Farma

Turisti vole srpsku tradiciju: "Zornića kuća", jedan od najlepših turističkih kompleksa u Srbiji, sve više mami domaće i…

Večernje novosti 05.03.2020
Nastali na mestu gde se nekada nalazila farma krava, ovaca i koza. NAŠ početak je bio u maju 2008. godine. Pre toga, na imanju se nalazila farma krava, ovaca i koza, koju smo brat i ja osnovali nekoliko godina ranije. Obilazeći ovakva imanja po Evropi… »

U zračnom napadu u Idlibu poginulo 16 civila

RTV Novi Pazar 05.03.2020
U napadu na farmu u Ma’arrat Misrinu, u sirijskom Idlibu, za kojeg opozicijski opservatorij za zračni prostor tvrdi da su izvele ruske snage, poginulo je 16 civila. Opservatorij navodi kako je napad izveden tokom noći. Pripadnici Civilne zaštite… »

Majka iz pakla: Nasmrt izbola dete (3), iskasapila bebu i ostavila je da iskrvari, a onda pokušala da presudi sebi

Kurir 05.03.2020
Muškarac iz Severne Irske pozvao je policiju nakon što je njegova žena Fiona nasmrt izbola njihovo trogodišnje dete i ostavila je njihovu bebu da iskrvari. Medicinska setra Fiona Magovan (30) se trenutno nalazi u bolnici gde je pod policijskim… »

Aleksić: Pozivam građane u bojkot lažnih izbora, to je najbrži put ka promenama

Novi magazin 04.03.2020
Potpredsednik Narodne stranke i poslanik Miroslav Aleksić pozvao je danas sve građane Srbije da bojkotuju "lažne izbore" 26. aprila i da time jasno pokažu da ne podržavaju dalje uništavanje Srbije koje, kako je rekao, "u prethodnih osam godina… »

Medicinska sestra ubila sina (3), bebu iskasapila, pa digla ruku na sebe: "Šok, bila je divna žena"

Telegraf 04.03.2020
Policija u Severnoj Irskoj pokušava da rasvetli slučaj surovog ubistva trogodišnjeg deteta i nanošenje teških telesnih povreda 11-mesečnoj bebi iz Belfasta. Sumnja se da je majka Fiona Magovan (30), inače medicinska sestra, iz još neutvrđenih… »

Ubio je dečaka na jeziv način, zatim pušten iz zatvora!

Alo 03.03.2020
Džek Voms iz Brokforda dobio je maksimalnu kaznu sa najmanje 25 godina zatvora, za ubistvo Tonija Takera, Pet Tatea, i Krega Rolfea 1995. u Retendonu, u Eseksu. Čovek osuđen za ubistva "momaka iz Eseksa " treba biti pušten iz zatvora ovog proleća… »

Teslini solarni paneli u Keniji pretvaraju slanu vodu u pitku za 35.000 ljudi (FOTO)

Luftika 02.03.2020
Neprofitna organizacija GivePower instalirala je prvo postrojenje za desalinizaciju na solarni pogon u Keniji. Postrojenje osigurava 20.000 galona (76.000 litara) čiste pitke vode dnevno, dovoljno za 35.000 ljudi. Najnoviji intervju Džonija Štulića je… »

Brži rast pilića dovodi do oštećenja na nogama, srcu i plućima

Alo 02.03.2020
Ove životinje podnose patnju prilikom rođenja. Milioni pilića uzgajanih da rastu neprirodno brzom na farmama trpe šokantnu surovost, tvrdi Kraljevska agencija za borbu protiv nasilja nad životinjama. Dobrotvorna organizacija kaže da većina ptica… »

Ekološki aktivisti više neće da čekaju nadležne, sami zatrpali izlive u Krivaju

Novi magazin 01.03.2020
Aktivisti Ekološkog pokreta iz Srbobrana su, nakon višegodišnje borbe sa zagađivačima reke Krivaje, odlučili da više ne čekaju nadležne da nešto preduzmu. Angažovali su radnike i krenuli da zatrpavaju mesta gde se otpadne vode sa obližnje… »

Bivši učesnik Farme i Zadruge zaspao za volanom i sleteo s puta!

Mondo 01.03.2020
Rade Lazić se oglasio iz bolnice! Rade Lazić se oglasio iz bolnice! Bivši učesnik rijalitija Farma i Zadruga, Rade Lazić, zaspao je za volanom vozeći iz Bratislave za Beč i sleteo s puta. Rade je bio sam u kolima, i u nesreći nisu učestvovala… »

Vesti dana »

Holanđanka stara 107 godina se oporavila od virusa korona

Radio 021 pre 2 satajoš 8 povezanih

Kon: Nema više čekanja, ako ćemo drastične mere, sada je vreme

Večernje novosti pre 23 minutajoš 9 povezanih

Kineski grad Vuhan posle 76 dana izašao iz izolacije

Slobodna Evropa pre 23 minutajoš 8 povezanih

Italija planira ukidanje blokade u dva koraka

Al Jazeera pre 10 minutajoš 5 povezanih