Farma

Tajsonovo carstvo marihuane od milion dolara

RTS pre 2 dana
Bivši višestruki šampion sveta u boksu Majk Tajson uspeo je da uprkos zaradi od 200 miliona dolara bankrotira, ali se nekoliko decenija kasnije preusmerio na uzgajanje kanabisa u medicinske svrhe od čega mesečno zarađuje između 500.000 i milion… »

Ostaju bez radnika, pa klovnovi priskaču u pomoć? Sve zbog svežeg voća na stolu

Telegraf pre 2 dana
Ove godine, Velikoj Britaniji nedostaju berači voća i povrća... Do kraja aprila, VB će biti potrebno 29.000 berača voća i povrća, a farmer Mark Bouer kaže da je uspeo da "okupi" samo njih trinaestoro od svog regularnog osoblja. - Dobio sam čak… »

Berni Eklston postaje otac u 90. godini

Politika pre 3 dana
LONDON – Bivši vlasnik Formule 1 Berni Eklston postaće otac u 90. godini, a to će biti njegovo četvrto dete, piše Dejli mejl. Milijarder očekuje dete sa suprugom Fabijanom Flosi, koja je od njega mlađa 45 godina. Eklston, koji je zbog pandemije… »

Kako je dečak iz Vijetnama postao rob na britanskoj farmi kanabisa

BBC News pre 3 dana
Ba je bio ulično dete u Ho Ši Min Sitiju. Završio je uzgajivač kanabisa u ropskom odnosu u Velikoj Britaniji – sve dok nije uspeo da pobegne. Bila je to jeziva smrt za 39 vijetnamskih državljana pronađenih u oktobru prošle godine u prikolici u… »

Kako je dečak iz Vijetnama postao rob na britanskoj farmi kanabisa

Danas pre 3 dana
Bila je to jeziva smrt za 39 vijetnamskih državljana pronađenih u oktobru prošle godine u prikolici u industrijskom parku u Eseksu. Ova vest je u žižu javnosti dovela podzemni svet krijumčarenja ljudi i trafikinga, izveštava Ket Makšejn, posebno… »

Zavela je bernija dok je vikao na nju: Kao gospođa Eklston, Slavica zarađuje i posle razvoda

Kurir pre 3 dana
Bivši vlasnik Formule 1 Berni Eklston postaće otac u 90. godini, a to će biti njegovo četvrto dete. Milijarder očekuje dete sa suprugom Fabijanom Flosi, koja je od njega mlađa 45 godina.Eklston, koji je zbog pandemije korona virusa na farmi nedaleko… »

Sa masovne kupovine oružja, Amerikanci prešli na – žive piliće

BizLife pre 3 dana
Foto: Pixabay Kombinacija rasta nezaposlenosti, iznenadne pojave slobodnog vremena kod onih koji nisu bolesni i nestabilnost na finansijskom planu proizvela je nekoliko neobičnih pojava u ekonomiji, prenosi Njujork Tajms. Amerikanci masovno kupuju… »

Nemačka dopušta ulazak stranim sezonskim radnicima

Radio 021 pre 4 dana
Nemačka će dozvoliti stranim radnicima da uđu radi pomoći u berbi voća i povrća na farmama, saopštila je danas Vlada nakon ublažavanja zabrana uvedenih radi borbe protiv širenja virusa korona. Nemačko Ministarstvo poljoprivrede saopštilo je… »

Berni Eklston postaje otac u 90. godini

Dnevnik pre 5 dana
LONDON: Bivši vlasnik Formule 1 Berni Eklston postaće otac u 90. godini, a to će biti njegovo četvrto dete, piše Dejli mejl. Milijarder očekuje dete sa suprugom Fabijanom Flosi, koja je od njega mlađa 45 godina. Eklston, koji je zbog pandemije… »

Berni Eklston postaje otac u 90. godini

RTV pre 4 dana
LONDON - Bivši vlasnik Formule 1 Berni Eklston postaće otac u 90. godini, a to će biti njegovo četvrto dete, piše Dejli mejl. Milijarder očekuje dete sa suprugom Fabijanom Flosi, koja je od njega mlađa 45 godina. Eklston, koji je zbog pandemije… »

Vesti dana »