Farma - vesti

Poruka ćerke preminule pevačice potresla je sve: Sara se oprostila od majke rečima koje će vam naterati suze na oči! (foto)

Kurir pre 6 minuta
Pevačica Rozita Trajanović (48), majka manekenke i nekadašnje učesnice rijalitija "Farma" Sare Trajanović, preminula je u Urgentnom centru, nekoliko sati nakon teške saobraćajne nesreće koja se u nedelju dogodila na putu Mladenovac - Mali Požarevac. Sara Trajanović, Rositina ćerka, juče je bila... »

Tuga pregolema: Oglasila se učesnica rijalitija i ćerka preminule Rosite Trajanović - potresna poruka

Srbija danas pre 6 minuta
Reči koje kidaju svačiju dušu.
Pre dva dana, majka bivše učesnice rijalitija „Farma“ i manekenke Sare Trajanović, Rosita Trajanović, poginula je u saobraćajnoj nesreći. Nakon svega, na Instagramu se oglasila i sama Sara: - Dobrota i milost Tvoja pratiće me u sve dane života mog, i ja ću nastavati u... »

Nedimović: Cene svinja idu na 185 rsd

Press pre 6 sati
Ministar poljoprivrede Branislav Nedimović obišao je jednu od najvećih farmi za tov svinja u Mačvi, "Braća Parlagić" i tom prilikom rekao da cene svinja rastu.
Kako je rekao, sve su procene da će vrlo brzo dostići 180, do 185 dinara za kilogram žive vage. Prema njegovima rečima, to je rezultat ulaganja u prerađivačku industriju, kao i zato što ima sve više klanica u Srbiji. "Ono što je... »

Masakr: Ubili skoro 300 krokodila u znak osvete (foto, video)

BK TV pre 11 sati
Meštani sela u Indoneziji ubili su svih 292 krokodila s jedne farme, nakon što je ova životinja usmrtila muškarca. Šef Agencije za zaštitu prirodnih resurasa Indonezije u Zapadnoj Papui kaže da je 48-ogodišnja žrtva ušla na farmu krokodila i da je verovatno skupljala travu za ishranu stoke, pre... »

Stočari u borbi protiv afričke kuge

RTV pre 12 sati
RTV: Stočari u borbi protiv afričke kuge
ZASAVICA - I dalje je na snazi mera zabrane uvoza svinjskog mesa i proizvoda iz pojedinih zemalja Evropske unije na područje naše zemlje, u cilju sprečavanja unošenja uzročnika bolesti afričke kuge koja se pojavila kod svinja. Stočari Srema i Mačve su preduzeli i samostalno određene mere.
Stočari Srema i Mačve preduzeli su i samostalno niz aktivnosti kako bi sprečili oboljenja na svojim farmama, kada su u pitanju tovljenici, između ostalog i afrička kuga koja se pojavila u Mađarskoj i Rumuniji u značajnoj... »

Osveta: Ubili 300 krokodila zbog smrti prijatelja

Večernje novosti pre 1 dan
Meštani jednog sela u Indoneziji, naoružani noževima, čekićima i toljagama, ubili su svih 292 krokodila u znak osvete za smrt muškarca, kojeg je ubio krokodil na jednoj farmi krokodila
Meštani jednog sela u Indoneziji, naoružani noževima, čekićima i toljagama, ubili su svih 292 krokodila u znak osvete za smrt muškarca, kojeg je ubio krokodil na jednoj farmi krokodila, izjavio je lokalni zvaničnik. Šef Agencije... »

Osveta: Meštani ubili 300 krokodila!

Mondo pre 1 dan
Meštani jednog sela u Indoneziji, naoružani noževima, čekićima i toljagama, ubili su svih 292 krokodila u znak osvete za smrt muškarca, kojeg je ubio krokodil na jednoj farmi krokodila, izjavio je lokalni zvaničnik.
Foto: YouTube/printscreen/BEDES TUBE Šef Agencije za zaštitu prirodnih resurasa Indonezije u Zapadnoj Papui kaže da je 48-godišnja žrtva ušla na farmu krokodila i da je verovatno skupljala travu za ishranu stoke, pre nego što su... »

©2018 Netmark d.o.o.