Farma

Domaći sirevi stigli na tržište 14 zemalja: Izvoz prvi put premašio 100 miliona KM

Blic pre 29 dana
Sektor mlekarstva u BiH lane je zabeležio rekordnu vrednost izvoza od 106,6 miliona KM, što je za 17,9 miliona KM ili 20 odsto više u odnosu na prethodnu godinu. Količinski posmatrano, imamo suficit u razmeni od gotovo 6.855 tona, ali vrednosno smo… »

“Iznenađen sam i tužan…”: Kluni, zaštitno lice Nespresa, odgovorio na optužbe o dečjem radu na plantažama kafe

Nedeljnik pre 29 dana
Foto Profimedia Glumac Džordž Kluni odgovorio je na tvrdnje da kompanija Nespreso, čiji je zaštitno lice, kupuje kafu sa farmi na kojima rade deca. Pedesetosmogodišnji glumac kazao je da je “iznenađen i tužan” zbog optužbi protiv te kompanije… »

Džordž Kluni, zaštitno lice Nespressa, odgovorio na optužbe o dečjem radu

N1 Info pre 29 dana
Glumac Džordž Kluni odgovorio je na tvrdnje da kompanija Nespresso, čiji je zaštitno lice, kupuje kafu sa farmi na kojima rade deca. Pedesetosmogodišnji glumac kazao je da je "iznenađen i tužan" zbog optužbi protiv te kompanije. Britanski… »

Sa Raškom Katićem o košarci, poljoprivredi i životu: Hoću da mi deca jedu pravu hranu, naši mladi igrači danas misle da…

Mozzart sport pre 29 dana
Nekadašnji reprezentativac Srbije za MOZZART Sport pričao o životu posle okončanja profesionalne igračke karijere, uzgajanju voća i povrća za ličnu upotrebu, uzgajanju domaćih životinja, poslu sa borovnicama, ali i ostanku u košarakškim vodama… »

Isključenja struje za petak, 28. februar

Radio 021 pre 31 dan
Delovi Novog Sada, Kovilja, Budisave i Begeča u petak, 28. februara neće imati struje. NOVI SAD Naselje Vrbak, Bare i farma Prodanović, od 9 do 12 časova Zlatne grede 17-39, od 8:30 do 11:30 časova KOVILJ Deo ulice Vojvođanskih brigada 44-79A, Sonje… »

Šumadija se može pokrenuti: Kragujevčanin piše priručnik za rad u poljoprivredi u državnim preduzećima!

Kurir pre 30 dana
Vojislav Lazović na osnovu rada u državnim preduzećima i iskustva primenjenim u 47 šumadijskih sela piše priručnik za rad u poljoprivredi. Uzgajanje povrća u plastenicima i staklenicima, farme svinja i živine, gajenje pšenice i kukuruza može… »

Oskarovac u centru skandala: Firma za koju radi optužena za izrabljivanje dece

B92 pre 30 dana
Lozana -- Kompanija Nespreso optužena je da je za izrabljivanje dece na farmama u Gvatemali kod šest dobavljača ovog brenda. Oskarovac i zaštitno lice brenda Džordž Kluni rekao je, osvrnuvši se na ove optužbe, da Nespreso još uvek "ima posla koji… »

Propala joj je veza sa Nemanjom, bila je sa oženjenim, a sada svi bruje da voli sportistu! Srpska pevačica se ne smiruje

Blic pre 31 dan
O vezi pevačice Milene Ćeranić i njenog kolege Nemanje Stevanovića naširoko se pisalo i pričalo, pogotovo tokom njihovog učestovovanja u rijalitiju "Farma", a javnost dobro pamti njeno zbližavanje sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem… »

Cvetanović obilazio i farmu stoke

Jug press pre 31 dan
LESKOVAC Poljoprivredno gazdinstvo porodice Mladenović u Todorovcu posetio je gradonačelnik Goran Cvetanović. Ova porodica se bavi uzgojem stoke, prevashodno tovom junadi i trenutno gaji 41 grlo. Na 20 hektara zemlje proizvode kukuruz, pšenicu i… »

Brend čije je zaštitno lice Kluni izrabljuje decu! Glumac zaradio 31 milion £, sad kaže da mu je žao

Telegraf pre 31 dan
- Veoma smo zabrinuti zbog ovih tvrdnji i shvatamo ih ozbiljno. Ulažemo napore da se rešimo dečjeg rada i da zaštitimo decu koja žive u farmerskim zajednicama - poručili su iz "Nespressa" Holivudski glumac Džordž Kluni (58), zavetovao se da će se… »

Vesti dana »