Farma

Genijalac: Pčelar pretvorio medvede koji su mu stalno krali med u degustatore

Telegraf pre 30 dana
Dosetljivi domaćin odlučio je da zaštiti svoje košnice na originalan način. Medvedi vole med, pa ne čudi što prevaljuju ekstremne razdaljine da stignu do njega. Toliko ga vole da ne mogu da odole pljački košnica i mnogim pčelarima zadaju… »

Njujorška elektrana i rudarenje: 50 hiljada dolara u Bitkoinima na dan

PC Press pre 30 dana
Jedna njujorška elektrana deo energije koju proizvede koristi za rudarenje Bitkoina, a radi se o nezanemarjivoj sumi. Bitkoini, bitkoini U pitanju je elektrana Greenidge Generation, koja električnu energiju proizvodi uz pomoć prirodnog gasa, i koja je… »

Pokojnog Ekrema svi pamte, a ovo je njegov sin Žene su potpuno poludele za njim, sav je u mišićima

Blic pre 31 dan
Niko nije znao da pokojni pevač Ekrem Jevrić ima ovako lepog sina. Ekrem se proslavio pesmom "Kuća pos'o, pos'o kuća" koja je za kratko vreme postala senzacija na internetu. Nakon toga, 2010. godine je ušao na "Farmu", gde je dodatno povećao svoju… »

Najmanje 15 mrtvih u vazdušnom napadu u Siriji

RTV 05.03.2020
DAMASK - Najmanje 15 osoba, među kojima i jedno dete, poginulo je u vazdušnom napadu na selo na severozapadu Sirije koje je pod kontrolom pobunjenika, saopštili su danas opozicioni aktivisti. Aktivisti tvrde da su napad izveli ruski vojni avioni… »

Pokojnog ekrema svi pamte, A ovo je njegov sin: Žene lude za njim i kažu da je pravi šmeker! (foto)

Kurir pre 31 dan
Ekrem Jevrić, koji je bio učesnik rijalitija, preminuo je 4. marta 2016. godine u Americi. Ekrem je iznenada umro u Nujorku, gde je živeo sa porodicom. Kako su tada mediji preneli, Jevrić je krenuo na posao, i u automobilu doživio srčani udar. View… »

Turisti vole srpsku tradiciju: "Zornića kuća", jedan od najlepših turističkih kompleksa u Srbiji, sve više mami domaće i…

Večernje novosti pre 31 dan
Nastali na mestu gde se nekada nalazila farma krava, ovaca i koza. NAŠ početak je bio u maju 2008. godine. Pre toga, na imanju se nalazila farma krava, ovaca i koza, koju smo brat i ja osnovali nekoliko godina ranije. Obilazeći ovakva imanja po Evropi… »

U zračnom napadu u Idlibu poginulo 16 civila

RTV Novi Pazar 05.03.2020
U napadu na farmu u Ma’arrat Misrinu, u sirijskom Idlibu, za kojeg opozicijski opservatorij za zračni prostor tvrdi da su izvele ruske snage, poginulo je 16 civila. Opservatorij navodi kako je napad izveden tokom noći. Pripadnici Civilne zaštite… »

Majka iz pakla: Nasmrt izbola dete (3), iskasapila bebu i ostavila je da iskrvari, a onda pokušala da presudi sebi

Kurir 05.03.2020
Muškarac iz Severne Irske pozvao je policiju nakon što je njegova žena Fiona nasmrt izbola njihovo trogodišnje dete i ostavila je njihovu bebu da iskrvari. Medicinska setra Fiona Magovan (30) se trenutno nalazi u bolnici gde je pod policijskim… »

Aleksić: Pozivam građane u bojkot lažnih izbora, to je najbrži put ka promenama

Danas 04.03.2020
Potpredsednik Narodne stranke i narodni poslanik Miroslav Aleksić pozvao je sve građane Srbije da bojkotuju „lažne izbore“, raspisane za 26. april, i da time jasno pokažu da ne podržavaju dalje uništavanje Srbije, koje u prethodnih osam godina… »

Medicinska sestra ubila sina (3), bebu iskasapila, pa digla ruku na sebe: "Šok, bila je divna žena"

Telegraf 04.03.2020
Policija u Severnoj Irskoj pokušava da rasvetli slučaj surovog ubistva trogodišnjeg deteta i nanošenje teških telesnih povreda 11-mesečnoj bebi iz Belfasta. Sumnja se da je majka Fiona Magovan (30), inače medicinska sestra, iz još neutvrđenih… »

Vesti dana »