Farma

Milan Popović kupio plac u Istri: Gradi vile s pogledom na Brione

Telegraf pre 21 dan
Niče niz luksuznih vila, pišu regionalni mediji. Preduzetnik Milan Popović kupio je atraktivno zemljište u Fažani, pišu regionalni mediji. Zemljište je navodno kupio za 400 evra po kivadratnom metru. Plan Popovića i grupe investitora koji su su… »

Vratio se na selo kako bi ostvario dečački san: Brkine krave su najveće mazulje

Telegraf pre 21 dan
Oduvek je voleo životinje, pogotovu krave, pa je odlučio da im posveti svoj život. Brkati farmer, kako sebe naziva na društvenim mrežama, od ranog detinjstva gaji posebna osećanja prema kravama. Ali, život ga je naveo da se preseli u grad kako bi… »

Uz podsticaje i pašnjak uzgojili 500 angusa

Dnevnik pre 22 dana
SRPSKI KRSTUR: Sertifikat „Farma dobre poljoprivredne prakse“ Proizvodne grupe odgajivača tovnih rasa goveda Udruženja „Agroprofit“ iz Novog Sada uručen je reprodukcionom centru goveda mesnate rase angus u vlasništvu Mladena Jančića i… »

Ovakav sendvič još niste probali: Najskuplji je na svetu i pravi se samo u ovoj zemlji

Telegraf pre 22 dana
Ideja dolazi od Muneharua Ozakija, koji je sredinom 1980-ih, sa svega 24 godine, preuzeo ranč svog oca sa 100 grla. Čak i u Njujorku, gradu poznatom po vrhunskoj govedini, ne može se naći ovako slastan specijalitet. On dolazi iz Japana, a reč je o… »

Mnogi od nas tuda ni kolima ne bi prošli, a on na monociklu raznosi jaja

Telegraf pre 23 dana
Dečak iz Salvadora neobičnim prevoznim sredstvom pomaže porodični biznis. Jedanaestogodišnji dečak pomaže u poslu svojih roditelja isporučujući kartone sa jajima na monociklu koji mu je otac kupio. Porodica Karlosa Gevare ima malu farmu… »

Nezamisliva bilo kakva trpeza bez njega: Recept prenose sa kolena na koleno, sad žele da brendiraju sir zarac

Blic pre 24 dana
Opština Lopare, u okviru Projekta razvoja tržišne poljoprivrede “Farma dva”, započela je proces brendiranja čuvenog majevičkog sira “zarac”. U osnivanju je i zadruga koja bi povezala individualne proizvođače i omogućila im siguran plasman… »

Tri primera iz srpske univerzitetske „Farme“

Danas pre 24 dana
Poduži je spisak događaja u srpskom visokom školstvu koji trenutno privlače medijsku pažnju, kao da je reč o delu estrade, politike ili sumnjivog biznisa, a ne o sektoru obrazovanja i nauke. Ili se to više u Srbiji ne može odvojiti? A kao da je… »

Benjamin (14) iz bačke Topole 3 godine je odvajao od džeparca: Nije hteo ni igrice, ni skupe telefone već samo magarca Šucu…

Kurir pre 24 dana
Prema Benjaminu, izraz glup si k’o magarac koriste samo oni koji nikada nisu ni prišli ovoj životinji. BANATSKA TOPOLA - Četrnaestogodišnjak Benjamin iz Banatske Topole kod Kikinde, ostvario je neobičnu želju i kupio od svog džeparca, ni manje… »

Danska će ubiti oko milion kuna zaraženih koronom

Dnevnik pre 24 dana
KOPENHAGEN: Danska će usmrtiti oko milion kuna nakon što je utvrđeno da postoji zaraza korona virusom na farmama koje ih uzgajaju zbog krzna, saopštile su vlasti. Ta nordijska zemlja koja je najveći svetski proizvođač nerca, i prethodno je ubijala… »

Kraljica silikona više ne izgleda ovako: Starleta koja je šokirala Srbiju sada izgleda potpuno drugačije! (foto)

Mondo pre 24 dana
Dobro, silikoni su i dalje tu, ali... Dobro, silikoni su i dalje tu, ali... Pre nekoliko godina javnost je šokirano zurila u slike "prenapumpane" crne koja se na društvenim mrežama hvalila slikama uvećanih usana i grudi. Internet popularnost ju je… »

Vesti dana »