku u košarakškim vodama… »

Isključenja struje za petak, 28. februar

Dnevnik 27.02.2020
Zbog održavanja mreže, u petak struju neće imati: NOVI SAD: Naselje Vrbak, Bare i FARMA PRODANOVIĆ od 09.00 do 12.00 Zlatne grede 17-39 od 08.30 do 11.30 KOVILj: Deo ulice Vojvođanskih brigada 44-79A, Sonje Marinković 1-63 od 08.30 do 10.00 Deo… »

Šumadija se može pokrenuti: Kragujevčanin piše priručnik za rad u poljoprivredi u državnim preduzećima!

Kurir 27.02.2020
Vojislav Lazović na osnovu rada u državnim preduzećima i iskustva primenjenim u 47 šumadijskih sela piše priručnik za rad u poljoprivredi. Uzgajanje povrća u plastenicima i staklenicima, farme svinja i živine, gajenje pšenice i kukuruza može… »

Oskarovac u centru skandala: Firma za koju radi optužena za izrabljivanje dece

B92 27.02.2020
Lozana -- Kompanija Nespreso optužena je da je za izrabljivanje dece na farmama u Gvatemali kod šest dobavljača ovog brenda. Oskarovac i zaštitno lice brenda Džordž Kluni rekao je, osvrnuvši se na ove optužbe, da Nespreso još uvek "ima posla koji… »

Propala joj je veza sa Nemanjom, bila je sa oženjenim, a sada svi bruje da voli sportistu! Srpska pevačica se ne smiruje

Blic 26.02.2020
O vezi pevačice Milene Ćeranić i njenog kolege Nemanje Stevanovića naširoko se pisalo i pričalo, pogotovo tokom njihovog učestovovanja u rijalitiju "Farma", a javnost dobro pamti njeno zbližavanje sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem… »

Vesti dana »