Farma

Isključenja struje za petak, 28. februar

Moj Novi Sad pre 1 sat
Zbog planiranih radova na električnoj mreži, "Elektrovojvodina" će sutra isključivati potrošače u delovima Novog Sada, Kovilja, Budisave i Begeča. • od 8.30 do 11.30 sati: Zlatne grede 17-39 • od 9 do 12 sati: naselje Vrbak, Bare i farma… »

Propala joj je veza sa Nemanjom, bila je sa oženjenim, a sada svi bruje da voli sportistu! Srpska pevačica se ne smiruje

Blic pre 15 sati
O vezi pevačice Milene Ćeranić i njenog kolege Nemanje Stevanovića naširoko se pisalo i pričalo, pogotovo tokom njihovog učestovovanja u rijalitiju "Farma", a javnost dobro pamti njeno zbližavanje sa oženjenim košarkašem Vladimirom Dašićem… »

Cvetanović obilazio i farmu stoke

Jug press pre 21 sat
LESKOVAC Poljoprivredno gazdinstvo porodice Mladenović u Todorovcu posetio je gradonačelnik Goran Cvetanović. Ova porodica se bavi uzgojem stoke, prevashodno tovom junadi i trenutno gaji 41 grlo. Na 20 hektara zemlje proizvode kukuruz, pšenicu i… »

Brend čije je zaštitno lice Kluni izrabljuje decu! Glumac zaradio 31 milion £, sad kaže da mu je žao

Telegraf pre 22 sata
- Veoma smo zabrinuti zbog ovih tvrdnji i shvatamo ih ozbiljno. Ulažemo napore da se rešimo dečjeg rada i da zaštitimo decu koja žive u farmerskim zajednicama - poručili su iz "Nespressa" Holivudski glumac Džordž Kluni (58), zavetovao se da će se… »

Pokušaj odbrane mita o velikom vođi

Danas pre 24 sata
Reakcije autora i učesnika dokumentarnog filma "Vladalac" na Pinkov odgovor - "Progon" Samo nedelju dana nakon što je na N1 emitovan prvi deo dokumentarca „Vladalac“ o vladavini Aleksandra Vučića, Pink je spremio i emitovao odgovor u vidu… »

Nova „afera plagijat“ u Srbiji — „Kuga“ koja je pokosila moralne kapitaliste

Sputnik pre 2 dana
Otvaranjem nove „afere plagijat“ u Srbiji, pisac, novinar i prevodilac Muharem Bazdulj pokazao je na primeru prevoda Kamijeve „Kuge“ da oni koji stiču simbolički kapital na najvišim moralnim vrednostima rade gore stvari od onih koje optužuju… »

Otvara se savetodavni centar za mlade poljoprivrednike u Kancelariji za mlade Kragujevac

iKragujevac pre 1 dan
Kancelarija za mlade grada Kragujevca, jedna je od 15 drugih kancelarija iz cele Srbije, koja učestvuje u projektu ”Poljoprivreda je spremna za inovacije (AGRI): ka održivom sistemu podrške za mlade poljoprivrednike u Srbiji ”. Cilj pilot projekta… »

Farma lešnika u Vojvodini na 50 hektara, dobio skoro 8 miliona dinara

Telegraf pre 2 dana
Čekali 12 meseci da im odgovore na zahtev za sredstva. Gazdinstvo Aleksandra Maukovića, vlasnika firme za proizvodnju lešnika "Pan promet" iz Erdevika posetili su ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem… »

Komšija napravio farmu svinja pored njegove kuće, nadležni legalizovali objekat koji je delom podignut na njegovoj zemlji

Jug press pre 2 dana
LESKOVAC Sudski spor, koji je u toku, zbog zauzeća dela placa, trideset potpisa meštana kojima takodje smeta farma sa najmanje 250 svinja u neposrednoj blizini i njihovih kuća, objekti podignuti posle 2017. godine nisu uticali na odluku Odeljenja za… »

Farma lešnika na 50 ha, pomoć iz IPARD programa

Dnevnik pre 2 dana
ERDEVIK: Gazdinstvo Aleksandra Maukovića, vlasnika firme za proizvodnju lešnika „Pan promet“ iz Erdevika posetili su ministar poljoprivrede Branislav Nedimović i šef Delegacije Evropske unije u Srbiji Sem Fabrici. Mauković je dobio preko IPARD… »

Vesti dana »