Farma

Pa u Belorusiji je pravi šou: Predsednik Lukašenko odigrao hokej meč i poručio: Vidite li virus ovde? /video/

Blic sport pre 7 dana
Korona virus je paralizovao mnoge sportske događaje i lige, ali ne i u Belorusiji gde se takmičenja odražavaju u redovnim uslovima. Čak je i predsednik države Aleksandar Lukašenko zaigrao hokej kako bi pokazao da u toj državi straha nema. Sem toga… »

Hiljade strahuju za posao: Strmoglav pad deonica Formule 1! Eklston: Ranije bih im pomogao, ali... sada su druga vremena!

Blic sport pre 8 dana
Berni Eklston, nekadašnji vlasnik Formule 1, iz izolacije sa svoje farme kafe u Brazilu, za britanske medije govorio je o nastavku sezone u najpopularnijem takmičenju kod ljubitelja brzine. Sve trke u do leta su otkazana, a pod znakom pitanja je… »

AKCIJA NU Umetnošću protiv dosade: Radovi Janka Jankovića FOTO

Vranje news pre 9 dana
Narodni univerzitet (NU) u Vranju počeo je sa predstavljanjem svih polaznika vlastite Likovne radionice i njihovih kreativnih radova koji nastaju u vreme kada, zbog vanrednog stanja u zemlji, ta radionica radi isključivo "online". Najmlađi polaznik… »

Legendarna pevačica, glumica i bivša učesnica Farme, promoviše veštačke trepavice po Instagramu!

Alo pre 9 dana
Svojevremeno je bila zaljubljena u Kristijana Golubovića. Ona je pre pet godina zajedno sa Kristijanom Golubovićem napravila haos u rijalitiju Priznala je da je zaljubljena u njega, nije krila simpatije, pa je čak i najbolju drugaricu starletu Staniju… »

Novi virus u Evropi

Alo pre 10 dana
Uspostavljena je zona zaštite. Mađarska agencija za bezbednost hrane Nebih saopštila je danas da je otkrila virus H5N8 na farmi pataka u okrugu Bač-Kiskun Nebih je saopštio da je počeo da uništava 32.000 pataka na farmi, preneo je MTI. Pored toga… »

Još jedan virus u regionu: Ptičji grip ponovo preti iz Mađarske

Kurir pre 10 dana
Mađarska agencija za bezbednost hrane Nebih saopštila je danas da je otkrila virus ptičjeg gripa H5N8 na farmi pataka u okrugu Bač-Kiskun Nebih je saopštio da je počeo da uništava 32.000 pataka na farmi, preneo je MTI. Pored toga uspostavljena je… »

Tamaru Đurić, nakon hirurških zahvata, Turci avionom prebacili u Beograd! (foto/video)

Alo pre 10 dana
Dramu poznate starlete okončao je gest o kome će se pričati! Bivša učesnica rijalitija "Farma" i bivša voditeljka "Zadruge" Tamara Đurić, dva dana pred proglašenje vanredne situacije u našoj zemlji, otputovala je u Tursku kako bi obavila niz… »

Mađarska: Otkriven virus ptičjeg gripa na farmi pataka

Dnevnik pre 10 dana
BUDIMPEŠTA: Mađarska agencija za bezbednost hrane Nebih saopštila je da je otkrila virus ptičjeg gripa H5N8 na farmi pataka u okrugu Bač-Kiskun. Nebih je rekao da je poceo da uništava 32.000 pataka na farmi, preneo je MTI. Pored toga uspostavljena… »

Kristijan Golubović joj je polomio nos, a onda je doživela tragediju: Sećate li se balerine sa "Farme 6"? (foto)

Alo pre 11 dana
Nihov odnos je bio pod žižom javnosti. Svi se sigurno sećate Jelene Milošević, balerine i glumice iz Novog Sada, koja je privukla veliku pažnju javnosti učešćem u "Farmi 6" , kako skandaloznim ponašanjem i čestim svađama, tako i prisnošću… »

"To mi je bio jedini spas!" Bebi Dol ušla u "Farmu", a na početku je sačekalo šokantno otkriće!

Alo pre 12 dana
Totalno nespremna! Pevačica Dragana Šarić, poznata i kao Bebi Dol je u svom velikom intervjuu progovorila o ulasku u rijaliti, razlozima zašto je pristala na ovo. Poznato je da ona dosta putuje, a evo gde se oseća najbolje. Nije imala predstavu o… »

Vesti dana »