Farma

Baka je predvidela kad će da umre! Jelena Golubović kroz suze: Nemam snage, evo ja sam sad pored nje!

Kurir pre 13 dana
Rediteljka Jelena Golubović koja je poznata po svojim učešćima i pobedama u rijalitijima Farma, Zadruga i Parovi će pamtiti ovaj dan kao najtužniji jer joj je baka Stanislava Veselinović Caka, koju je volela više od svega, jutros preminula. - Joj… »

Oglasila se Jelena Golubović povodom smrti Baka Cake: "Želim da je sahranim sa medaljom koju je dobila kao oslobodilac…

Alo pre 13 dana
"Nije imala nikakvu bolest. Pritisak i krvna slika su bili u redu. Sve je bilo savršeno." Rediteljka Jelena Golubović koja je poznata po svojim učešćima i pobedama u rijalitijima Farma, Zadruga i Parovi će pamtiti ovaj dan kao najtužniji jer joj je… »

Tuga u domu Jelene Golubović: "Umrla je moja najvoljenija..."

Alo pre 13 dana
Bila je čest gost u Parovima, Zadruzi i Farmi... Na svom Fejsbuk profilu oglasila se rijaliti učesnica, Jelena Golubović, koja je obavestila svoje pratioce da je preminula njena baka. Čuvena baka Caka bila je deo svih rijalitija u kojima je Jelena… »

Šanse jedan prema milion: Neverovatna ždrebica donela na svet dva para blizanaca za samo 18 meseci

Telegraf pre 14 dana
Majka Destini je pravo čudo, jer konji nisu anatomski građeni da nose više od jednog fetusa, a ona je to učinila već dvaput. Devetnaestogodišnja ždrebica Destini krajem proteklog meseca na svet je donela svoj drugi par blizanaca. Za sad još… »

Dala otkaz na Volstritu, a sada spasava napuštene pse

Telegraf pre 14 dana
Korenite životne promene došle su posle plemenitog poteza. Eva Armstrong je finansijski stručnjak. Karijeru je gradila na Volstritu, sve dok jednog dana nije odlučila da zaboravi na novac i posveti pažnju ugroženim životinjama. Shvatila je da joj… »

Kako izgleda stočarstvo u vreme pandemije

RTS pre 15 dana
Stočari i proizvođači mleka u požeškom kraju prilagodili su uslove rada, pridržavaju se propisanih mera i kažu – biće dovoljno mleka i mlečnih proizvoda. Osvit zore nad Gorobiljem. U domaćinstvu Tomića uobičajen termin za mužu stotinak… »

Miki Đuričić poslao poruku svim građanima Srbije "Znam kako vam je, a za papir ne brinite biće lišća uskoro"

Alo pre 18 dana
Našalio se malo. Bivši učesnik "Farme" i "Zadruge", koji služi jednogodišnju kaznu kućnog zatvora zbog napada na Suzanu Perović i bivšu ljubavnicu Nadeždu Biljić, smatra da svi treba da slušaju savete nadležnih kako bi ova pošast prošla što… »

Miki Đuričić iz kućnog zatvora: Penzioneri, izdržite, znam kako vam je! I ja sam u izolaciji, ali imam nanogicu!

Kurir pre 18 dana
Dragi penzioneri, izdržite ovu kućnu izolaciju. Ja vas potpuno razumem jer sam i ja u jednoj vrsti karantina, ali onoj sa "nanogicom", jer sam u kućnom zatvoru. Evo i moj otac Mirko je stariji od 65 godina i poštuje zabranu izlaska iz kuće. Pijuckamo… »

Vesna Dedić će biti nova stanarka Zadruge 3 i za to je dobila basnoslovnu sumu novca!

Alo pre 18 dana
"Nedavno sam izašla iz RTS-a, a to je kao da sam izašla iz "Farme" - rekla je voditeljka za "Alo!" Vesna Dedić, , postaće učesnica rijaliti programa "Zadruga", saznaje ekskluzivno "Alo!". Naime, njoj su čelnici "Pinka" ponudili vrtoglavi honorar… »

Svi traže vakcinu protiv korona virusa

Al Jazeera pre 19 dana
U SAD-u su počeli prvi testovi, dok njemačke farmaceutske kompanije već bilježe djelomične uspjehe u potrazi za vakcinom. Diljem svijeta ubrzano se radi na cjepivu protiv korona virusa: dok su u SAD-u počeli prvi testovi, njemačke biotehnološke… »

Vesti dana »