Farma

Albanac se vratio u rodno selo i od njega napravio atrakciju koju turisti obožavaju

Luftika pre 1 dan
U albanskom selu Fishte/Lješ nalazi se simpatičan restoran koji gostima pored tradicionalne albanske hrane nudi i smeštaj ali i neobičan ambijent. Nalazi se na samo dva sata od granice sa Crnom Gorom, a kada jednom odete, vratićete se sigurno ponovo… »

Bill Gates u krvi, vanzemaljci u dubokoj državi

XXZ magazin pre 5 sati
XXZ magazin preporučuje. Film Digger (2020) Ekološke drame su aktuelne širom sveta, a malobrojni stoje na prvoj liniji odbrane. Pokušavajući da zaštite sebe, svoje porodice i domove, kuće, šume, vazduh, reke i planine, zapravo štite sve nas. Film… »

FOTO Temerinci traže iseljenje farme svinja: Inspektori, jadni i nesretni, ništa ne smeju da preduzmu

Radio 021 pre 10 sati
Grupa građana iz Temerina mesecima unazad traži da se svinjogojska farma "Temerin agrar" iseli i prestane da, kako tvrde, zagađuje okolinu. Farma se nalazi u građevinskom rejonu, gde joj nije mesto. Vlasnici mesecima unazad najavljuju iseljenje, ali… »

Pastirka kaže da je 15 godina dojila: "Jednostavnije je"

B92 pre 12 sati
Amanda Oven (46) ostavila je karijeru modela kako bi postala pastirka. Sa svojim suprugom Klajvom (67) ima devetoro dece, od 20-godišnjeg Rejvena do 4-godišnje Nenci. Gradsku vrevu zamenili su mirnim životom na farmi i zvezde su rijaliti emisije "Our… »

Tužni video pokazuje šta smo uradili našoj planeti: Pola veka intezivnog uništavanja lepote sveta (video)

Srbija danas pre 14 sati
Na videu Google Earth-a zabeleženo uništavanje planete i klimatske promene. Iako ih mnogi osporavaju, klimatske promene su stvarne, a njihove efekte u od 1984. godine pokazuje i Google Earth. Google Earth u tajmlapsu prikazuje kako se planeta menjala od… »

Petar Zubac sa partnerima otvorio farmu ovaca u Begeču

Dnevnik pre 15 sati
Na pomen Begeča, prva asocijacija većini ljudi na ovo mesto je da je to centar proizvodnje najslađe šargarepe na svetu, ali reporteri “Dnevnika” su, nedaleko od sela, na putu ka Gložanu uočili farmu ovaca pod nazivom “Romanovska”. Znajući… »

Deo teritorije Čačka danas sedam sati bez struje

Morava info pre 18 sati
ČAČAK – Zbog radova na izmeštanju postojeće trase visokonaponskih kablova, prouzrokovane izgradnjom auto puta, danas (ponedeljak, 19. april) bez struje će ostati potrošači u Vranićima, delu Milićevaca (oko farme), kao i delu Trbušane (oko… »

Umrla najstarija Amerikanka koja je imala 116 godina

Danas pre 1 dan
Najstarija Amerikanka Hester Ford koja je imala 116 godina preminula je, a za sobom je ostavila mnogo potomaka, među kojima oko 100 praunuka, saopštila je danas njena porodica. Iako je postojala sumnja da li je rođena 1904. ili 1905. godine, Hester… »

Najstarija Amerikanka preminula u 116. godini

N1 Info pre 1 dan
Najstarija Amerikanka Hester Ford, koja je imala 116 godina, preminula je, a za sobom je ostavila mnogo potomaka, među kojima oko 100 praunuka, saopštila je njena porodica u nedelju. Iako je postojala sumnja da li je rođena 1904. ili 1905. godine… »

Umrla najstarija Amerikanka, imala je 116 godina

Nova pre 1 dan
Najstarija Amerikanka, Hester Ford, preminula je u subotu u 116 godini, ostavivši za sobom mnogo potomaka, uključujući stotinjak prapraunuka, objavila je njena porodica na društvenim mrežama. Iako nije sigurno da li je rođena 1905. ili 1904… »

Vesti dana »